Ovplyvneny kulturou

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Dead_Warrior
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Kazdy tu mate v dacom pravdu ale zaropven sa aj mylite..

Canapus ty patris tiez do takej skupiny inteligentou ako Aryan ze? Podla toho ci si napsial tak tipujem ze si videl akurat tak Modra(Mokru) Ciaru + Helica :lol: akoze rapovat :lol: Ked chcu nosit siroke gate tak nech ich nosia tebe tiez neikto hovori ze ked nosis neveim co ze vyzeras ako daky prihorely cloviecik :?: Ty lolcek :lol:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

[quote]Zdroj: svenler.com

Reading, Anglicko: Pred nedávnom boli odsúdení šiesti členovia gangu, ktorí 16-ročnú Mary-Ann Leneghan uniesli, znásilnili a zavraždili a jej 18-ročnú kamarátku, ktorú tiež uniesli, znásilnili a pokúsili sa ju zavraždiť. Jej kamarátka len zázrakom unikla smrti.

6. mája 2005 sa Mary-Ann a jej kamarátka nachádzali v automobile Renault Clio, keď zrazu kriminálnici otvorili dvere, aby ich z ich auta vytiahli, premiestnili do kufra iného auta a uniesli do Abbey House Hotela na izbu 19. Tri hodiny tam boli šiestimi členmi gangu znásilňované a týrané nožmi.

Zločinci vyložili podlahu hotelovej izby uterákmi, aby neboli krvavé škvrny také očividné. Pokým bolo dievča znásilňované v hotelovej izbe, počula, ako bola Mary-Ann ťahaná do kúpeľne a tam znásilňovaná ostatnými členmi gangu. Keď ju jej násilníci nechali na pokoji, počula, ako všetkých šesť zločincov znásilňuje Mary-Ann. Jeden pritom ostatných vyzval, aby ostali ďalej od steny, aby na nej nezanechali žiadne krvavé škvrny. Potom museli obidve dievčatá pre všetkých šesť netvorov robiť striptíz, tí im pritom oblievali ich telá a tváre vriacou vodou a dokonca ich nútili brať heroín a crack. Mary-Ann dokonca mučili nožom v brušnej oblasti, pokým jej kamarátku bil jeden z násilníkov 30 cm dlhou železnou palicou. Ešte na hotelovej izbe sa násilníci dievčatám vysmievali, že: „Vy domov nepôjdete, pretože vás zabijeme.“

Potom, ako boli obidve dievčatá niekoľkokrát znásilnené, im ich násilníci oznámil, že nadišiel čas umrieť. K tomu účelu dievčatá odviezli do Prospect Parku a tam ich nútili si kľaknúť. Kamarátka Mary-Ann sa musela prizerať, ako Mary-Ann zavraždili 40 bodnutiami nožom do oblastí krku, hrudi, brucha a nôh. Na to Mary-Ann padla na zem, na čo násilníci chytili amok, pretože chceli, aby kľačala. Nakoniec jej podrezali hrdlo a Mary-Ann vykrvácala. Ako vodca gangu figuroval 19-ročný Michael Johnson.

22-ročný Jamaille Morally sa potom obrátil ku kamarátke Mary-Ann, chytil ju za hlavu a povedal: „Toto sú tvoje posledné momenty byť svedkom ako zavraždíme tvoju kamarátku. Si pripravená zomrieť?“ Ihneď po tejto otázke vystrelil a kamarátka Mary-Ann padla k zemi. Ako zázrakom prežila, pretože guľka sa rozštiepila. Podarilo sa jej z posledných síl doplaziť k najbližšej ceste a upútať pozornosť jedného vodiča. Pre Mary-Ann prišla pomoc, bohužiaľ, neskoro.

Pri páchateľoch sa jedná o: Llewellyn Adams (24), Adrian Thomas (20), Jamaile a Joshua Morally (22 a 23), Michael Johnson (19) a Indrit Krasniqi (18). Všetko to sú v Londýne žijúci ČERNOSI. Štyria z nich boli na podmienke, keď spáchali tento ohavný čin.

Podmienky, ktoré normálne poznáme z afrických občianskych vojen, ako napr. v Ruande, si pomaly, ale isto razia svoju cestu k hostiteľským národom v multikultúrnom ošiali. V takomto prípade nie sú vinní len páchatelia, ale aj štát, ktorý necháva takúto háveď nahlodávať celý národ. Najväčšiu vinu však nesú tí, ktorí šíria tú zvrátenú zločinnú ideológiu zvanú multikulturalizmus a v neposlednom rade tí, ktorí to ticho akceptujú. Pokým sú už spomínaní páchatelia odsúdení, tak pri ostatných nepriamo zúčastnených páchateľoch to bude ešte chvíľu trvať. Ale ten čas raz príde, a to mocne a mohutne a nielen vo Veľkej Británii.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

dufam že si tym nechcel naznačiť že to ma niečo spoločne s hiphopovou kulturou !?
mattk
Novice
Novice

Ubohost

Príspevok od používateľa mattk »

Nechcel tym asi poukazat na hip hop...chcel poukazat na nieco ine, napr tym ze zvyraznil slovko CERNOSI (napriek tomu ze jeden s pachatelov bol beloch). Tiez velmi nechapem ucinok toho clanku, pretoze vsetci vedia, ze mnohe stokrat vacsie zverstva sa diali aj na slovensku a boli pachane belochmi.neobhajujem tych nasilnikov z toho clanku,je to odpad spolocnosti, ale bolo v nom jasne jednostranne podsunute ze nieco take moze spravit len cernoch...

btw obcianska vojna v Rwande bola sposobena najma Belgickou kolonizaciou, ked naschval proti sebe stvala dva kmene Hutu a Tutsi. (stvala proti sebe nie je uplne presne,ale je to na dlhsie,cize ak to niekoho zaujima je to na wikipedii pod heslom Rwanda).
nechcem sa prilis zamotavat do tejto diskusie, preto ze z niektorych ludi pomaly vyprchava ludskost a utvaraju si nazory na ludi ktorych nikdy nevideli a ani neuvidia. Jednoznacne odsudzujem rasizmus. Je smutne skryvat sa za farbu svojej koze pri vybijani si komplexov a snahe zaradit sa do nejakej komunity. Farba mojej koze nema vplyv na to kto som a co urobim.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Ja by som asi povedal ze on to slovo oznacil resp vyzdvihol koli tomu ze v cernoskych skupinach vzikol rap?...Sry alebo aspon ja som to tak pochopil... Alebo kali aby nevznikli zle alebo milne predpoklady tak nam povedz kam si tym mieril...
kali520
Darca
Darca

Dead_Warrior napísal:Ja by som asi povedal ze on to slovo oznacil resp vyzdvihol koli tomu ze v cernoskych skupinach vzikol rap?...Sry alebo aspon ja som to tak pochopil... Alebo kali aby nevznikli zle alebo milne predpoklady tak nam povedz kam si tym mieril...
Takze ja som to slovo nevyzdvihol, je tam zdroj. No ale odpoviem takto, mylsite si niekto ze to neboli repery? Zeto boli len taky obycajny cernoskovia co nemali co robyt a v beznom zivote pocuvaju nejaku klasiku. Na 95 percent to boli repery. Su to prizivnici a takych treba potrestat.
Bol tu spominany rasizmu a ze niekto neznasa ked niekto druhy odsudzjue ludi kvoli farbe pokozky. Z vysoka serem na to akej farby je nech je aj zeleny, mne vadi co ten druh rasi roby vo vacsine 80 percent negrov su paraziti, 95 percent ciganov takysto, 90 percent zidov sionisti atd proste nadpolovicna vacsina. A este jedna vec ludske rasi odlisuju nie len farbou pleti, ale aj povahou, citovimi vlasnostami a vyzskou IQ, uz som to niekde posielal.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ja pocuvam sinatru a obcas aj duchona a patejdla a necitim sa byt nimi ovplyvneny. sem tam obcas zo mna vyjde take fajne: V DOLINAAACH...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Ubohost

Príspevok od používateľa -AA- »

mattk napísal:Tiez velmi nechapem ucinok toho clanku, pretoze vsetci vedia, ze mnohe stokrat vacsie zverstva sa diali aj na slovensku a boli pachane belochmi.neobhajujem tych nasilnikov z toho clanku,je to odpad spolocnosti, ale bolo v nom jasne jednostranne podsunute ze nieco take moze spravit len cernoch...
to je co za logika? preco by kvoli mensine "dobrych" cernochov mali neustale zomierat ludia. takze ako bolo v clanku naznacene, taki ludia ako ty su za toto vsetko nepriamo zodpovedny.
mattk
Novice
Novice

s

nie ta moja posledna veta neznamenala ze nieco take moze naozaj spravit len cernoch...presny opak, mozme si teraz navzajom posielat linky ktora rasa vykonala viacej zverstiev ... Aj ked ja uz vlastne ani neviem na co si to vlastne poukazoval...nikde som vedome nenapisal ze zlych ciernych je viac nez tych dobrych...a uz nediskutujem, moje argumenty su ze cloveka nemozes statisticky zaradit a odsudit na zaklade rasy...a ak vsetci ti co mlcia, suhlasia s nazorom ze clovek ma automaticky nizsie IQ a horsie citove a povahove vlastnosti ak je cernoch, rom alebo aziat, potom nema vyznam aby som vas tu presviedcal o opaku.

a ak sa este mozem vyjadrit k teme, tak ano...vsetka hudba, kazdy jeden film a vsetky knihy ktore som kedy precital utvorili moju osobnost. Preto si vyberam...
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

kali520:Tak dobre nevyzdvihol si ho sry...Ano myslim si ze to neboli reppery :!:
Povies mi preco podla teba kazdy gangstra musi byt repper? Lebo tuto vasu logiku neviem doteraz pochopit :lol: Tymi cislami si si daky az moc isty
:lol:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Dead_Warrior napísal:kali520:Tak dobre nevyzdvihol si ho sry...Ano myslim si ze to neboli reppery :!:
Povies mi preco podla teba kazdy gangstra musi byt repper? Lebo tuto vasu logiku neviem doteraz pochopit :lol: Tymi cislami si si daky az moc isty
:lol:
Aj keby boli tak čo ! Su kkti zato čo spravili nie zato že boli raperi ! Keby to spravil volaky metalista tak by bol tiež kkt zato že bol metalista ?
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Digital napísal:Aj keby boli tak čo ! Su kkti zato čo spravili nie zato že boli raperi ! Keby to spravil volaky metalista tak by bol tiež kkt zato že bol metalista ?
Digital ja som to myslel inaksie ako si to ty pochopil :roll: ano ak to bol repper tak je debil najvecieho kalibru ale zato ako si ty pisal ze preto co spravil nei preto ze bol repper aj keby to urobil daky technak tak preto co spravil by bol debil nie preto ze pocuva techno...Ja som tym chcel poukazat skor nato ze ked niekto povie repper hend as mu vybavi daky gangster ak niekto povie gengster hned si to spoji s reperom pricom ten gengster terbars moze byt aj metalista....a tak vznikaju chybne nazory.... :roll:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Dead_Warrior napísal:Digital ja som to myslel inaksie ako si to ty pochopil :roll: ano ak to bol repper tak je debil najvecieho kalibru ale zato ako si ty pisal ze preto co spravil nei preto ze bol repper aj keby to urobil daky technak tak preto co spravil by bol debil nie preto ze pocuva techno...Ja som tym chcel poukazat skor nato ze ked niekto povie repper hend as mu vybavi daky gangster ak niekto povie gengster hned si to spoji s reperom pricom ten gengster terbars moze byt aj metalista....a tak vznikaju chybne nazory.... :roll:
Ja som to myslel k tebe dobre a k ostatnym agresivne , dobre som pochopil neboj :)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: s

mattk napísal:nie ta moja posledna veta neznamenala ze nieco take moze naozaj spravit len cernoch...presny opak, mozme si teraz navzajom posielat linky ktora rasa vykonala viacej zverstiev ... Aj ked ja uz vlastne ani neviem na co si to vlastne poukazoval...nikde som vedome nenapisal ze zlych ciernych je viac nez tych dobrych...a uz nediskutujem, moje argumenty su ze cloveka nemozes statisticky zaradit a odsudit na zaklade rasy...a ak vsetci ti co mlcia, suhlasia s nazorom ze clovek ma automaticky nizsie IQ a horsie citove a povahove vlastnosti ak je cernoch, rom alebo aziat, potom nema vyznam aby som vas tu presviedcal o opaku.
Ktora rasa si pusta na svoje uzemia stale viac a viac takych skupin obyvatelstva z ktorych urcite (vysoke) % je zodpovedne za zlociny na nej? Len biela. (Priklad Mexiko, krajina s imigracnymi zakonmy ktore by biely liberal nazval rasistickymi ale su smerovane proti bielym, naproti tomu vieme aka je situacia s hordami mexickych imigrantov v USA) Cloveka nemozes statisticky zaradit ale skupinu obyvatelstva ano - a to sa tyka IQ, porodnosti, produktivnosti, ZLOCINOSTI, atd. ! Plati co som povedal predtym. Donekonecna omielane poukazovanie na jednotlivcov a tento individualisticky pristup k problemu nas v konecnom dosledku privedu k zaniku Europskej civilizacie, k rasovym nepokojom - bezne vo Velkej Britanii, Francuzku a inde kde sa imigrantska nebiela mensina pomaly stava vacsinou.

Digital&Dead_Warrior,
tie vase detinske keci o tom ze to moze byt metalista a neviem kto este nemaju s realitou nic spolocne.. realita je taka ze existuje spojitost medzi rapom, touto "raparskou kulturou" a individuami ktore by sa dali nazvat gangstri. Staci sa pozret na americku scenu a na minulost raparov.. :roll:
mattk
Novice
Novice

statisticky

Raz bola v MASHI jedna velmi pekna veta o imigrantoch v USA znela asi takto: "Moja rodina mala s imigrantami problem uz od cias ked prisla do Ameriky"
Dnes sa tam velmi tazko urci kto je imigrant a kto nie. Ked biely dobyvatelia obsadia uzemie tisice rokov obyvane inymi obyvatelmi, vyvrazdia ich, popripade zatvoria do rezervacii mozu prehlasit ze je to ich uzemie? Kto je vlastne imigrant v USA?

A ano. Rap mal aj ma funkciu sprav o dianii v ghettach. Cize je velmi silna spojitost medzi situaciou v nich a rapovou hudbou. Co ale zas nemoze ukazovat ze co raper to vrah. V takom pripade by som sa mnohych ludi odtialto statisticky bal stretnut na ulici, pretoze mam dlhsie vlasy a statisticky sa vyskytuju pripady ked ludia ktori sa hlasia k WP biju ludi ktori sa odlisuju.

a na koniec som len chcel podotknut ze 3/4 dnesnej rockovej (tato asi najsilnejsie), metalovej, popovej alebo inej modernej hudby je postavena na cernosskej hudbe (blues)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Bohuzial mattk, nikoho neoblbnes takymito prirovnaniami a filozofovanim o tom kto je imigrant :roll:

Fakty su jasne.
kali520
Darca
Darca

A ano. Rap mal aj ma funkciu sprav o dianii v ghettach. Cize je velmi silna spojitost medzi situaciou v nich a rapovou hudbou. Co ale zas nemoze ukazovat ze co raper to vrah. V takom pripade by som sa mnohych ludi odtialto statisticky bal stretnut na ulici, pretoze mam dlhsie vlasy a statisticky sa vyskytuju pripady ked ludia ktori sa hlasia k WP biju ludi ktori sa odlisuju.
To iste mozem povedat ja o skinheadoch. Co skinhead to vrah?
mattk
Novice
Novice

kali520 napísal:To iste mozem povedat ja o skinheadoch. Co skinhead to vrah?
Podla tvojej toerie ano...
mattk
Novice
Novice

posledna sprava

Clovek bude kradnut, vrazdit, nicit ale aj milovat, tvorit a robit pre svojich najblizsich vsetko, a moze byt akejkolvek rasy...
Existuju zle ciny existuju dobre, a zavisi od ludi ake robia. pozrite sa na ludi a hned zistite ci je to dobry clovek alebo nie. vase vnutro vam to povie. sice mozno len podvedome. ale to dobro vo vas je. myslite.
Nepestujte v sebe falosnu hrdost na farbu svojej koze, ktora by podla vas mala byt znakom nadradenosti a genetickych danosti, ktore su podla vas lepsie ako u ludi z odlisnou farbou.
Farba ako farba. Stvorila to priroda. A nevyvysila vas tym ze vam dala bielu plet. to len tuzba vladnut dala bielym ludom take myslienky nadradenosti.
Nenavist na vasej strane prinesie nenavist na strane druhej... a to nie je riesenie
Kazdy musi tolerovat. A prisposobit sa. Inak sa neprisposobi ani druha strana. A prisposobit sa v dobrom a v klude s laskou...
A ziadna statistika vas neopravnuje odsudit cloveka za to aky sa narodil.

Toto je moj posledny prispevok...dalej uz svoje nazory pred vami obhajovat nepotrebujem. Povedal som vsetko co som chcel. Verim ze inteligentni ludia to chapu...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Nikto nehovori o nadradenosti, je to o prave bielych ludi na vlastnu zem s vlastnou vladou bez cuzieho vplivu, na zachovanie vlastnej identity a kultury, ktore su v dnesnom multikulturnom svete v ohrozeni.

Nikdy nebudeme tolerovat netolerantnych, tolerovat zlocin cudzincov, prisposobovat sa cudzincom VO VLASTNEJ ZEMI ...

Tvoje nazory su utopia vzdialena na kilometre od reality, pri ktorej presadzovani zomieraju ludia, ktory by inak zomriet nemuseli..
Napísať odpoveď