Futbal: MS 2006 v Nemecku
-
m3thod-man
Star
- Kontaktovať používateľa:
tyto rozhodcovia to nieje pravda, piskaju jak sa im chce. rozhodujuci gol padol po standardke ktorej predchadzal skvely herecky vykon henryho a namiesto toho aby dostal on zltu za filmovanie, je z toho standardka a rozhoddujuci gol zapasu, spanielom uz nezostal cas na reagovanie.
Ale musim povedat ze je tento sampionat dost biedny, vela favlou a velmi malo futbalovej krasy, mozno sa este niecoho dockame ale zatial je to bieda.
Ale musim povedat ze je tento sampionat dost biedny, vela favlou a velmi malo futbalovej krasy, mozno sa este niecoho dockame ale zatial je to bieda.
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
levis ako vravis je slaby na futbalovu krasu !!
a ty rozhodcovia to maju tazke je na nich velky tlak !
a teraz pre ALL v piatok kukajte Ang VS PORTUGAL
lebo toto je zapas !!! dufam ze ty slaby anglicania pojdu domov ...
lebo si nezasluzili ani zo skupiny postupit !!! moc mi idu na nervy ty ludia co su znich hotovy ! ble

lebo si nezasluzili ani zo skupiny postupit !!! moc mi idu na nervy ty ludia co su znich hotovy ! ble
to bude podla mna najslabsie strvrtfinale ale ako myslis ....a postupi anglickoR1k1nko napísal:levis ako vravis je slaby na futbalovu krasu !!
lebo si nezasluzili ani zo skupiny postupit !!! moc mi idu na nervy ty ludia co su znich hotovy ! ble![]()
napr.kombinacia ako si narazil Ribery cez Vieru A on mu to dal do ulicky.Ale ak si si tam vsimol Henry si na Seba urobil pozornost taku ,ze si mysleli,ze to bude ofsajd,spametali sa az neskorLumberJack napísal:No neviem ako ukazali ze vedia strielat goly, skor Henry ukazal ako vie filmovat a prenho spanielsko vyletelo ... sa mi zhnusil normalne
S tymto uplne suhlasim, zatial najmanej golov na tomto turnaji pada. Este som nevidel nejaky zapas s fakt dobrym nasadenim. Vsetci hraju len na vysledok (samozrejme na co ine maju hrat) ale na to sa uz neda kukat, ked to takto pojde futbal bude mat velky upadok, uz je to moc pretaktizovane, vsetci spekuluju. A co je najhorsie aj brazilia zacina tak hrat, volakedy hrali nakrajsi futbal, a teraz daju gol a tam si lucio juan carlos a cafu prihravaju.Lewis napísal:tyto rozhodcovia to nieje pravda, piskaju jak sa im chce. rozhodujuci gol padol po standardke ktorej predchadzal skvely herecky vykon henryho a namiesto toho aby dostal on zltu za filmovanie, je z toho standardka a rozhoddujuci gol zapasu, spanielom uz nezostal cas na reagovanie.
A inac boli tu navrhy na nasadenie videorozhodcu. Moj nazor ze je to blbost. Mal by sa zrusit ofsajd (podla mna velmi hlupe pravidlo) a tym by neboli ciarovy rozhodcovia, a boli by dvaja hlavny alebo jeden hlavny a dvaja taky vedlajsi ako v hokeji. A kebyze sa to pravidlo zrusi by padalo viac golov a hraci by museli viac behat lebo aj tak su uz moc zhickany dostavaju peniaze a ani behat nevie. Priklad Ronaldinho, bezospory najlepsi hrac akeho sok videl moj oblubeny ale ak si vsimnete tak on vobec nejde do suboja, ked strati loptu sere na to, ked ma hlavickovat tak sa predkloni, vzivote som ho nevidel davat smikacku, no ak by sme hovorili o jeho slabine tak je to bojovnost to mu fakt chyba.
tak v tomto uplny suhlas ,neviem ci je Ronaldinho osoba co by podliehala tlakom ale inak si neviem vysvetlit jeho slabucke vykony ....najlepsi hrac planety by mal vediet aj nieco ine ako to co predvadza zatial na MSkali520 napísal:Priklad Ronaldinho, bezospory najlepsi hrac akeho sok videl moj oblubeny ale ak si vsimnete tak on vobec nejde do suboja, ked strati loptu sere na to, ked ma hlavickovat tak sa predkloni, vzivote som ho nevidel davat smikacku, no ak by sme hovorili o jeho slabine tak je to bojovnost to mu fakt chyba.
Tie zapasy na ms sa nam zdaju mozno slabe koli tomu ze sme sa moc tesili a cakali sme sviatok futbalu ...sice sa naslo par vynimiek ale ako si povedal , muzstva az velmi hladia na uspech a predvedenu hru tomu podriaduju ...cize taktizovanie a obrana sa vyplati najviac
tak nehnevaj sa ale s tymto nemozem suhlasit! zrusit ofsajd? vies co by to znamenalo? ved to by uz nebol v podstate futbal a cele by to bolo iba o tom kto vie rychlejsie behat a kto dlhsie vydrzi behat, podla mna by to bola pohroma pre futbal.kali520 napísal: Mal by sa zrusit ofsajd (podla mna velmi hlupe pravidlo) a tym by neboli ciarovy rozhodcovia, a boli by dvaja hlavny alebo jeden hlavny a dvaja taky vedlajsi ako v hokeji. A kebyze sa to pravidlo zrusi by padalo viac golov a hraci by museli viac behat lebo aj tak su uz moc zhickany dostavaju peniaze a ani behat nevie. Priklad Ronaldinho, bezospory najlepsi hrac akeho sok videl moj oblubeny ale ak si vsimnete tak on vobec nejde do suboja, ked strati loptu sere na to, ked ma hlavickovat tak sa predkloni, vzivote som ho nevidel davat smikacku, no ak by sme hovorili o jeho slabine tak je to bojovnost to mu fakt chyba.
Suhlasim ale s tym aby rozhodcovia pustali tesne ofsajdy a piskali ibe tie ocividne a jasne a take minimetrove , alebo centimetrove by pustali, to by mohlo z casti pomoct.
A som aj zato aby rozhodcovia tolko nezasahovali do hry , lebo co tam teraz vystrajuju je katastrofa, doslova nicia futbal, piskaju kazdu somarinu a tym velmi kuskuju zapas a ten nasledne straca iskru.