Futbal: MS 2006 v Nemecku

O športe...

Kto to podla vas vyhra???

Brazilia
83
42%
Argentina
11
6%
Holandsko
5
3%
Taliansko
31
16%
Anglicko
14
7%
Francuzsko
23
12%
Niekto iny
29
15%

Celkom hlasov: 196

Lewis
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

tak a dufam ze za par minut zacne najlepsi zapas sampionatu so stastnym koncom pre spanielov.
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

David Villa 1:0!
Konecne pekne kopnuta "jedenatska" :!:
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

Franck RIBERY 1:1 pekny golik

a mohol by uz aj Henry nieco predviest,zatial furt len beha do ofsajdov..
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

konecne vyhral moj mancaft,ktoremu fandim,pekny golik na zaver v podobe Ziziho,aj ked ma uz tolko rokov,este to stale vie
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

tyto rozhodcovia to nieje pravda, piskaju jak sa im chce. rozhodujuci gol padol po standardke ktorej predchadzal skvely herecky vykon henryho a namiesto toho aby dostal on zltu za filmovanie, je z toho standardka a rozhoddujuci gol zapasu, spanielom uz nezostal cas na reagovanie.
Ale musim povedat ze je tento sampionat dost biedny, vela favlou a velmi malo futbalovej krasy, mozno sa este niecoho dockame ale zatial je to bieda.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

levis ako vravis je slaby na futbalovu krasu !!
a ty rozhodcovia to maju tazke je na nich velky tlak !
a teraz pre ALL v piatok kukajte Ang VS PORTUGAL
lebo toto je zapas !!! dufam ze ty slaby anglicania pojdu domov ...
lebo si nezasluzili ani zo skupiny postupit !!! moc mi idu na nervy ty ludia co su znich hotovy ! ble
:smt078 :smt096
masterX
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterX »

France - Spain - 3:1

FRANCUZSKOOOOOOOO!!!!!
Fenry14
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Fenry14 »

Konecne Francuzi ukazali,ze vedia strielat goly
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Fenry14 napísal:Konecne Francuzi ukazali,ze vedia strielat goly
masterX napísal:France - Spain - 3:1

FRANCUZSKOOOOOOOO!!!!!

No neviem ako ukazali ze vedia strielat goly, skor Henry ukazal ako vie filmovat a prenho spanielsko vyletelo ... sa mi zhnusil normalne
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Schelmy napísal:Co myslite, ake ma Michel sance na finale? Ak mam hodnotit jeho vykon, bol som maximalne spokojny.. Len asistenti, teda Balko.. Asistenti mu to asi dodžubkaju.. :cry:
jj presne ten druhy ofsajdovy gol , to uplne polozil Ghanu , schade :?
wellar
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa wellar »

jedna zaujmavost :

14-Jun-2006 Spanielsko - Ukrajina 4:0

o 14 dni neskor :

Ukrajina si zahra stvrtfinale , Spanieli idu domov ...celkom haluz
wellar
Light Expert
Light Expert

R1k1nko napísal:levis ako vravis je slaby na futbalovu krasu !!
a ty rozhodcovia to maju tazke je na nich velky tlak !
a teraz pre ALL v piatok kukajte Ang VS PORTUGAL
lebo toto je zapas !!! dufam ze ty slaby anglicania pojdu domov ...
lebo si nezasluzili ani zo skupiny postupit !!! moc mi idu na nervy ty ludia co su znich hotovy ! ble
:smt078 :smt096
to bude podla mna najslabsie strvrtfinale ale ako myslis ....a postupi anglicko
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Dufam ze postupi Anglicko... nemam chut sa pozerat na portugalske divadelne predstavenia.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

kinjeril napísal:Dufam ze postupi Anglicko... nemam chut sa pozerat na portugalske divadelne predstavenia.
asi porusim pravidlo 8 !!
a ked nemas chut sa kukat na divadlo portugalske tak sa ches pozerat na slaby Anglicky futbal ?! DPC tam vy tomu nechapete Anglicania su najlsabsi na turnaji !!! :)
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

nie som si istý či sú angličania najslabší na turnaji, ale aj ja som z ich výkonov sklamaný. jedno im uprieť nemožno: bojujú naozaj ako levi.
hráč, krorý poblval takmer polovicu hracej plochy :lol: ich dostal do 1/4finále :arrow: to hovorí za všetko.
Fenry14
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Fenry14 »

LumberJack napísal:No neviem ako ukazali ze vedia strielat goly, skor Henry ukazal ako vie filmovat a prenho spanielsko vyletelo ... sa mi zhnusil normalne
napr.kombinacia ako si narazil Ribery cez Vieru A on mu to dal do ulicky.Ale ak si si tam vsimol Henry si na Seba urobil pozornost taku ,ze si mysleli,ze to bude ofsajd,spametali sa az neskor
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

tak Lubos Michel,bude piskat stvrtfinale Nemecko-Argentina .
myslim ze ak poda dobry vykon resp. taky ako vzdy tak sa dostane do finale.
ale obavam sa v pripade ak nemecko nebude vo finale tak to bude piskat Merk nech maju nemci aspon niake zastupenie
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Lewis napísal:tyto rozhodcovia to nieje pravda, piskaju jak sa im chce. rozhodujuci gol padol po standardke ktorej predchadzal skvely herecky vykon henryho a namiesto toho aby dostal on zltu za filmovanie, je z toho standardka a rozhoddujuci gol zapasu, spanielom uz nezostal cas na reagovanie.
Ale musim povedat ze je tento sampionat dost biedny, vela favlou a velmi malo futbalovej krasy, mozno sa este niecoho dockame ale zatial je to bieda.
S tymto uplne suhlasim, zatial najmanej golov na tomto turnaji pada. Este som nevidel nejaky zapas s fakt dobrym nasadenim. Vsetci hraju len na vysledok (samozrejme na co ine maju hrat) ale na to sa uz neda kukat, ked to takto pojde futbal bude mat velky upadok, uz je to moc pretaktizovane, vsetci spekuluju. A co je najhorsie aj brazilia zacina tak hrat, volakedy hrali nakrajsi futbal, a teraz daju gol a tam si lucio juan carlos a cafu prihravaju.
A inac boli tu navrhy na nasadenie videorozhodcu. Moj nazor ze je to blbost. Mal by sa zrusit ofsajd (podla mna velmi hlupe pravidlo) a tym by neboli ciarovy rozhodcovia, a boli by dvaja hlavny alebo jeden hlavny a dvaja taky vedlajsi ako v hokeji. A kebyze sa to pravidlo zrusi by padalo viac golov a hraci by museli viac behat lebo aj tak su uz moc zhickany dostavaju peniaze a ani behat nevie. Priklad Ronaldinho, bezospory najlepsi hrac akeho sok videl moj oblubeny ale ak si vsimnete tak on vobec nejde do suboja, ked strati loptu sere na to, ked ma hlavickovat tak sa predkloni, vzivote som ho nevidel davat smikacku, no ak by sme hovorili o jeho slabine tak je to bojovnost to mu fakt chyba.
wellar
Light Expert
Light Expert

kali520 napísal:Priklad Ronaldinho, bezospory najlepsi hrac akeho sok videl moj oblubeny ale ak si vsimnete tak on vobec nejde do suboja, ked strati loptu sere na to, ked ma hlavickovat tak sa predkloni, vzivote som ho nevidel davat smikacku, no ak by sme hovorili o jeho slabine tak je to bojovnost to mu fakt chyba.
tak v tomto uplny suhlas ,neviem ci je Ronaldinho osoba co by podliehala tlakom ale inak si neviem vysvetlit jeho slabucke vykony ....najlepsi hrac planety by mal vediet aj nieco ine ako to co predvadza zatial na MS :cry:
Tie zapasy na ms sa nam zdaju mozno slabe koli tomu ze sme sa moc tesili a cakali sme sviatok futbalu ...sice sa naslo par vynimiek ale ako si povedal , muzstva az velmi hladia na uspech a predvedenu hru tomu podriaduju ...cize taktizovanie a obrana sa vyplati najviac :(
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal: Mal by sa zrusit ofsajd (podla mna velmi hlupe pravidlo) a tym by neboli ciarovy rozhodcovia, a boli by dvaja hlavny alebo jeden hlavny a dvaja taky vedlajsi ako v hokeji. A kebyze sa to pravidlo zrusi by padalo viac golov a hraci by museli viac behat lebo aj tak su uz moc zhickany dostavaju peniaze a ani behat nevie. Priklad Ronaldinho, bezospory najlepsi hrac akeho sok videl moj oblubeny ale ak si vsimnete tak on vobec nejde do suboja, ked strati loptu sere na to, ked ma hlavickovat tak sa predkloni, vzivote som ho nevidel davat smikacku, no ak by sme hovorili o jeho slabine tak je to bojovnost to mu fakt chyba.
tak nehnevaj sa ale s tymto nemozem suhlasit! zrusit ofsajd? vies co by to znamenalo? ved to by uz nebol v podstate futbal a cele by to bolo iba o tom kto vie rychlejsie behat a kto dlhsie vydrzi behat, podla mna by to bola pohroma pre futbal.
Suhlasim ale s tym aby rozhodcovia pustali tesne ofsajdy a piskali ibe tie ocividne a jasne a take minimetrove , alebo centimetrove by pustali, to by mohlo z casti pomoct.
A som aj zato aby rozhodcovia tolko nezasahovali do hry , lebo co tam teraz vystrajuju je katastrofa, doslova nicia futbal, piskaju kazdu somarinu a tym velmi kuskuju zapas a ten nasledne straca iskru.
Napísať odpoveď