Ziletka je moja oblubena, skusal som aj strojcek, ale po nom ma vsetko svrbelo
Po ziletke je aj oholenie hladsie a hlavne potom ma nesvrbi polka ksichtu
ked som sa zacinal holit, tak akurat letel wilkinson sword.. niekolkokrat do mesiaca som to vydrzal, ale ked trebalo uz castejsie, sa mi s nim necelo furt babrat.. rychlejsie bolo s osqovym strojcekom.. Nuz a raz sa dozral a kupil mi na vianoce strojcek braun..
mam dilemu lebo ako poznamenal TOMEXX koli casu (a praci) si idem poriesit strojcek.
Rozhodujem sa medzi Braunom a Philipsom....
Zatial co viem je ze Philips svojimi troma hlavami oholi aj dlhsie na co Braun nie....
PORADTE CO SA TYKA DO HLADKOSTI AKO TO VY VIDITE (z vlastnej skusenosti poprosim, nie nejakych "paperovych" 12-nastrocnych )
dair napísal:mam dilemu lebo ako poznamenal koli casu (a praci) si idem poriesit strojcek.
Rozhodujem sa medzi Braunom a Philipsom....
Zatial co viem je ze Philips svojimi troma hlavami oholi aj dlhsie na co Braun nie....
PORADTE CO SA TYKA DO HLADKOSTI AKO TO VY VIDITE (z vlastnej skusenosti poprosim, nie nejakych "paperovych" 12-nastrocnych )
Neviem, no ja mam Phillips, ale uvazujem teraz nad novym Braunom. Phillishave ma tri hlavy ale tie rotuju kazda inym smerom a to mi obcas podrazdi pokozku, najma ked sa napr. tyzden neoholim.. (teda ked sa nemusim holit - juchu )
Braun ma iny holiaci system a vyzera lepsie (ale mozno je to individualne)..
ja som sa holil džilet mach 3 turbo, ale asi pred mesiacom ma to prestalo baviť, tak sa už neholím vôbec - lezú mi na nervy všetky tie oholené ksichty okolo mňa, a tiež sa mi strašne nechce