presne ako hovoris, henry patril k mojim oblubencom ale po tomto nesportovom geste ho zacinam neznasat. chytal sa za hlavu akoby ho puyol kopol do tvare ale pritom sa jeho jemnej hlavycky ani nedotkol.LumberJack napísal:No neviem ako ukazali ze vedia strielat goly, skor Henry ukazal ako vie filmovat a prenho spanielsko vyletelo ... sa mi zhnusil normalne
Futbal: MS 2006 v Nemecku
Sebareflexia je vzacna vec...Tomasito napísal:Australia : Chorvatsko ... neviem, ale dat piskat Australiu hlavnemu rozhodcovi z Anglicka je dost divne... a bolo to aj vidiet- chorvatom isiel zjavne po krku. Prave vdaka "vykonom" hlavneho rozhodcu som bol z tohto zapasu dooost sklamany...
Anglický rozhodca Poll po kartičkovom faux-pas ukončil kariéru Graham Poll
29.06.2006
LONDÝN - Anglický futbalový rozhodca Graham Poll oznámil, že končí s aktívnou kariérou. Na svetovom šampionáte sa "preslávil" v zápase Austrálie s Chorvátskom, keď Josipovi Šimuničovi ukázal žltú kartu až trikrát.
Poll v rozhovore pre Sky Sports News povedal, že svoj omyl hlboko ľutuje a sám ho označil za neospravedlniteľný. FIFA v stredu rozhodla, že ho na ďalšie zápasy šampionátu už nenominuje.
Zdroj: TASR
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
teraz nechapem,on hral zapas s dvoma zltymi kartami?alebo asi ze mu dal cervenu odisiel,nasral sa a potom mu prisiel nieco povedat,referee sa zabudol a ukazal mu akoze zltu z atu poznamku?Tomasito napísal:JJ, bolo to v uplnom zavere zapasu... ta karta prisla po tom, ako mu Simunic povedal zjavne nieco extra stiplave
uz ale som to zvladol
NIe nemas pravdu. Zrusenim ofsajdov by zanikla ofsajdova pasca a tim by museli viac branit ale na druhej strane by sa naskytla vacsia moznost prihravok a tim by sa hra prelinala z jednej strany na druhu padalo by viacej golov a bolo by to zaujimavejsie pre divaka. A si vravel ze by to bolo o tom kto by bol rychlejsi a vytrvalejsi, no a co? Ten kto je pomaly a nevydrzi dlho behat tak nech nehra futbal a potom neni ani dobry futbalista. Moj nazor na ofsajd je ze to zbytocne kazy hru a volnost na ihrisku. Ze postavenie mimo hry, ako mimo hry, vsak mimo hry je ked neni na hracej ploche. No je to blbost tieto ofsajdy, ak uz maju byt tak by to mali inac premysliet.Lewis napísal:tak nehnevaj sa ale s tymto nemozem suhlasit! zrusit ofsajd? vies co by to znamenalo? ved to by uz nebol v podstate futbal a cele by to bolo iba o tom kto vie rychlejsie behat a kto dlhsie vydrzi behat, podla mna by to bola pohroma pre futbal.
Suhlasim ale s tym aby rozhodcovia pustali tesne ofsajdy a piskali ibe tie ocividne a jasne a take minimetrove , alebo centimetrove by pustali, to by mohlo z casti pomoct.
A som aj zato aby rozhodcovia tolko nezasahovali do hry , lebo co tam teraz vystrajuju je katastrofa, doslova nicia futbal, piskaju kazdu somarinu a tym velmi kuskuju zapas a ten nasledne straca iskru.
ved ale pri tej ofsajdovej pasci ide tiez o umenie tymu o suhru, a to je tiez velmi dolezite. proste by mali pustat tesne ofsajdy, ale zrusit ich uplne tak to urcite nie.kali520 napísal:NIe nemas pravdu. Zrusenim ofsajdov by zanikla ofsajdova pasca a tim by museli viac branit ale na druhej strane by sa naskytla vacsia moznost prihravok a tim by sa hra prelinala z jednej strany na druhu padalo by viacej golov a bolo by to zaujimavejsie pre divaka. A si vravel ze by to bolo o tom kto by bol rychlejsi a vytrvalejsi, no a co? Ten kto je pomaly a nevydrzi dlho behat tak nech nehra futbal a potom neni ani dobry futbalista. Moj nazor na ofsajd je ze to zbytocne kazy hru a volnost na ihrisku. Ze postavenie mimo hry, ako mimo hry, vsak mimo hry je ked neni na hracej ploche. No je to blbost tieto ofsajdy, ak uz maju byt tak by to mali inac premysliet.
-
audiotrack
VIP
tak to buď úplne, alebo vôbec. Lebo kde je hranica medzi tesným a normálnym ofsajdom? To by bolo diskutabilné či ho mali nechať alebo nie..Lewis napísal:ved ale pri tej ofsajdovej pasci ide tiez o umenie tymu o suhru, a to je tiez velmi dolezite. proste by mali pustat tesne ofsajdy, ale zrusit ich uplne tak to urcite nie.
-
R1k1nko
Darca
tak to prve som nevedel ... lebo sa o to nezaujimam mam to v ...p....13 napísal:V Nemecku boli nacisti, fašisti boli v Taliansku![]()
Ja fandím angličanom, dúfam že to natrú hercom z Portugalska.
ale to druhe si ma fakt nasral !!!!!
lebo portugalci ''mozno'' filmuju ! ale ANGLICANIA hraju tak ze na grcania a maximalna nuda ich pozerat .... ich ''hviezdna zaloha '' hh ved to je kopa hovien ! nuda nuda a este raz nuda... si pozri zaznami z ich zapasov .. a hned pri pri 1-2 min zaspis... hraju o nicom...
-
canopus
Addict
futbal sa hra na konecny vysledok a nie na krasu,predsa nie?R1k1nko napísal:tak to prve som nevedel ... lebo sa o to nezaujimam mam to v ...p....
ale to druhe si ma fakt nasral !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
lebo portugalci ''mozno'' filmuju ! ale ANGLICANIA hraju tak ze na grcania a maximalna nuda ich pozerat .... ich ''hviezdna zaloha '' hh ved to je kopa hovien ! nuda nuda a este raz nuda... si pozri zaznami z ich zapasov .. a hned pri pri 1-2 min zaspis... hraju o nicom...
-
audiotrack
VIP