canopus napísal:mna je***,ine zimomriavky mi idu po chrbte teraz
ja som nieco podobne videl,este ked som byval na Lipniku pri Tlmacoch,isiel som si vecer von zapalit cigo, mal som so sebou dalekohlad,ze si kuknem oblohu a som uvidel tiez kruh zo svetiel a jedna este obiehala okolo nich,zostal som tam stat ako priklincovany,ani na slovo som sa nezmohol,ked som zakrical na rodicov,tak to velmi rychlo zmizlo
OMG zeby nahoda?
Wow. Foto by sa zišlo. Akože Canopus, naozaj ti závidím, rád by som uvidel UFO na vlastné oči.
jasne ze verim , ze v celej galaxii niesme sami , to je blbost , ale nepredstavujem si ich ako z akty X ale skor ako nas , pracujucich , dobrosrdecnych ludi na zemi
Slayter napísal:vsetko co vidis nemusi byt ufo, no nieco moze byt. co si vlastne videl?
nemusi, ale aj tak ja nemyslim ze to boli ufa, no a co take?hmm same lietajuce objekty kruhoveho alebo hranateho tvaru, blikajuce alebo podsvietene, celopodsvietene helikoptery, lietadla...a este neviem co
whitek napísal:
alebo aspon na inteligentny zivot na inej planete????
myslím že sme vo vesmíre neni sami, nech sa jedná o akúkoľvek formu života. je viac než pravdepodobné že "život" existuje a vyvíja sa aj kdesi inde vo vesmíre
mozno prave ked pokapeme, tak budeme v inej galaxii zit nejaky posmrtny zivot, alebo sa po smrti reinkarneme do nejakeho mimozemstana na inej planete a ked aj tam skapeme tak zasa na inu planetu do inej galaxie a tak stale dokola...
belaC napísal:mozno prave ked pokapeme, tak budeme v inej galaxii zit nejaky posmrtny zivot, alebo sa po smrti reinkarneme do nejakeho mimozemstana na inej planete a ked aj tam skapeme tak zasa na inu planetu do inej galaxie a tak stale dokola...
s touto teoriou sa tak uplne nestotoznujem.
inak ak si kuknete ten text je tu napisany tak sa trosku rozrehocete:
UFO
Táto fotografia zobrazuje blízke stretnutie tretieho druhu, ktoré sa odohralo v lete roku 2004 pri Bratislave. Zároven je dôkazom agresívnych a nepriatelských úmyslov mimozemstanov (pravdepodobne s cielom obsadenia Zeme a podmanenia si jej obyvatelov).
Kliknutím na obrázok sa fotografia zobrazí v plnej velkosti.
drakeman napísal:koncne niekto, kto si zastava takyto nazor...
keby sme tu sami, tak by to bolo zbytocne plytvanie priestorom...
pripajam sa k vasmu nazoru a doplnam su o tom sotvky dokuov napr: jeden z nich na vojenskej zakladni v alabame bol spozorovany neidentifikovatelny lietajuci predmet ktory nebol zachyteny na radare ani v inracervenom poli okamzite za nim vystartovala stihacka s 2 clcennou posadkou tento objekt ako nahle zistil ze sa k nemu priblizuje stihacka vojenskeho tipu v okamihu zmizol vojaci ktory boli v tej stihacke tvrdili ze uz uz ho dohanali ked zrazu zablesk a bol prec
Shadow_blaster napísal:pripajam sa k vasmu nazoru a doplnam su o tom sotvky dokuov napr: jeden z nich na vojenskej zakladni v alabame bol spozorovany neidentifikovatelny lietajuci predmet ktory nebol zachyteny na radare ani v inracervenom poli okamzite za nim vystartovala stihacka s 2 clcennou posadkou tento objekt ako nahle zistil ze sa k nemu priblizuje stihacka vojenskeho tipu v okamihu zmizol vojaci ktory boli v tej stihacke tvrdili ze uz uz ho dohanali ked zrazu zablesk a bol prec
to je mozne... ale s linkmanom zastavame nazor ze v blizkosti ufa vypadavaju pristroje....
hmmm to muselo byt drsne skoda ze som nevidel. urcite to komentovali m sposobom: Dnes bolo v KOsiciach spozorovane nezname lietajuce teleso vo vzdusnom priestore mesta. dalej bla bla bla...