niektorý jednotlivci sa stretli aj sami.. ono je stejne nereálne že tích 100 ludí čo sem aktívne postuje sa zrazu niekde stretne ja by som bol ochotný ísť najďalej do KE. Ale ako viem ostatný budú chcieť niečo viac západne. Ono by bolo potom dobré urobiť také krajové stretka že sa stretnú ludia iba z toho kraju vymeníme si tel. čísla a dohodneme sa. That is all..
hh no vidim ze sa tu rozbieha vymyslite nieco v KE a myslim ze 2ja modi pridu na 90percent masterminda aj za usi dotiahnem ak tu budem takze vymyslajte cim skor 11teho odchadzam
Aky cas navrhujete na to stretko v KE? (ja musim byt volny do osmej vecer)
A pokial ide o zaciatok, tak mi je to v podstate jedno, takze navrhujte a snad najdeme zhodu
GothaR napísal:Aky cas navrhujete na to stretko v KE? (ja musim byt volny do osmej vecer)
A pokial ide o zaciatok, tak mi je to v podstate jedno, takze navrhujte a snad najdeme zhodu
ja by som navrhoval asi tak okolo 2-3 ale checknem autobus a dopisem ze kedy budem môcť prísť..
GothaR napísal:akurat, ze nepracujuci (ja) musia este vecer chlastat
16:00 Kosice pred Tescom na Hlavnej planovany koniec je niekedy pred deviatou, mozno neskor
keby ze niesom som 2tyzden v LM tak do KE pridem...mam to celkom blizko...len by som tam nemal kde prespat do rychliku a aj tak niesom doma mozno nabuduce ak dake bude...
Hej ludia Je v pohybe uz aj blava lebo ja teraz uz asi moc casu nemam bo idem na dovolenku od 11.07 do 21.07 a potom hned asi tatry
A moc nerad by som to zmeskal, keby sa tu v BA nieco dialo
jin153 napísal:Hej ludia Je v pohybe uz aj blava lebo ja teraz uz asi moc casu nemam bo idem na dovolenku od 11.07 do 21.07 a potom hned asi tatry
A moc nerad by som to zmeskal, keby sa tu v BA nieco dialo