Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

Traktorista
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

dan napísal:mam vlastnu vodnu a je to super [tabak hlavnen nech je stavnaty a dobry uhlik nech nedrhne najlepsie je vymackat do vody citron a na alobale spravit 1 dierku v strede]
1 dierka v strede??? noooo, asi nie...
jin153:oka
ten druhy:u slona maju fajne sisi, ale vela krat nemaju uhliky, abo tabak, abo nieco,... proste sa mi uz vela krat stalo ze som dosiel k slonovi a proste nemali vodarne... :(
xman
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa xman »

no neviem ci by som do vodnej fajky miesal alkohol,ale tak kazdy ma ine chute.Uz som tam nalial myslim ze borovicku a ze by to malo iny efekt ani ne.Len na co ja si potrpim je aby sa do vody dal lad,pretoze inak sa voda rozohreje a bdue palit v krku jak svina.Minule sme s kamosom dali do vodnej zmrazene jahody,tak to vodu schôladilo jak nikdy,len ziadne jahody sme necitili.
doher
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa doher »

Frikso napísal:Exit poznam, mame ho hned pri skole, ale co sa tyka vodnych fajok, tak jedine cajovna u veseleho slona. Je to pri blumentali a maju tam i lacnejsie tie fajky.
the best!: jasminova, melonova, visnova :P vrelo odporucam
jj to tiez dobre poznam :P dobra cajovna, chcel som tam ist s juckym, ale nevyslo :roll: ...naposledy som tam bol minuly tyzden. Odporucam vsetkym :wink:
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

raz som fajcil vodnu fajku je to uplne ine ako normalne cigarety alebo marihuana uuuplne ine to som fajcil s octcom ked som bol este mensi som mohol ma 17 rokov a boli sme v turecku
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

sacek napísal:jj to tiez dobre poznam :P dobra cajovna, chcel som tam ist s juckym, ale nevyslo :roll: ...naposledy som tam bol minuly tyzden. Odporucam vsetkym :wink:
Abo este na obchodnej podik pohoda tiez tam maju vodne fajky, ale maly vyber tabaku.. Minule som stretol juckyho v elektricke ako tam siel :lol:
derriL
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa derriL »

No jasne vodara dame u kamarata na dvore, na rybach alebo tak. A najradsej mam asi matu.
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

Traktorista napísal:ten som ete nemal,...
ja mam najradsej jasminovu, matovu a z ovocnych zboznujem ceresnu, jablko,...
ale ten banan musim skusit,...
Ceresnovu?
Nevim mne to nejako nechutilo, ked som to mal prvy krat tak ma tak strasne bolela hlava.. Neviem mne to nechuti
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

derriL napísal:No jasne vodara dame u kamarata na dvore, na rybach alebo tak. A najradsej mam asi matu.
No jo..Mata je skvela najma v lete. Prijemne chladi hrdlo, je aromaticka no na druhej strane moze byt niekedy az neprijemne silna.
Frikso
Darca
Darca

Ja matu moc nelubim, skor nejake ovocie prip. jasmin :) ale kolko ludi, tolko chuti :lol:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Frikso napísal:Abo este na obchodnej podik pohoda tiez tam maju vodne fajky, ale maly vyber tabaku.. Minule som stretol juckyho v elektricke ako tam siel :lol:
Na obchodnej myslis radost?? Tam som bol raz a mali tam len dva tabaky. Cierny a melon. Dali sme melon a bol celkom dobry. Ale odvtedy som tam uz nevkrocil. Na vodnu fajku tam proste neni spravna atmosfera :nono:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ja len nechapem ako moze niekto povedat ze vodna fajka je jeho zivot a nedokaze si bez nej predstavit zivot...
jak keby ta fajka dychala za teba..

osobne som proti vsetkym druhom smoukingu (okrem skull-fuck :D ) a VF nesu vynimka aj ked maju nevem jaku nizku hladinu nikotinu ci jak sa tomu nadava (sry ak som sa nevyjadril vasim fajciarskym slangom)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

mirak2 napísal:ja len nechapem ako moze niekto povedat ze vodna fajka je jeho zivot a nedokaze si bez nej predstavit zivot...
jak keby ta fajka dychala za teba..

osobne som proti vsetkym druhom smoukingu (okrem skull-fuck :D ) a VF nesu vynimka aj ked maju nevem jaku nizku hladinu nikotinu ci jak sa tomu nadava (sry ak som sa nevyjadril vasim fajciarskym slangom)
Pre tvoju informaciu ma cela tabakova napln 3% nikotinu beznej cigarety, z coho este vacsinu prefiltruje voda/mlieko. Ziaden decht. :wink:
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

vcera som mal dubajsky pomaranc...yaaaay mnam to bolo teda :oops:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

bocian napísal:vcera som mal dubajsky pomaranc...yaaaay mnam to bolo teda :oops:
Smallvill?
dneska som tam bol... :D som tam zaspal :D a pri tom som nehulil nic, len cakal na kamosku a kym dokoncila fajku ta som zaspal :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

mirak2 napísal:Smallvill?
dneska som tam bol... :D som tam zaspal :D a pri tom som nehulil nic, len cakal na kamosku a kym dokoncila fajku ta som zaspal :D
:lol: Toto sa aj mne podarilo len s tym rozdielom ze ja som vyfajcil este s kamaratom dve vodne fajky. Vtedy som bol tak zduneny!! odvtedy uz iba maximalne jedna vodna s dvoma uhlikmi.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

mne sa stava ze je velakrat citit hroznu pachut uhlika,... raz sa mi podaril prederavit alobal a tym padom som potiahol riadny dusok z uhlika (nikomu neprajem :-D ) ale aj tak, ked je alobal cely, len spaleny samozapalovaci uhlik sa mi nejako rozdrvi a pak to uz nie je ono,... nemate nejaku radu co stym?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Traktorista napísal:mne sa stava ze je velakrat citit hroznu pachut uhlika,... raz sa mi podaril prederavit alobal a tym padom som potiahol riadny dusok z uhlika (nikomu neprajem :-D ) ale aj tak, ked je alobal cely, len spaleny samozapalovaci uhlik sa mi nejako rozdrvi a pak to uz nie je ono,... nemate nejaku radu co stym?
Skus davat viac vrstiev alobalu (ja davam 3) a pocas fajcenia ho posuvat po obvode, nech sa nekoncentruje v strede iba to teplo. Najistejsie je si kupit siroku plytku korunku. To je potom uplny ideal. S tym potiahnutim uhlika poznam :lol: som minule tahal a kamarat len tak rozmliazdil uhlik. Som myslel ze mi zhori hrdlo!!
inkognitto
Star
Star

Príspevok od používateľa inkognitto »

aka je asi velka, tazka a kolko stoji ?
a co stoji tabak, je to nejaky extra? da sa fajcit aj v papierikoch ?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

inkognitto napísal:aka je asi velka, tazka a kolko stoji ?
a co stoji tabak, je to nejaky extra? da sa fajcit aj v papierikoch ?
http://www.opium.sk/cennik/vodne_fajky.doc
tu mas prehlad VF, tabaky kupis v kazdom vacsom tabak shope. Do papierikov by som to moc nedaval, jednak kvoli tomu ze je ten tabak dost neforemny a miekedy zvykne byt nie celkom suchy. Ale mozes vyskusat :wink:
Frikso
Darca
Darca

jin153 napísal:Na obchodnej myslis radost?? Tam som bol raz a mali tam len dva tabaky. Cierny a melon. Dali sme melon a bol celkom dobry. Ale odvtedy som tam uz nevkrocil. Na vodnu fajku tam proste neni spravna atmosfera :nono:
Heh, ja si tiez myslim.. Raz som tam bol a nestalo to za nic.. Teraz uz len k slonovi :wink:
(nenahrnte sa tam vsetci zasa, lebo potom sa musi cakat na fajku.. sak ten exit zas nie je taky zly, chodte tam :D )
Napísať odpoveď