asi tak jak tvrdis, inak tiez je blbost to ze vzdy bolo ufo spozorovane len na vojenskej zakladni, len na poli, len pri dajakom vyskumnom centre, nikdy nehovorili ze na sidlisku spozoravali ufo...jasne kecySlayter napísal:hmmm to muselo byt drsne skoda ze som nevidel. urcite to komentovali m sposobom: Dnes bolo v KOsiciach spozorovane nezname lietajuce teleso vo vzdusnom priestore mesta. dalej bla bla bla...
UFO!!!
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ale Sheep ked si tak zoberes co maju spolocne vsetky 3 veci ktore si vymenoval? Urcite vyskup a prospech pre ludstvo. Pole->muka(priklad)->chlieb(yakladna potravina
Vyskumny ustav(miesto kde sa vynaliezavaju nove technologie atd)
Vojenska zakaldna(objekt dolezity na udrzianie mieru a tiez sa v nich mozu vynachadzat nove technologie) takze ja by som hladal spojitost v tomto....
Inak co sa tyka tej Alabami, ja by som mal taky nazor ze nie kazde pristroje musia vybadnut v blizkosti UFA...(i ked si to neviem v podstate predstavit)...
Vojenska zakaldna(objekt dolezity na udrzianie mieru a tiez sa v nich mozu vynachadzat nove technologie) takze ja by som hladal spojitost v tomto....
Inak co sa tyka tej Alabami, ja by som mal taky nazor ze nie kazde pristroje musia vybadnut v blizkosti UFA...(i ked si to neviem v podstate predstavit)...
no dead_warrior je to asi takto: Predstav si ze letis v lietadle. Zrazu (ked cumis s okna) vidis neznamy objekt. v tom zrazu prehlusi vsetko ticho, to ticho po vypnutych motoroch.... a uz len ficis dole a mozes dufat ze ufo odleti aby sa pristroje znova zapliDead_Warrior napísal:Ale Sheep ked si tak zoberes co maju spolocne vsetky 3 veci ktore si vymenoval? Urcite vyskup a prospech pre ludstvo. Pole->muka(priklad)->chlieb(yakladna potravina
Inak neviem si j zas predstavit ako to ufo dokaze urobit ze to proste zhasne...
-
Dead_Warrior
Professional
njn a potom skoncime na niakom opustenom ostrove ako Nezvestni
Alebo mozno podleti popod lietadlo zachjyti ho v bezpeci ho polozi na vodu alebo sus a odleti
Inak co si myslite o tom co robila Yahoo sa mi dza davnejsie ze pomocou neviem akeho prijmaca vyslala do vesmiru spravy ktore do Yahoo zaslali ludia
Alebo mozno podleti popod lietadlo zachjyti ho v bezpeci ho polozi na vodu alebo sus a odleti
Inak co si myslite o tom co robila Yahoo sa mi dza davnejsie ze pomocou neviem akeho prijmaca vyslala do vesmiru spravy ktore do Yahoo zaslali ludia
to je riadna kktinaDead_Warrior napísal:njn a potom skoncime na niakom opustenom ostrove ako Nezvestni![]()
Alebo mozno podleti popod lietadlo zachjyti ho v bezpeci ho polozi na vodu alebo sus a odleti![]()
omg, prave som sa hrabal vo svojich elektrickovych "archivoch" a nasiel tuto zajimavu fotku
, moze tam byt ufo?TOTO NIE JE FOTOMONTAZ!!!!!!! V EXIF udajoch je mozne najst ACDSee cez ktory som obrazok zmensil
a sorry ze je rozmazana, ale bol uz vecer
a tiez mi nedavajte za podozrive to ze elektricka ma vypnute svetla 
-
Dead_Warrior
Professional
-
Dead_Warrior
Professional
myslis ze to je ciga alebo dakto hadzal psovi palicu?Dead_Warrior napísal:ALe njn etraz je taka doba ze hocico co je urcitu dobu vo vzduchu mozno sa to z dialyk zda ako napr na tom obrazku je povazovane za UFO![]()
![]()
btw: ja netvrdim ze to je ufo ale pytal som sa vas co vy budete tvrdit