Hip-Hop - umelci a ich tvorba
je rozdiel medzi FLOW a TEXTAMI...Vitusko napísal:tak to mozes iba snivat... neber teraz do uvahy to, ze Rytmus je "komercny", ale co sa tyka repu, to je 100 a 1...
moj kamos dobre povedal, ked som mu pustil H16 = to je taky detsky rep (nemyslim tym pre deti, ale ten rep... to ako keby repujem ja, basnicky jak na hviezdoslavovom kubine)
ps: na bengoro a 2h+ zatial nikto nema...
(teraz budete pisat, ze som male decko, lebo pocuvam Rytmusa, ale on je naj na sk scene... mna nezajima co robi ostatne, ale jeho rep je super...)
Rytmusa nekomentujem..
ale vsetkym Slovenskym rapovym skupinam by som odporucil, aby zacali konecne pisat viac trackov typu Mama, Byt ci nebyt, Pod so mnou von, Neprestavam verit, Atmo rytmo, Spet ku dnom, Pravdivy pribeh, Daj sa dokopy atd. Jednoducho, pomer skladieb by som vymenil, viac takychto a menej takych kde sa spieva, o tom kto je a kto nie je falosny, kto koho riesi na internete, kto je aky BARO RAI, atd.
aj ked nehovorim, myslim si ze napr. taky track nech ti ne**be alebo tie iste p*coviny su super... husty rap, skvela produkcia... a v podstate maju pravdu...
myslim si, ze RAP s vybornymi podmazmi, tucnym flow-om a vybornymi textami to je smrtelna kombinacia.
len vacsinou ide prave o ten text, nie ako u Shakiry
napr. take tracky ako PSH - Klubovy pravidla by som tiez privital
-
Shadow_blaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
KAAMO este si zabudol na BIG L!!!! a gangstar atd cela old school je popi**m3thod-man napísal:ROLF...inak henty su seci amici....ale ty si asi myslel anglicky rapujucich a ne ze anglicka produkcia..racej si checkuj co pises![]()
anglicky rapujuci jednoznacne cela WU-rodina,mob deep,blackmoon,chore hlavy necro a ill bill...proste rullezzz 90te roky!!
Zo slovenskych to je H1.6 a Zverina
-
Shadow_blaster
Light Star
hm.... tento album som uz dlhu dobu ocakaval s nadsenim a s domienkou ze spravia dieru do SK sceny a ukazu kazdemu ze je co je Hip Hop...
Troska som sa ale sklamal.. vacsina tem uz rozoberanych/ prebratych... akoby im dosli nove myslienky... produkcia miestami nudna... mastering priemer (od Wicha som cakal viac)....
KED TO ZHRNIEM DOKOPY tak by som mohol povedat ze 5trzalski chlapci zmakali nadpriemerny album avsak nepriniesli nic nove / nic extra ...
ale aj tak asi naj album tohto roka na SK scene...
Troska som sa ale sklamal.. vacsina tem uz rozoberanych/ prebratych... akoby im dosli nove myslienky... produkcia miestami nudna... mastering priemer (od Wicha som cakal viac)....
KED TO ZHRNIEM DOKOPY tak by som mohol povedat ze 5trzalski chlapci zmakali nadpriemerny album avsak nepriniesli nic nove / nic extra ...
ale aj tak asi naj album tohto roka na SK scene...
hm kokoz co vsetci mate s tym 50centom..matt86 napísal:Zo zahranicia 50cent a zo slovensk Drviva mensina.
hm slovensky raper ? a drviva mensina ? ktory z dm ? bacil, dena alebo shegy100 ? zaujimave nekdo napise kapelu a ze reper..
k teme
Asi zo slovenskych - zverina , opak , moe , cisty ,strapo, zverina
a zo zahranicneho maximalne z poliakov a to asi jedker a sokol a z ceskych asi ten orion..
a akoze dost M4jk1:-) tiky
-
Dead_Warrior
Professional
Hip-Hip SK/CZ - Klipy / songy
ktorý hip-hopový song (slovenský halvne) má podľa vás najlepší podmaz??