Futbal: MS 2006 v Nemecku

O športe...

Kto to podla vas vyhra???

Brazilia
83
42%
Argentina
11
6%
Holandsko
5
3%
Taliansko
31
16%
Anglicko
14
7%
Francuzsko
23
12%
Niekto iny
29
15%

Celkom hlasov: 196

R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

canopus napísal:no konecne TALIANSKO postupilo,huraaaaa,v robote musim podpichnut Enelakov,uz sa tesim :D

nadherne goly Grossa a Del Piera
BRAVO TALIANSKO :aasmile1: :smt112 :smt023 :aasmile29:
a ten gol Del Piera bol fakt pekny. aj Groso dal pekny tiez..
Del Piero -BACK :smt036
uz sa tesim na Franzuzov VS Protugal :smt009
PS : inak moj tip mi vysiel ze na polcas bude 0:0 .. ( skoda mal som ist podat ) :?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

jezisi samponi s antifutbalom vo finale. Este nech postupia herci z Portugalska a toto MS sa definitivne zapise ako najnudnejsie a najslabsie za posledne dvadsatrocie
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

t0m4s3 napísal:jezisi samponi s antifutbalom vo finale. Este nech postupia herci z Portugalska a toto MS sa definitivne zapise ako najnudnejsie a najslabsie za posledne dvadsatrocie
tak tento sampionat je najslabsi a uz ho nezachrani ani niejake super finale.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

taliani zasluzene postupili. drzali viac loptu boli nebezpecnejsi..a po tycke Gilardina a brvne Zambrottu si zasluzili tie dva goly...obidva pekne...a spravne DEL PIERO JE NASPAT :) Nemci mali tri sance...nepremenili ani jednu...Buffon je naj golman..Podolski si moze spytovat svedomie :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

dnes dúfam že postúpia francúzi (lebo portugalských hercov nemám rád) a výde mi môj tip na finále. A tiež si myslím, že mali postúpiť taliani. Včera boli lepší ako nemci.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ale filmovali ako o Oscara...a aj komentatory hlodili o preteky..mne sa najviac pacilo: Komu asi tak fandi papez? :lol:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

jackb napísal:ale filmovali ako o Oscara...a aj komentatory hlodili o preteky..mne sa najviac pacilo: Komu asi tak fandi papez? :lol:
tak to nemalo chybu. ale celkom sranda je že v hviezdnej jedenástke na čechoch stále figurujú češi.. :lol: dávno vypadli, boli tam po srbsku asi najslabší ale sú v hviezdnej jedenástke, no dobre. Tieto majstrovstvá sú plné zábavy. Spomeňme si na 3 žlté karty, super hlody komentátorov, herecké výkony portugalcov.. ja sa len smejem :D
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

jak na jedneho taliana zahlasil ze "rimsky cisar futbalu" :hehe:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

t0m4s3 napísal:jezisi samponi s antifutbalom vo finale. Este nech postupia herci z Portugalska a toto MS sa definitivne zapise ako najnudnejsie a najslabsie za posledne dvadsatrocie
Presne moje slova. Furt vypravaju len o dobre organizovanej defenzive a ze cielom je nedostat gol atd. A co sa tyka Talianov nehnevajte sa ale oni tam nemaju co robyt. Zapas bol podla mna vyrovnany, mozno Taliani mali o jednu dve sance viac budis, ale vo vyradovacich kolach nemali poriadneho supera. Australia tu porazili z 11m ktora ani nemala byt (sa mi lubilo ako komentator zacal na Tottiho ze je hrdina, no hrdina je podla mna ked niekto zachrani povedzme zivot niekomu a nie ze da gol z 11m ktora ani nemala byt) a potom prot Ukrajine tam tiez nic neukazali Ukrajinci mali par vylozenych sanci a kludne to mohlo skoncit 1:1. Dobry zapas zahrali akurat s Ghanou al aj to iba prvy polcas. Akonahle dali gol tak uz zacalo Katenaco. Z USA tiez toho viac neukazali a cechov porazili nie preto ze boli taky silny ale ze cesi boli taky slaby
Drago
Guru
Guru

kali520 napísal:Presne moje slova. Furt vypravaju len o dobre organizovanej defenzive a ze cielom je nedostat gol atd. A co sa tyka Talianov nehnevajte sa ale oni tam nemaju co robyt. Zapas bol podla mna vyrovnany, mozno Taliani mali o jednu dve sance viac budis, ale vo vyradovacich kolach nemali poriadneho supera. Australia tu porazili z 11m ktora ani nemala byt (sa mi lubilo ako komentator zacal na Tottiho ze je hrdina, no hrdina je podla mna ked niekto zachrani povedzme zivot niekomu a nie ze da gol z 11m ktora ani nemala byt) a potom prot Ukrajine tam tiez nic neukazali Ukrajinci mali par vylozenych sanci a kludne to mohlo skoncit 1:1. Dobry zapas zahrali akurat s Ghanou al aj to iba prvy polcas. Akonahle dali gol tak uz zacalo Katenaco. Z USA tiez toho viac neukazali a cechov porazili nie preto ze boli taky silny ale ze cesi boli taky slaby
futbal sa hra na goly a nie na krasnu hru :roll:
kali520
Darca
Darca

marosko1991 napísal:futbal sa hra na goly a nie na krasnu hru :roll:
Nemam rad ked mi niekto takto odpovie. Jasne ze sa hra na goli, ale koho to zaujima ked za zapas padne sotva jeden gol a ked sa vsetci brania? Pozeral som si rozostavenia timov na MS 1930. Uruguai hral z roszostavenim 2-3-5. A teraz to mas naopak. Uz je privela pre niekho len jeden utocnik. Napriklad Scolari proti Anglicku odvolal Pauletu a hral asi 20 minut bez utocnika. Alebo Erikson nominoval len 4 utocnikov a z toho jeden este nehral ani premier legue takze asi aj ratal s tym ze ho nepsotavi, Roney neni zase az taky klasicky utocnik, on beha po celom ihrisku, zostali len Owen a Crouch. Druhy menovany ten keby nebol vysoky ako rebrik tak by si futbal asi ani nezahral.
Na kazdych MS pada menej a menej golov a mna ako nazaintersonovaneho fanusika to prestava bavit.
wellar
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa wellar »

kali520 napísal:Nemam rad ked mi niekto takto odpovie. Jasne ze sa hra na goli, ale koho to zaujima ked za zapas padne sotva jeden gol a ked sa vsetci brania? Pozeral som si rozostavenia timov na MS 1930. Uruguai hral z roszostavenim 2-3-5. A teraz to mas naopak. Uz je privela pre niekho len jeden utocnik. Napriklad Scolari proti Anglicku odvolal Pauletu a hral asi 20 minut bez utocnika. Alebo Erikson nominoval len 4 utocnikov a z toho jeden este nehral ani premier legue takze asi aj ratal s tym ze ho nepsotavi, Roney neni zase az taky klasicky utocnik, on beha po celom ihrisku, zostali len Owen a Crouch. Druhy menovany ten keby nebol vysoky ako rebrik tak by si futbal asi ani nezahral.
Na kazdych MS pada menej a menej golov a mna ako nazaintersonovaneho fanusika to prestava bavit.
presne tak , tieto MS ma velmi sklamali , nejde ani tak o pocet golov ale o kombinacnu rychlu hru , snahu o vypracovanie sanci , ktorych bohuzial poriadne ubudlo , teraz mozme byt radi ked si jedno muzstvo za zapas vypracuje 3 sance ...:(
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

marosko1991 napísal:futbal sa hra na goly a nie na krasnu hru :roll:
Ano mas pravdu, hra sa na goly. Nech sa zacne hrat na goly pred prazdnymi stadionmi bez televiznych prenosov a som zvedavy z coho budu hracom platit megaplaty. Na druhu stranu mam tusaka ze Talosi to vyhraju, spomente si na betonarov z Grecka ;-)
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

ja talianov tiež nemusím, ale ja som ich videl hrať aj horšie ako na týchto MS a vyhrávali aj vtedy. poniektorí sa tu sťažujete na kvalitu súperov. kto je slabý na MS?. ja vám odpoviem: nikto. a, že sa hrá na góly. veď taliani ich dávaju relatívne dosť. že im nikto gól dať nedokáže /dali si 1 vlastný/ v 6 zápasoch to je koho problém? čo tu riešite?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

krija: Hehe, uplne suhlasim. Myslim si, ze turnaj je kvalitny, predviedol sa vyborny africky futbal, ukazalo sa, ze Brazilia je porazitelna, ukazalo sa, ze Taliani nedokazu dostat gol, kym si nedaju vlastny, ukazalo sa, ze najlepsia obrana v kvalifikaciach - srbska - neukazala na MS vela, atd... Turnaj je uplne v poho, tak neviem, co zase riesite..
Drago
Guru
Guru

t0m4s3 napísal:Ano mas pravdu, hra sa na goly. Nech sa zacne hrat na goly pred prazdnymi stadionmi bez televiznych prenosov a som zvedavy z coho budu hracom platit megaplaty. Na druhu stranu mam tusaka ze Talosi to vyhraju, spomente si na betonarov z Grecka ;-)
myslim ze taliani to nebetonuju...neviem co furt mate proti talianom ? povedzte mi jeden zapas v ktorom hrali obranne (okrem Australie)
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

a z môjho pohľadu hrali aj v najlepšom zápase na turnaji :arrow: USA:ITA
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

marosko1991 napísal:myslim ze taliani to nebetonuju...neviem co furt mate proti talianom ? povedzte mi jeden zapas v ktorom hrali obranne (okrem Australie)
Taliansky styl:
1) Ziskanie lopty -> nahravka dozadu na obrancu -> tri nahravky medzi obrancami -> dlhy pas dopredu na utocnika
2) Ubranenie situacie -> nahravka na kridelneho zaloznika -> vyvezenie lopty po kraji az k rohu supera -> center do vapna

dakujem, nemusim!
kali520
Darca
Darca

p4ra napísal:krija: Hehe, uplne suhlasim. Myslim si, ze turnaj je kvalitny, predviedol sa vyborny africky futbal, ukazalo sa, ze Brazilia je porazitelna, ukazalo sa, ze Taliani nedokazu dostat gol, kym si nedaju vlastny, ukazalo sa, ze najlepsia obrana v kvalifikaciach - srbska - neukazala na MS vela, atd... Turnaj je uplne v poho, tak neviem, co zase riesite..
Ano toto vsetko sa udialo, ale predchadzajuci sampionat bol lepsi, a pred tim bol este lepsi. Takze riesime tu to ze hra pomaly ale iste upada, ze pada menej a menej golov ale kariet pripuda, ze volakedy hrali muzstva otvorenejsie, a teraz hraju len na zabezpecenu obranu.
A mimochodom zatial som nevidel zapas ktory by ma naozaj nadchol. Na predchadzajucom sampinate ich bolo viac napr Brazilia Kostarika 5:2, Uruguai Senegal 3:3, Juzna Korea Taliansko 2:1 (sice malo golov ale na branu sa strielalu kazdu chvilu), Spanielsko JAR 3:2, no a mnoho dalsich. Nechcem tvrdit ze minuli sampionat bol nejaky bombasticky, ale bol urcite lepsi ako tento co sa tyka po hernej stranke.
A taliani co sa ich tyka, tak ich sposob hry tu bol spomenuty a plne s tym suhlasim este akurat dodam ze ked daju jeden nahodny gol tak potom zacina paradne katenaco a to uz je naozaj najlepsie ist potom do postele.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Zidaaaaaaaaaane!
Napísať odpoveď