USA vs. RUSKO

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Podľa Vás kto by vyhral 3 svet. vojnu

USA
96
40%
RUSKO
143
60%

Celkom hlasov: 239

Slayter
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Slayter »

Rubiki napísal:Nikto, kazda zo spomenutych stran ma tolko jadrovych zbrani ze by neprezil nikto!!!
asi tak nejak.... :P
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

tak ak by pouzili jadrove zbrane tak by neprezilo ani Svajciarsko (ktore je za akzdych okolnosti neutralne) a po zemi by ostali nejake asteroidy, ktore by ponarazali do okolitych planet, alebo by opustili slnecnu sustavu :D
Dobre, dost bludov.
Bola by to najstrasnejsia vojna a podla mna by sa znicili navzajom, prinajlepsom by sme mozno skoncili ako v Matrixe (myslim, tym, ze by sme zili pod zemou) :shock:
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

neviem preco stavate prosti sebe usa a rusko ked "hadky" tychto krajin skoncili po studenej vojne...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Sheep napísal:neviem preco stavate prosti sebe usa a rusko ked "hadky" tychto krajin skoncili po studenej vojne...
Neviem, preco mas namiesto avataru elektricku :lol: ale ne, vazne:
Ako pisal p4ra, ze USA na lepsie vybavenie, tak to je pravda, ale aj tak by som stavil na rusov tutovku. Oni su blazni, dokazu do vojny vyhnat cely narod, je ich mrte vela, za to amici maju nejaky zoldnierov + vojakov v civile, ale rusi pojdu do boja s hocicim, co striela... (vid. azijsku cast ruska -> vela nevzdelanych az primitivnych ludi na alkaci zavislych pracujucich v baniach v sibiri.)
@ndrejko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa @ndrejko »

prečo sa my bojime tej vojny??? sak keby chcel niekto na nas poslať rakety tak si nas pomylia so slovinskom a sme v suchu :lol: inač k teme ja si myslim že rusi by bili vyťazi ak by sa nepoužili ZHN. a s americkou armadov ti tiež nevizera ružovo (chyba im nunicia a podobne) hoci su technologicky vyspely
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

p4ra : Urcite by sa aj Korea pridala na stranu Rusov :P
Ale keby bola 3. sv tak je cely svet v :smt037 jedine by bolo mozno bezpecne niekde v Afrike alebo na niakom ostrove v Tichom Oceane daleko od civilizacie a iba by si sa tak vecer na plazi kukal na ohnostroj nad tvojou hlavou ako si lietaju rakety z jednej strany na druhu 8)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Dead_Warrior napísal:p4ra : Urcite by sa aj Korea pridala na stranu Rusov :P
Ale keby bola 3. sv tak je cely svet v :smt037 jedine by bolo mozno bezpecne niekde v Afrike alebo na niakom ostrove v Tichom Oceane daleko od civilizacie a iba by si sa tak vecer na plazi kukal na ohnostroj nad tvojou hlavou ako si lietaju rakety z jednej strany na druhu 8)
Myslim, ze korea cina ale i rusi by rozostavali kempi na vychode a neposielali tie rakety cez celu aziu, europu a atlantik na amikov :lol: Takze by si mal trocha rusno na tom ostrove v tichom oceane :smt067 :new04:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Frikso napísal:Myslim, ze korea cina ale i rusi by rozostavali kempi na vychode a neposielali tie rakety cez celu aziu, europu a atlantik na amikov :lol: Takze by si mal trocha rusno na tom ostrove v tichom oceane :smt067 :new04:
No sak prave mal by som o zabavu postarane a nemusel by som mat ani comp a na nom drtit niaku hru lebo by som si tak lezal v sietke medzi dvomi palmami v ruke napoj a sledoval by som den/noc ohnostroj a skalu roznych farieb nad mojou hlavou :D
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

radsej nech sa to nikdy nedozvieme ...
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

nevyhral by nikto a dufam že ludia niesu tak blby aby sa puštali do dačoho ako 3 svetova :lol:
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

magnum napísal:nevyhral by nikto a dufam že ludia niesu tak blby aby sa puštali do dačoho ako 3 svetova :lol:
pekne povedane, suhlasim, no problem je ten, ze ludia taki blbi su :?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ja by som si stavil na USA. Som zvedavy aky by na t obol kur5z v stavkovych kancelariach. Ale predsalen...Amici su asi len predsalen troska lepsie vybaveny. Ajked Rusaci maju zasa tvrdych chlapcov... No Ak by som t opotom prezil, napisem o tom na hojko :D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

bullshit :)

najlepsiu techniku maju rusi, len nemaju dost $$$ :)
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Aryan Angel napísal:bullshit :)

najlepsiu techniku maju rusi, len nemaju dost $$$ :)
V poslednych rokoch maju uz aj $$$ a zapad sa zacina opravnene bat. Rusi su akosi az prilis vpredu v raketovych systemoch. Najhorsie pre zapad je ze dokazu zostrelovat stealth stroje s neuveritelne vysokou uspesnostou skor ako prekrocia hranice Ruska.....
Holt amik si postavi stihacku za miliony dolarov a rus mu ju zostreli raketou za par rublov....
noldor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa noldor »

neviem, ci este nejaka 3. svetova bude. pri takomto tempe znecistovania prirody (hlavne zo strany US*) mozno sa bude bojovat o vodu.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ja som mal kedysi v jednom LEVELI (október 2003) mal jeden taký strašne pekný, brutálny, satirický článok, (čistá fikcia), ktorého hlavnou pointou bolo nelegálne kopírovanie a písalo sa tam o tom, že vývoj protikopírovacích ochrán došiel tak ďaleko, že software získal právo sa brániť akýmikoľvek spôsobmi proti skopírovaniu.
Citácia spamäti, pokúsil som sa to napísať čo najvernejšie :) :
...Istý čínsky expert na kybernetickú vojnu sa pokúsil skopírovať záložné zdroje amerických bezbečnostných systémov a tie na to reagovali použitím zbraní voči Číne. V tej chvíli Čína v záujme sebaobrany vypúšťa 6000 jadrových striel na USA. Krátko po odvete USA sa do tejto všeobecnej zábavy zapojili všetky jadrové veľmoci sveta, okrem Francúzska a po dvoch hodinách tochto divadla už na povrchu Zeme nezostalo nič, čo by sa dalo považovať za formy života a zostalo pokryté rádioaktívnym žeravým sklom....
Zaujímavá perspektíva, že? :twisted:
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

Rubiki napísal:V poslednych rokoch maju uz aj $$$ a zapad sa zacina opravnene bat. Rusi su akosi az prilis vpredu v raketovych systemoch. Najhorsie pre zapad je ze dokazu zostrelovat stealth stroje s neuveritelne vysokou uspesnostou skor ako prekrocia hranice Ruska.....
Holt amik si postavi stihacku za miliony dolarov a rus mu ju zostreli raketou za par rublov....
o ktorych raketach respektive systemoch to hovoris ?
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Podla mna by sa Amici snazili Rusov porazit ekonomicky lebo s vojenskom by si na nich netrufli, vyhlasili by embargo a prestali by sypat do ruska svoje dolare. Knim by sa priala cela Europa zo strachu, ze to spravia aj im. Ked by boli Rusi v koncoch, poslali by atomofky a bola by remiza.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

k WW3 napisem len to co povedla Einstein: "Sice neviem cim sa bude bojovat v WW3,ale v WW4 sa to budu kamene palice."
a to je este optimistickejsia predstava...
Napísať odpoveď