asi tak nejak....Rubiki napísal:Nikto, kazda zo spomenutych stran ma tolko jadrovych zbrani ze by neprezil nikto!!!
USA vs. RUSKO
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tak ak by pouzili jadrove zbrane tak by neprezilo ani Svajciarsko (ktore je za akzdych okolnosti neutralne) a po zemi by ostali nejake asteroidy, ktore by ponarazali do okolitych planet, alebo by opustili slnecnu sustavu
Dobre, dost bludov.
Bola by to najstrasnejsia vojna a podla mna by sa znicili navzajom, prinajlepsom by sme mozno skoncili ako v Matrixe (myslim, tym, ze by sme zili pod zemou)
Dobre, dost bludov.
Bola by to najstrasnejsia vojna a podla mna by sa znicili navzajom, prinajlepsom by sme mozno skoncili ako v Matrixe (myslim, tym, ze by sme zili pod zemou)
-
okonenipica
Zablokovaný
Neviem, preco mas namiesto avataru elektrickuSheep napísal:neviem preco stavate prosti sebe usa a rusko ked "hadky" tychto krajin skoncili po studenej vojne...
Ako pisal p4ra, ze USA na lepsie vybavenie, tak to je pravda, ale aj tak by som stavil na rusov tutovku. Oni su blazni, dokazu do vojny vyhnat cely narod, je ich mrte vela, za to amici maju nejaky zoldnierov + vojakov v civile, ale rusi pojdu do boja s hocicim, co striela... (vid. azijsku cast ruska -> vela nevzdelanych az primitivnych ludi na alkaci zavislych pracujucich v baniach v sibiri.)
-
Dead_Warrior
Professional
p4ra : Urcite by sa aj Korea pridala na stranu Rusov
Ale keby bola 3. sv tak je cely svet v
jedine by bolo mozno bezpecne niekde v Afrike alebo na niakom ostrove v Tichom Oceane daleko od civilizacie a iba by si sa tak vecer na plazi kukal na ohnostroj nad tvojou hlavou ako si lietaju rakety z jednej strany na druhu 
Ale keby bola 3. sv tak je cely svet v
Myslim, ze korea cina ale i rusi by rozostavali kempi na vychode a neposielali tie rakety cez celu aziu, europu a atlantik na amikovDead_Warrior napísal:p4ra : Urcite by sa aj Korea pridala na stranu Rusov![]()
Ale keby bola 3. sv tak je cely svet vjedine by bolo mozno bezpecne niekde v Afrike alebo na niakom ostrove v Tichom Oceane daleko od civilizacie a iba by si sa tak vecer na plazi kukal na ohnostroj nad tvojou hlavou ako si lietaju rakety z jednej strany na druhu
-
Dead_Warrior
Professional
No sak prave mal by som o zabavu postarane a nemusel by som mat ani comp a na nom drtit niaku hru lebo by som si tak lezal v sietke medzi dvomi palmami v ruke napoj a sledoval by som den/noc ohnostroj a skalu roznych farieb nad mojou hlavouFrikso napísal:Myslim, ze korea cina ale i rusi by rozostavali kempi na vychode a neposielali tie rakety cez celu aziu, europu a atlantik na amikovTakze by si mal trocha rusno na tom ostrove v tichom oceane
![]()
V poslednych rokoch maju uz aj $$$ a zapad sa zacina opravnene bat. Rusi su akosi az prilis vpredu v raketovych systemoch. Najhorsie pre zapad je ze dokazu zostrelovat stealth stroje s neuveritelne vysokou uspesnostou skor ako prekrocia hranice Ruska.....Aryan Angel napísal:bullshit
najlepsiu techniku maju rusi, len nemaju dost $$$
Holt amik si postavi stihacku za miliony dolarov a rus mu ju zostreli raketou za par rublov....
-
Andi_Cibula
Addict
Ja som mal kedysi v jednom LEVELI (október 2003) mal jeden taký strašne pekný, brutálny, satirický článok, (čistá fikcia), ktorého hlavnou pointou bolo nelegálne kopírovanie a písalo sa tam o tom, že vývoj protikopírovacích ochrán došiel tak ďaleko, že software získal právo sa brániť akýmikoľvek spôsobmi proti skopírovaniu.
Citácia spamäti, pokúsil som sa to napísať čo najvernejšie
:

Citácia spamäti, pokúsil som sa to napísať čo najvernejšie
Zaujímavá perspektíva, že?...Istý čínsky expert na kybernetickú vojnu sa pokúsil skopírovať záložné zdroje amerických bezbečnostných systémov a tie na to reagovali použitím zbraní voči Číne. V tej chvíli Čína v záujme sebaobrany vypúšťa 6000 jadrových striel na USA. Krátko po odvete USA sa do tejto všeobecnej zábavy zapojili všetky jadrové veľmoci sveta, okrem Francúzska a po dvoch hodinách tochto divadla už na povrchu Zeme nezostalo nič, čo by sa dalo považovať za formy života a zostalo pokryté rádioaktívnym žeravým sklom....
-
psycho
Medium Star
o ktorych raketach respektive systemoch to hovoris ?Rubiki napísal:V poslednych rokoch maju uz aj $$$ a zapad sa zacina opravnene bat. Rusi su akosi az prilis vpredu v raketovych systemoch. Najhorsie pre zapad je ze dokazu zostrelovat stealth stroje s neuveritelne vysokou uspesnostou skor ako prekrocia hranice Ruska.....
Holt amik si postavi stihacku za miliony dolarov a rus mu ju zostreli raketou za par rublov....