Zahrajte si TrackMania Nations ESWC a zviditelnite Slovensko
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
Nie je nahodou max ziskanych bodov za jednu trat 99.99??LumberJack napísal:Aktualne najlepsi server v TmN je teraz nemecky Jamlan , vzdy je tam 123 hracov, takze mate stastie ak sa tam vobec dostanete, samozrejme potrebujete riadne pripojenie , pretoze aj pri mojom 1,2 megovom pripojeni a 150 kilovom stahovani sa tam mozem prihlasovat skoro vzdy iba v noci ..inak ma vobec nespoji , respektive max. to laguje..
Jamlan je zradny este v jednej veci : V niektorych tratiach sa vam sice podari dostat nejakych 200 bodov za jednu trat , ale priklad co sa mne stal minule: Na jednej z mojich znamych trati v Jamlane som obsadil 2 miesto ,co znamenalo ze som mal dostat minimalne 180 pts, ibaze mi vobec pts nedalo , iste si neviete predstavit ten pocit , ked sa Vam raz za zivot podari dostat do trojky aj to Vam body neda
no skoro ma je*lo o zem ...
Takze asi tak ...
Limkman: v prilohe to mas verifikovane ... ved to nebolo az take tazke
- Prílohy
-
- Slovak hell road 666.Challenge.zip
- (4.36 KiB) 39 stiahnutí
-
->slavo<-
Addict
to neries to pise kazdemu. aj mne .LumberJack napísal:Chcel by som pomoct ... Da sa nejako zlepsit sietove hranie na TmN ? Tu ako mozete vidiet mi vypisalo ze ak chcem zlepsit tak mam dat Firewall - skusali ste to niekto ? mate s tym skusenosti , pomoze to nieco ? kde to mam zohnat ? ako to nainstalujem ??
Otazocky polozene , dik za odpovede
a ked chces poradit firewall tak ti mozem doporucit ZoneAlarm.
-
mikkimikki
Medium Professional
-
mikkimikki
Medium Professional
Hrava to este vobec niekto?!..ja som momentalne nejaky 3000 na svete, ale je uz strasne tazke postupit vyssie..
lepsi hraci hraju na zakodovanych serveroch, bo autokick do xxx ranku..
a prva stovka..ani nehovorim..tych vobec nevidiet na obychajnych serveroch..
a este aj tie blbe rounds to pokazili, nikde inde sa pomaly ani body ziskat nedaju..straca to uroven..uz nech je TM united?!..na to som cely nadrzany
inak napiste, dame nejake spolocne zavody niekedy..
lepsi hraci hraju na zakodovanych serveroch, bo autokick do xxx ranku..
a prva stovka..ani nehovorim..tych vobec nevidiet na obychajnych serveroch..
a este aj tie blbe rounds to pokazili, nikde inde sa pomaly ani body ziskat nedaju..straca to uroven..uz nech je TM united?!..na to som cely nadrzany
inak napiste, dame nejake spolocne zavody niekedy..
ono uz pociatocne nadsenie trocha opadlo a uz sa to nehrava tak masovo ako na zaciatku ... a vela ludi to uz hrava len tak 4Fun .... (koniec koncov stale sa hravaju prfi ligy a turnaje v TMN ... aj vyhrat sa da kadeco
)
vrchol rebricka netreba moc riesit .. nech si boostuju ked ich to bavi ... ja som si splnil ciel (top500) a potom som to prestal hravat tak seriozne .. teraz uz len zapasy v lige a s kamaratmi tak 1-2x za tyzden ... bez stresu a v pohode
vrchol rebricka netreba moc riesit .. nech si boostuju ked ich to bavi ... ja som si splnil ciel (top500) a potom som to prestal hravat tak seriozne .. teraz uz len zapasy v lige a s kamaratmi tak 1-2x za tyzden ... bez stresu a v pohode