www.pokec.sk
www.pokec.sk
chcem sa opytat ci by sa dalo zistit ked vam pise niekde RP s akej ip to bolo poslane ,ide mi o segru jednoducho ju stale otravuju iste typy ludi ,a myslim si ze su to jej spoluziaci ,oni si s nou pisu aj so svojho normalneho nicku ale potom si vzdy urobia a este jeden a maju blbe navrhy ,staci mi aby som mal istoto ze ti dve ip rovnake .envie dakdo helfnut s tymto
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
skus napisat na azet.sk tj [email protected] ci by bolo mozne blokovat vsetky prichadzajuce spravy z takej a takej IP....
Inak pokec.sk=bordel=vsetky sluzby pokope
*pokec su*k
*pokec su*k
he to viem ale ked ti psie sucasne lognuty s dvoma nicky tak ma tu situ ip adresuppt napísal:Neviem ti poradit, ako sa to da zistit, ale ak ma dany clovek dynamicku ip, tak nema vzdy rovnaku ip. Cize ak sa odhlasi a znova prihlasi do internetu, tak ti nepomoze vediet zistit jeho ip, pretoze ta uz bola zmenena.
lenze co am urobit s 13r segrou ona si neda povedat aj som jej dal na pc icq ,qip ,skype ale furt tam chodi .proste ide len o tom aby som mal istotu ze ten nick je toho cloveka a kaslem cely kontakt oni seru na uzivatelovDead_Warrior napísal:skus napisat na azet.sk tj [email protected] ci by bolo mozne blokovat vsetky prichadzajuce spravy z takej a takej IP....
*pokec su*k
-
Dead_Warrior
Professional
-
audiotrack
VIP
asi to aj urobim lenze chapes ako mu dokazu ze to pisal on aj ked ej to s jeho pc .......to sa neda vybavim si to osobne len nechcem dakomu rozbit hubu bezdovodneDead_Warrior napísal:njn kontakt su swine to viem z vlastnej skusenosti ale o daco take ako obtazovanie maloletych tak by s tym mali daco robit najlepsie by bolo keby si tych sprav urobil screeny a prilozil im to v maily ako dokazy....
-
Dead_Warrior
Professional
da sa ja ekd som tapetovalaudiotrack napísal:a to sa dá lognúť z dvoch nickou súčasne? zaujímavé.. sa stavím že nie
tak potom ma ta ip smolu ak by boli an 1ip 10ludia no tak by mali zvysny 9smolu nemal ten 1 robit blbosti( to yb bolo vtedy keby tu ip blokli)kanagon napísal:asi to aj urobim lenze chapes ako mu dokazu ze to pisal on aj ked ej to s jeho pc .......to sa neda vybavim si to osobne len nechcem dakomu rozbit hubu bezdovodne
-
Dead_Warrior
Professional
lenze su aj lepsie chaty jak pokec len tam skoro nikto nechodia puberatacku nepresvedcis aby tam nechodila ,ale zas aby jej dakdo ponuakl stale peniaze za sex,fotky kde je naha a pod .....to nedovolimDead_Warrior napísal:ee tapetoval ze na azete vladnu blby admini a take veci okolo toho ze pokec je teden velyk bordel atd
inak aj mi to tu dobre spamujeme ,musi existovat nejaky sposob ako to zistit co am kazdemu povedta nech jej posle mail
-
audiotrack
VIP
Dead_Warrior napísal:da sa ja ekd som tapetovaltak som mal 6nickov a v kazdej miestnosti som peken tapetoval
![]()
kanagon napísal:da nsa kludne .si urob dva nicky a prihlas sa som to skusal![]()
tak to sú aký amatéri? také veľký server a nevedia si odsledovať IP aby to nerobili? sa mi zdá nejaké blbosť že sa niekto môže súčasne prihlásiť viackrátMS FRANKY napísal:dá sa aj z 50-tich
Mne sa zas naopak zdá že to ide lebo kamarát to skúšal veľa krát zo spambotom a čo aj keby si to odsledovali a blokli ťi IP? Nahodíš proxy a majú daľšiu prácuaudiotrack napísal:tak to sú aký amatéri? také veľký server a nevedia si odsledovať IP aby to nerobili? sa mi zdá nejaké blbosť že sa niekto môže súčasne prihlásiť viackrát
-
Dead_Warrior
Professional
-
mikkimikki
Medium Professional
Ja sice nastastie na pokec nechodim, ale keby blokovali IPcky, tak by si tam vela ludi nezachatovalo.. Napr. ja sa pripajam pod IPckou mojho DNS serveru a takisto aj vsetci, susedia a kamarati, co maju toho isteho providera, lebo sme pospajany vnutornou Wi-Fi sietouaudiotrack napísal:tak to sú aký amatéri? také veľký server a nevedia si odsledovať IP aby to nerobili? sa mi zdá nejaké blbosť že sa niekto môže súčasne prihlásiť viackrát
+deti v skole: Pripoji sa jeden a cele 2 ucebne budu cakat? Sak to by tam mali doobeda 3 ludi v miestnosti a pokec je ryza azetu..