www.pokec.sk

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
kanagon
Medium Expert
Medium Expert

www.pokec.sk

Príspevok od používateľa kanagon »

chcem sa opytat ci by sa dalo zistit ked vam pise niekde RP s akej ip to bolo poslane ,ide mi o segru jednoducho ju stale otravuju iste typy ludi ,a myslim si ze su to jej spoluziaci ,oni si s nou pisu aj so svojho normalneho nicku ale potom si vzdy urobia a este jeden a maju blbe navrhy ,staci mi aby som mal istoto ze ti dve ip rovnake .envie dakdo helfnut s tymto
ppt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Neviem ti poradit, ako sa to da zistit, ale ak ma dany clovek dynamicku ip, tak nema vzdy rovnaku ip. Cize ak sa odhlasi a znova prihlasi do internetu, tak ti nepomoze vediet zistit jeho ip, pretoze ta uz bola zmenena.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

skus napisat na azet.sk tj [email protected] ci by bolo mozne blokovat vsetky prichadzajuce spravy z takej a takej IP....

Inak pokec.sk=bordel=vsetky sluzby pokope

*pokec su*k
kanagon
Medium Expert
Medium Expert

ppt napísal:Neviem ti poradit, ako sa to da zistit, ale ak ma dany clovek dynamicku ip, tak nema vzdy rovnaku ip. Cize ak sa odhlasi a znova prihlasi do internetu, tak ti nepomoze vediet zistit jeho ip, pretoze ta uz bola zmenena.
he to viem ale ked ti psie sucasne lognuty s dvoma nicky tak ma tu situ ip adresu :-)
Dead_Warrior napísal:skus napisat na azet.sk tj [email protected] ci by bolo mozne blokovat vsetky prichadzajuce spravy z takej a takej IP....

Inak pokec.sk=bordel=vsetky sluzby pokope

*pokec su*k
lenze co am urobit s 13r segrou ona si neda povedat aj som jej dal na pc icq ,qip ,skype ale furt tam chodi .proste ide len o tom aby som mal istotu ze ten nick je toho cloveka a kaslem cely kontakt oni seru na uzivatelov
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

njn kontakt su swine to viem z vlastnej skusenosti ale o daco take ako obtazovanie maloletych tak by s tym mali daco robit najlepsie by bolo keby si tych sprav urobil screeny a prilozil im to v maily ako dokazy....
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

kanagon napísal:he to viem ale ked ti psie sucasne lognuty s dvoma nicky tak ma tu situ ip adresu :-)
a to sa dá lognúť z dvoch nickou súčasne? zaujímavé.. sa stavím že nie
kanagon
Medium Expert
Medium Expert

Dead_Warrior napísal:njn kontakt su swine to viem z vlastnej skusenosti ale o daco take ako obtazovanie maloletych tak by s tym mali daco robit najlepsie by bolo keby si tych sprav urobil screeny a prilozil im to v maily ako dokazy....
asi to aj urobim lenze chapes ako mu dokazu ze to pisal on aj ked ej to s jeho pc .......to sa neda vybavim si to osobne len nechcem dakomu rozbit hubu bezdovodne
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal:a to sa dá lognúť z dvoch nickou súčasne? zaujímavé.. sa stavím že nie
da sa ja ekd som tapetoval :D tak som mal 6nickov a v kazdej miestnosti som peken tapetoval :D
kanagon napísal:asi to aj urobim lenze chapes ako mu dokazu ze to pisal on aj ked ej to s jeho pc .......to sa neda vybavim si to osobne len nechcem dakomu rozbit hubu bezdovodne
tak potom ma ta ip smolu ak by boli an 1ip 10ludia no tak by mali zvysny 9smolu nemal ten 1 robit blbosti( to yb bolo vtedy keby tu ip blokli)
kanagon
Medium Expert
Medium Expert

audiotrack napísal:a to sa dá lognúť z dvoch nickou súčasne? zaujímavé.. sa stavím že nie
da nsa kludne .si urob dva nicky a prihlas sa som to skusal :twisted: :P
kanagon
Medium Expert
Medium Expert

Dead_Warrior napísal:tak potom ma ta ip smolu ak by boli an 1ip 10ludia no tak by mali zvysny 9smolu nemal ten 1 robit blbosti( to yb bolo vtedy keby tu ip blokli)
robil si reklamu na nejake forum ze ??? :D
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

kanagon napísal:robil si reklamu na nejake forum ze ??? :D
ee tapetoval ze na azete vladnu blby admini a take veci okolo toho ze pokec je teden velyk bordel atd :lol:
kanagon
Medium Expert
Medium Expert

Dead_Warrior napísal:ee tapetoval ze na azete vladnu blby admini a take veci okolo toho ze pokec je teden velyk bordel atd :lol:
lenze su aj lepsie chaty jak pokec len tam skoro nikto nechodia puberatacku nepresvedcis aby tam nechodila ,ale zas aby jej dakdo ponuakl stale peniaze za sex,fotky kde je naha a pod .....to nedovolim

inak aj mi to tu dobre spamujeme ,musi existovat nejaky sposob ako to zistit co am kazdemu povedta nech jej posle mail :-)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Pozri, nech jej poslu maila a cez telnet sa t da zistit, ze z akej IPcky to doslo..
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

dá sa aj z 50-tich
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Dead_Warrior napísal:da sa ja ekd som tapetoval :D tak som mal 6nickov a v kazdej miestnosti som peken tapetoval :D
kanagon napísal:da nsa kludne .si urob dva nicky a prihlas sa som to skusal :twisted: :P
MS FRANKY napísal:dá sa aj z 50-tich
tak to sú aký amatéri? také veľký server a nevedia si odsledovať IP aby to nerobili? sa mi zdá nejaké blbosť že sa niekto môže súčasne prihlásiť viackrát :?
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

audiotrack napísal:tak to sú aký amatéri? také veľký server a nevedia si odsledovať IP aby to nerobili? sa mi zdá nejaké blbosť že sa niekto môže súčasne prihlásiť viackrát :?
Mne sa zas naopak zdá že to ide lebo kamarát to skúšal veľa krát zo spambotom a čo aj keby si to odsledovali a blokli ťi IP? Nahodíš proxy a majú daľšiu prácu
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

audiotrack: tomu ver ze su amatery a k tomu este bezocivy ludia :lol: ktori na nic ine nemyslia ako na peniaze :P
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

ANTIPOKEC HNUTIE :P
Obrázok
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Blokni jej pokec s FW a mas pokoj. 13r dieta a pustat na pokec? Jedine v zime na kopec.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

audiotrack napísal:tak to sú aký amatéri? také veľký server a nevedia si odsledovať IP aby to nerobili? sa mi zdá nejaké blbosť že sa niekto môže súčasne prihlásiť viackrát :?
Ja sice nastastie na pokec nechodim, ale keby blokovali IPcky, tak by si tam vela ludi nezachatovalo.. Napr. ja sa pripajam pod IPckou mojho DNS serveru a takisto aj vsetci, susedia a kamarati, co maju toho isteho providera, lebo sme pospajany vnutornou Wi-Fi sietou :wink:
+deti v skole: Pripoji sa jeden a cele 2 ucebne budu cakat? Sak to by tam mali doobeda 3 ludi v miestnosti a pokec je ryza azetu..
Napísať odpoveď