Futbal: MS 2006 v Nemecku

O športe...

Kto to podla vas vyhra???

Brazilia
83
42%
Argentina
11
6%
Holandsko
5
3%
Taliansko
31
16%
Anglicko
14
7%
Francuzsko
23
12%
Niekto iny
29
15%

Celkom hlasov: 196

audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

krija napísal:presne tak. do zakončenia nikto nechodí.
dobrá rada ostatným, čo tvrdia, že to bol faul:
začnite chodiť na balet, a futbal nechajte poriadnym chlapom
ukáž mi jedného "poriadneho chlapa" ktorý by ustál taký faul. Deco, C. Ronaldo alebo nebodaj Figo? :lol:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

diváci, teda aj vy z nich robíte bábovky. čo by neurobili pre to, aby vám spravili radosť. :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

krija napísal:diváci, teda aj vy z nich robíte bábovky. čo by neurobili pre to, aby vám spravili radosť. :)
Urcite sa Francuzi dohodli s Portugalcami dohodli aby divakom spravili radost. LOL!
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Urcite sa Francuzi dohodli s Portugalcami dohodli aby divakom spravili radost. LOL!
kde píšem o nejakej dohode? futbal je kontaktný šport, a nie už spomínaný balet. mám ho rád ako tvrdý, nekompromisný, ale férový šport :arrow: /austrália, usa, nemecko, anglicko, česko, ukrajina, mexiko a možno som ešte niektoré nespomenul/ ale to čo sa deje na týchto MS to už nemá nič spoločné s futbalom. čo mi ho pripomína je len lopta a ten zelený obdĺžnik na ktorom sa odohráva to divadlo, tá šaškáreň, ktorej iba takí ako ty hovoria futbal
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

urcite im to aj trenery kazu...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

krija napísal:kde píšem o nejakej dohode? futbal je kontaktný šport, a nie už spomínaný balet. mám ho rád ako tvrdý, nekompromisný, ale férový šport :arrow: /austrália, usa, nemecko, anglicko, česko, ukrajina, mexiko a možno som ešte niektoré nespomenul/ ale to čo sa deje na týchto MS to už nemá nič spoločné s futbalom. čo mi ho pripomína je len lopta a ten zelený obdĺžnik na ktorom sa odohráva to divadlo, tá šaškáreň, ktorej iba takí ako ty hovoria futbal
skor sa mi zda ze nemozes nieco preniest cez srdce, tak tu budes este do zajtra rozhadzovat rukami a nohami ako sa len da. Nepozeraj tu "saskaren" ked sa ti nepaci..
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:skor sa mi zda ze nemozes nieco preniest cez srdce, tak tu budes este do zajtra rozhadzovat rukami a nohami ako sa len da. Nepozeraj tu "saskaren" ked sa ti nepaci..
nie t0m4s3, teraz si vedľa jak tá jedľa. bol som veľmi rád keď sa francúzi rozbehli-od osemfinále to začali valcovať a ich hra mi bola sympatická. a fandím im aj z iných dôvodov /každý ich odpisoval pre vysoký priemerný vek mužstva, ale ukázali, že to stále vedia :P /

ale kedže sa považujem za spravodlivého človeka :arrow: NIE JE MI JEDNO AKO TO DOSIAHLI :arrow: tebe očividne áno.

PS: teba by som prirovnal ku Franzovi Beckenbauerovi po zápase ger vs. ita. "aj mi sme si zaslúžili víťazstvo, len sme nemali dnes šťastie"
a môžeš si teraz pozrieť štatistiky o zápase.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Na stastie a na "keby" nehram ani ja, ale tvrdit, ze francuzi postupili nezasluzene kvoli EVIDENTNEJ penalte, to je trosku mimo...

ps. s recami o spravodlivosti prosim na mna nechod..
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:EVIDENTNEJ
na šťastie pre teba, francúzov a sudího....

ja by som ju nepískal
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

krija napísal:diváci, teda aj vy z nich robíte bábovky. čo by neurobili pre to, aby vám spravili radosť. :)
David Beckham je babovka prvej triedy, len sa ho dotknu a uz je chudak cely mimo, ked sa zranil tak na lavicke reval ako male decko
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

sundevil napísal:David Beckham je babovka prvej triedy, len sa ho dotknu a uz je chudak cely mimo, ked sa zranil tak na lavicke reval ako male decko
ty si myslíš, že to bolo pre to zranenie?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Je jasne ze ten faul na Henryho by sa v anglicku urcite nepiskal. Lenze rozhodcovia na MS dostali pokyny od FIFA aby zakroky na hracov brali trochu prisnejsie. Takze ak je niekde problem tak je to FIFA. A ked samame timi pokynmi riadit tak to faul bol. Ale kazdopadne ma mrzi tiez ze francuzi postupili len z jednej ubohej 11m, mohly dat este nejake goli, lenze sa stiahli a betonovali. A Portugalci ti v predu prd vymysleli, vsak sa ani necudujem ked s jednym utocnikom hrali.
A moj tip na finale je ze kto da gol ten vyhra. A myslim si ze to budue jedno zo slapsich finalovych zapasov. No co uz, skoda ze sa futbal ubera timto smerom.
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

tak dufam ze aspon posledne dva zapasy budu stat zato, vyhry doprajem viac portugalcom a zajtra francuzom, ale vyhraju nemci a francuzi. ale hlavne dufam ze uz konecne bude pekny utocny, otvoreny futbal.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

A Portugalci padaju, ale zial Japonec im to nezerie. No som zvedavy ci dokazu dogulat micudu za ciaru "normalnym" sposobom. Nemecko do toho!

edit: Ronaldovi Oscara!!!! :smt023 :smt009 :smt112
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tá pätička bola efektna, len škoda že nahral presne na nemca :lol:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal:tá pätička bola efektna, len škoda že nahral presne na nemca :lol:
jj, nadhera :-)

Inak v Portugalsku maju narodny sport valanie sa po zemi ked vam niekto dycha na chrbat, prip. obzeranie sa za rozhodcom ci neodpiska ruku ked hrac dostane loptu do brucha??
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

No a je po predposlednom zapase ..... :( Ale !! futbal to bol pekny !!! :aasmile1:
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

konecne futbal ktory sa dal pozerat.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Skoda, skoda, drzal som Portugalcom, ale treba uznat, ze im nebolo sudene. Nemci hrali podstatne lepsie, dali krasne goly, dostavali sa do sanci.
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

konecne pekny futbal!!Oba tymi hrali dobre..a vyhrali moji :) Huraa...

ale ten ronaldo...pekna paticka...ale tie jeho rybycky :roll: najlepsie ked ukazovali jednu v spomelnom zabere...uz pocas padu kukal na rozhodcu :lol:
Napísať odpoveď