ukáž mi jedného "poriadneho chlapa" ktorý by ustál taký faul. Deco, C. Ronaldo alebo nebodaj Figo?krija napísal:presne tak. do zakončenia nikto nechodí.
dobrá rada ostatným, čo tvrdia, že to bol faul:
začnite chodiť na balet, a futbal nechajte poriadnym chlapom
Futbal: MS 2006 v Nemecku
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
krija
VIP
kde píšem o nejakej dohode? futbal je kontaktný šport, a nie už spomínaný balet. mám ho rád ako tvrdý, nekompromisný, ale férový športt0m4s3 napísal:Urcite sa Francuzi dohodli s Portugalcami dohodli aby divakom spravili radost. LOL!
-
m3thod-man
Star
-
t0m4s3
Admin
skor sa mi zda ze nemozes nieco preniest cez srdce, tak tu budes este do zajtra rozhadzovat rukami a nohami ako sa len da. Nepozeraj tu "saskaren" ked sa ti nepaci..krija napísal:kde píšem o nejakej dohode? futbal je kontaktný šport, a nie už spomínaný balet. mám ho rád ako tvrdý, nekompromisný, ale férový šport/austrália, usa, nemecko, anglicko, česko, ukrajina, mexiko a možno som ešte niektoré nespomenul/ ale to čo sa deje na týchto MS to už nemá nič spoločné s futbalom. čo mi ho pripomína je len lopta a ten zelený obdĺžnik na ktorom sa odohráva to divadlo, tá šaškáreň, ktorej iba takí ako ty hovoria futbal
-
krija
VIP
nie t0m4s3, teraz si vedľa jak tá jedľa. bol som veľmi rád keď sa francúzi rozbehli-od osemfinále to začali valcovať a ich hra mi bola sympatická. a fandím im aj z iných dôvodov /každý ich odpisoval pre vysoký priemerný vek mužstva, ale ukázali, že to stále vediat0m4s3 napísal:skor sa mi zda ze nemozes nieco preniest cez srdce, tak tu budes este do zajtra rozhadzovat rukami a nohami ako sa len da. Nepozeraj tu "saskaren" ked sa ti nepaci..
ale kedže sa považujem za spravodlivého človeka
PS: teba by som prirovnal ku Franzovi Beckenbauerovi po zápase ger vs. ita. "aj mi sme si zaslúžili víťazstvo, len sme nemali dnes šťastie"
a môžeš si teraz pozrieť štatistiky o zápase.
Je jasne ze ten faul na Henryho by sa v anglicku urcite nepiskal. Lenze rozhodcovia na MS dostali pokyny od FIFA aby zakroky na hracov brali trochu prisnejsie. Takze ak je niekde problem tak je to FIFA. A ked samame timi pokynmi riadit tak to faul bol. Ale kazdopadne ma mrzi tiez ze francuzi postupili len z jednej ubohej 11m, mohly dat este nejake goli, lenze sa stiahli a betonovali. A Portugalci ti v predu prd vymysleli, vsak sa ani necudujem ked s jednym utocnikom hrali.
A moj tip na finale je ze kto da gol ten vyhra. A myslim si ze to budue jedno zo slapsich finalovych zapasov. No co uz, skoda ze sa futbal ubera timto smerom.
A moj tip na finale je ze kto da gol ten vyhra. A myslim si ze to budue jedno zo slapsich finalovych zapasov. No co uz, skoda ze sa futbal ubera timto smerom.
-
audiotrack
VIP
-
m3thod-man
Star