LOL tak to je ubohe.... Proste se s ni seznamis a po nejake dobe ush se nebudes stydet proste jji reknes : "Hej nechtela by si se mnou chodit"... Doporucuji to udelat ces ICQ nebo SMS protoze se ji nemusis divat do oci a je to v pohode
halfend napísal:LOL tak to je ubohe.... Proste se s ni seznamis a po nejake dobe ush se nebudes stydet proste jji reknes : "Hej nechtela by si se mnou chodit"... Doporucuji to udelat ces ICQ nebo SMS protoze se ji nemusis divat do oci a je to v pohode
práveže ja si myslím že takéto veci by sa mal pýtať osobne. Cez net alebo cez sms je to zbabelé. Jednoducho sa spýtam, zaťnem zuby a budem čakať na facku alebo odpoveď
... samozrejmä ze do oci !!! ... ved to je zaklad .. a ja myslim ze nemusis vobec vravet ci chce s tebou chodit ... normalne sa v tom uistis .. spytaj sa jej ci by s tebou nechcela skocit do kina alebo na zmrzku ( ak ju stretavas vzdy v partii, tak nezabudni dodat nieco v zmysle len mi dvaja ) ... ak zabere na toto, nevahaj ju v kine chytit za ruku .... potom nejaka letme pusa ked ju pojdes odkopnut domov ... ... proste chod nato pekne pomalicky ....
pozri prvy krat som bol nervozny ako prasa a opytal sa to osobne... potom sme sa rozisli a medzi tym to uz prislo samo... andruhy krat s tou istou babou to uz islo cez icq ale po dlhych a castych rozhovoroch doteraz sme spolu
Aj môj chalan to tak so mnou začal, nič sa nespýtal a bol z toho krásny vzťah, ktorý nám trvá naďalej Takže ak sa jej nič neceš pýtať, tak s ňou buď čo najviac a hádam jej to dôjde, že to nie je už niečo viac...
povies jej ze sa ti uz dlhsie paci..a chcel by si s nou castejsie chodit vonku..a ona ked nie je tupá tak to pochopi......ked je tupá...tak to bude trocha tazsie.....
a hlavne cakaj ze ti nemusi povedat ano......
moze byt facka.....ale nemusi