LUDIA, CHODTE VOLIT !!!

Diskusie na politické témy...
ZenniX
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ZenniX »

heh ja by som navrhoval aby volby boli povinne a za neucast nejaku pokutu napr. 500 Sk :lol:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

tiez ludia ako sprosti v telke v kuse hovorili, ze je to ich obcianska povinnost :) bullshit:)

Vesper ja som ich nevolil preto ... inak najlepsie sme na tom boli za obdobia prveho slovenskeho statu.. a to tam boli pre teba taketo "nerealne" strany.. lol .. to ze by sme boli v izolacii je jasne, vsade sa hra rovnaky kabaret..
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Aryan Angel napísal:...Vesper ja som ich nevolil preto ... inak najlepsie sme na tom boli za obdobia prveho slovenskeho statu.. a to tam boli pre teba taketo "nerealne" strany.. lol .. to ze by sme boli v izolacii je jasne, vsade sa hra rovnaky kabaret..
ale za prveho slovenskeho statu boli na celom svete uplne ine pomery a vlastne uplne ina doba :) a myslim ze teraz by to uz bolo celkom inak keby vyhrali SLS
SLIMO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SLIMO »

Vesper napísal:ale za prveho slovenskeho statu boli na celom svete uplne ine pomery, vlastne uplne ina doba a myslim, vlastne bola celkom ina doba :) a myslim ze teraz by to uz bolo celkom inak keby vyhrali SLS
V prvom rade by bol parlament vybeh pre gorily :D
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

Trenčín išiel príkladom 70% účasť, inak z celého slovenska mizivá, potom sa nedivme že vyhral Smer, ono už aj pre lenivých bolo že volba poštou, čo čakáte že prídu za vami do postele s urnou ? (i ked predstava by to bola haluzna) :D
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

Linkman napísal:Trenčín išiel príkladom 70% účasť, inak z celého slovenska mizivá, potom sa nedivme že vyhral Smer, ono už aj pre lenivých bolo že volba poštou, čo čakáte že prídu za vami do postele s urnou ? (i ked predstava by to bola haluzna) :D
A nedivis sa nadou, preco bola ta ucast taka mizerna?...nebolo to lenivostou volicov...ale skor chceli svojou neucastou vyjadrit sklamanie z tejto vlady a nemoznost volit niekoho, kto by za to stal...ja som tiez dlho zvazoval ci ist volit, len preto ze som sa nevedel rozhodnut koho...
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

mozno to bude takto:
v r. 1998 sme chceli zmenu tak bola ucast vysoka
teraz uz zmenu nechceme takze si ludia povedali ved staci, ze niekto pojde volit ja nemusim a preto bola ucast taka nizka
z tohto pohladu boli prelomove prezidentske volby, nizkou ucastou sa do "finale" dostal Meciar a Gasparovic, no a uz tu mame vysledok, stranickeho prezidenta, ktory nadrziava svojmu HZD a este k tomu aj dost okato Smeru
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

sundevil napísal:teraz uz zmenu nechceme takze si ludia povedali ved staci, ze niekto pojde volit ja nemusim
:lol: prepac, ale toto je trochu naivne... skor si povedali se*em na cele volby aj tak nemam koho volit...nic sa nezmeni
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

POiNTER napísal::lol: prepac, ale toto je trochu naivne... skor si povedali se*em na cele volby aj tak nemam koho volit...nic sa nezmeni
tak tomuto neverim, zeby z tych ~20 stran ani jedna nebola srdcu volica blizka? mozno je to ludska hlupost co potrebuje osobnu skusenost s tym, ze aj jeden hlas zavazi, a je to aj tym, ze my sme narod co sebou necha zametat a vytierat podlahu a nic s tym nespravime, uz taky r. 1989 vela naznacil

suhlasim, sice aj s tym, ze aj nehlasovanie je vlastne hlasovanie, toto je sice pekne, lenze pri volebnom systeme aky je, toto nehlasovanie, resp hlasovanie za stranu co sa nema sancu dostat do parlamentu, pomaha stranam co sa do parlamentu dostanu
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

sundevil napísal:tak tomuto neverim, zeby z tych ~20 stran ani jedna nebola srdcu volica blizka?
Tak napr. pre mna neni ani jedna srdcu blizka...volil som nasilu...len aby som volil a povodne som nechcel ist volit.
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

POiNTER napísal::lol: prepac, ale toto je trochu naivne... skor si povedali se*em na cele volby aj tak nemam koho volit...nic sa nezmeni
no jo aj keby tu mali vladnut fašisti tak serem na to ... pekna flegmatika

POiNTER - ved nevol nasilu ale slobodne vol SDKU :lol: :D
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

will.i.am napísal:Pri minulych volbach som mozno bol pre niekoho male 15-rocne decko, ale raz za cas si pozriem aj televizne noviny. Takze mam prehlad. Podla mna sa tu vela zmenilo a tak ako sa kazdy stazuje, ze ej vsetko drahe... Ano je to pravda, no aj zivotna uroven je vyssia. Ja viem ze to nie je velmi velka zmena, no u nas ked cloveku nepridaju k platu rovno 10 litrov tak si to ani nevsimne. A pan FICO ide slubovat hory doly, ale odkial na to chce vziat peniaze tak to fakt neviem!
Ja si myslim ze reformy boli dobre a prinesu kladne zmeny a budem volit SDKU, pretoze si myslim, ze nesklamali...

A este chcem vidiet tych ludi, ked si zvolia fica a nedajboze sa stane premierom, uvidime o take 2 roky na tie jeho sluby a slovensko sa vrati o ktovie kolko orkov odzadu, to co on planuje :?
neviem ale nebolo vsetko lacnejsie pred ktovie kolkymi rokmi :x
LubosZ
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa LubosZ »

LumberJack napísal:neviem ale nebolo vsetko lacnejsie pred ktovie kolkymi rokmi :x
Bolo lacnejse, ale aj platy boli male, takze tak isto ako teraz.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

LubosZ a vsetkym sa zvysili platy, ze? lol
poi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa poi »

Keby volby nieco dokazali zmenit davno by ich zrusili =)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

volit nejdem ani nikdy nepojdem.. nema to ziaden vyznam...
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Ja by som zaviedol povinné voľby. Ale museli by sa asi konať vo viacerých dňoch, aby tam mohli prísť všetci. Alebo aspoň nejaké zvýhodnenie - napríklad na daniach, pre toho, kto išiel voliť. (alebo iná motivácia) A ten, kto nechce voliť nikoho odovzdá prázdny papier ako tichý protest.

//
brainwirm napísal:volit nejdem ani nikdy nepojdem.. nema to ziaden vyznam...
Predstav si, keby si to povedala väčšina a potom o osude druhých by rozhodovali strany, ktoré by zvolila menšina...
poi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa poi »

JaJeNiektoIny napísal:Ja by som zaviedol povinné voľby. Ale museli by sa asi konať vo viacerých dňoch, aby tam mohli prísť všetci. Alebo aspoň nejaké zvýhodnenie - napríklad na daniach, pre toho, kto išiel voliť. (alebo iná motivácia) A ten, kto nechce voliť nikoho odovzdá prázdny papier ako tichý protest.

//Predstav si, keby si to povedala väčšina a potom o osude druhých by rozhodovali strany, ktoré by zvolila menšina...
teraz su zvolene strany ktore volili ludia s iq hupacieho konyka :lol:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

poi napísal:teraz su zvolene strany ktore volili ludia s iq hupacieho konyka :lol:
je uplne jedno kto pojde volit, a ci vobecniekto bude volit, a mozu zvolit koho chcu, ajtakto bude zbytocne, lebo politika nikdy nevyriesi porblemy obycajnych ludi. to je moj nazor, a preto volit nepojdem.
// hojko, neplacem :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

poi napísal:teraz su zvolene strany ktore volili ludia s iq hupacieho konyka :lol:
Ale aspon vedia, ze konik sa pise s makkym I ;) Navyse sa neda vyhoviet kazdemu, stran je vela, hlas je len jeden, tak neviem co riesis.

brainwirm: Ak nechces volit, tak potom neplac, ze sa ti nieco nepaci.
Napísať odpoveď