LUDIA, CHODTE VOLIT !!!
tiez ludia ako sprosti v telke v kuse hovorili, ze je to ich obcianska povinnost
bullshit:)
Vesper ja som ich nevolil preto ... inak najlepsie sme na tom boli za obdobia prveho slovenskeho statu.. a to tam boli pre teba taketo "nerealne" strany.. lol .. to ze by sme boli v izolacii je jasne, vsade sa hra rovnaky kabaret..
Vesper ja som ich nevolil preto ... inak najlepsie sme na tom boli za obdobia prveho slovenskeho statu.. a to tam boli pre teba taketo "nerealne" strany.. lol .. to ze by sme boli v izolacii je jasne, vsade sa hra rovnaky kabaret..
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ale za prveho slovenskeho statu boli na celom svete uplne ine pomery a vlastne uplne ina dobaAryan Angel napísal:...Vesper ja som ich nevolil preto ... inak najlepsie sme na tom boli za obdobia prveho slovenskeho statu.. a to tam boli pre teba taketo "nerealne" strany.. lol .. to ze by sme boli v izolacii je jasne, vsade sa hra rovnaky kabaret..
-
POiNTER
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
A nedivis sa nadou, preco bola ta ucast taka mizerna?...nebolo to lenivostou volicov...ale skor chceli svojou neucastou vyjadrit sklamanie z tejto vlady a nemoznost volit niekoho, kto by za to stal...ja som tiez dlho zvazoval ci ist volit, len preto ze som sa nevedel rozhodnut koho...Linkman napísal:Trenčín išiel príkladom 70% účasť, inak z celého slovenska mizivá, potom sa nedivme že vyhral Smer, ono už aj pre lenivých bolo že volba poštou, čo čakáte že prídu za vami do postele s urnou ? (i ked predstava by to bola haluzna)
mozno to bude takto:
v r. 1998 sme chceli zmenu tak bola ucast vysoka
teraz uz zmenu nechceme takze si ludia povedali ved staci, ze niekto pojde volit ja nemusim a preto bola ucast taka nizka
z tohto pohladu boli prelomove prezidentske volby, nizkou ucastou sa do "finale" dostal Meciar a Gasparovic, no a uz tu mame vysledok, stranickeho prezidenta, ktory nadrziava svojmu HZD a este k tomu aj dost okato Smeru
v r. 1998 sme chceli zmenu tak bola ucast vysoka
teraz uz zmenu nechceme takze si ludia povedali ved staci, ze niekto pojde volit ja nemusim a preto bola ucast taka nizka
z tohto pohladu boli prelomove prezidentske volby, nizkou ucastou sa do "finale" dostal Meciar a Gasparovic, no a uz tu mame vysledok, stranickeho prezidenta, ktory nadrziava svojmu HZD a este k tomu aj dost okato Smeru
tak tomuto neverim, zeby z tych ~20 stran ani jedna nebola srdcu volica blizka? mozno je to ludska hlupost co potrebuje osobnu skusenost s tym, ze aj jeden hlas zavazi, a je to aj tym, ze my sme narod co sebou necha zametat a vytierat podlahu a nic s tym nespravime, uz taky r. 1989 vela naznacilPOiNTER napísal:prepac, ale toto je trochu naivne... skor si povedali se*em na cele volby aj tak nemam koho volit...nic sa nezmeni
suhlasim, sice aj s tym, ze aj nehlasovanie je vlastne hlasovanie, toto je sice pekne, lenze pri volebnom systeme aky je, toto nehlasovanie, resp hlasovanie za stranu co sa nema sancu dostat do parlamentu, pomaha stranam co sa do parlamentu dostanu
neviem ale nebolo vsetko lacnejsie pred ktovie kolkymi rokmiwill.i.am napísal:Pri minulych volbach som mozno bol pre niekoho male 15-rocne decko, ale raz za cas si pozriem aj televizne noviny. Takze mam prehlad. Podla mna sa tu vela zmenilo a tak ako sa kazdy stazuje, ze ej vsetko drahe... Ano je to pravda, no aj zivotna uroven je vyssia. Ja viem ze to nie je velmi velka zmena, no u nas ked cloveku nepridaju k platu rovno 10 litrov tak si to ani nevsimne. A pan FICO ide slubovat hory doly, ale odkial na to chce vziat peniaze tak to fakt neviem!
Ja si myslim ze reformy boli dobre a prinesu kladne zmeny a budem volit SDKU, pretoze si myslim, ze nesklamali...
A este chcem vidiet tych ludi, ked si zvolia fica a nedajboze sa stane premierom, uvidime o take 2 roky na tie jeho sluby a slovensko sa vrati o ktovie kolko orkov odzadu, to co on planuje
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Ja by som zaviedol povinné voľby. Ale museli by sa asi konať vo viacerých dňoch, aby tam mohli prísť všetci. Alebo aspoň nejaké zvýhodnenie - napríklad na daniach, pre toho, kto išiel voliť. (alebo iná motivácia) A ten, kto nechce voliť nikoho odovzdá prázdny papier ako tichý protest.
//
//
Predstav si, keby si to povedala väčšina a potom o osude druhých by rozhodovali strany, ktoré by zvolila menšina...brainwirm napísal:volit nejdem ani nikdy nepojdem.. nema to ziaden vyznam...
teraz su zvolene strany ktore volili ludia s iq hupacieho konykaJaJeNiektoIny napísal:Ja by som zaviedol povinné voľby. Ale museli by sa asi konať vo viacerých dňoch, aby tam mohli prísť všetci. Alebo aspoň nejaké zvýhodnenie - napríklad na daniach, pre toho, kto išiel voliť. (alebo iná motivácia) A ten, kto nechce voliť nikoho odovzdá prázdny papier ako tichý protest.
//Predstav si, keby si to povedala väčšina a potom o osude druhých by rozhodovali strany, ktoré by zvolila menšina...
je uplne jedno kto pojde volit, a ci vobecniekto bude volit, a mozu zvolit koho chcu, ajtakto bude zbytocne, lebo politika nikdy nevyriesi porblemy obycajnych ludi. to je moj nazor, a preto volit nepojdem.poi napísal:teraz su zvolene strany ktore volili ludia s iq hupacieho konyka
// hojko, neplacem