Nizke napatie na doske
Nizke napatie na doske
Neviete niekto co je na motherboarde napajane na 3,3 V? Mam Asus P5GPL, senzory mi hlasia miesto 3,3V menej (kolise to medzi 2,5 - 2,7V) Dalsi problem je, ze niekedy mi pc nezacne nabiehat po starte biosu - asi sa kvoli nizkemu napatiu neotvori nejaky obvod. Asi sa s tym neda uz nic robit, ale nemate s tym niekto nejake skusenosti (btw so zarukou neratajte
tu dosku som dostal zadarmo 
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nizke napatie na doske
teso napísal:Neviete niekto co je na motherboarde napajane na 3,3 V? Mam Asus P5GPL, senzory mi hlasia miesto 3,3V menej (kolise to medzi 2,5 - 2,7V) Dalsi problem je, ze niekedy mi pc nezacne nabiehat po starte biosu - asi sa kvoli nizkemu napatiu neotvori nejaky obvod. Asi sa s tym neda uz nic robit, ale nemate s tym niekto nejake skusenosti (btw so zarukou neratajtetu dosku som dostal zadarmo
Ked ti kolise 3.3v napatie v HENTAKOM
Re: Nizke napatie na doske
dik
viacej menej take cosi som uz robil, zdroj by mal byt ok, pretoze na inych doskach ide v pohode a problem je, ze ta doska neni taktnuta... no co uz, tak s tym asi nic nenarobim
viacej menej take cosi som uz robil, zdroj by mal byt ok, pretoze na inych doskach ide v pohode a problem je, ze ta doska neni taktnuta... no co uz, tak s tym asi nic nenarobim