Nizke napatie na doske

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
teso
Light Star
Light Star

Nizke napatie na doske

Príspevok od používateľa teso »

Neviete niekto co je na motherboarde napajane na 3,3 V? Mam Asus P5GPL, senzory mi hlasia miesto 3,3V menej (kolise to medzi 2,5 - 2,7V) Dalsi problem je, ze niekedy mi pc nezacne nabiehat po starte biosu - asi sa kvoli nizkemu napatiu neotvori nejaky obvod. Asi sa s tym neda uz nic robit, ale nemate s tym niekto nejake skusenosti (btw so zarukou neratajte :) tu dosku som dostal zadarmo ;)
misokgb
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nizke napatie na doske

Príspevok od používateľa misokgb »

teso napísal:Neviete niekto co je na motherboarde napajane na 3,3 V? Mam Asus P5GPL, senzory mi hlasia miesto 3,3V menej (kolise to medzi 2,5 - 2,7V) Dalsi problem je, ze niekedy mi pc nezacne nabiehat po starte biosu - asi sa kvoli nizkemu napatiu neotvori nejaky obvod. Asi sa s tym neda uz nic robit, ale nemate s tym niekto nejake skusenosti (btw so zarukou neratajte :) tu dosku som dostal zadarmo ;)

Ked ti kolise 3.3v napatie v HENTAKOM :shock: velkom rozsahu, tak mas bud na shit zdroj, alebo doska je vadna. Inak to, ze ASUS nenabieha na prvy krat... Ak to mas pretaktovane tak sa necuduj, je to ASUSacky neduh, ktory sa zatial nedoriesil nikde... Niekedy to robi aj na defaulte imho... Takze ten start moc neries... Ale podla mna to napajanie budes mat chybu v zdroji, ak mas dobry zdroj, tak bud doska zle mera alebo je vadna - popozeraj kondiky ci nie su nafuknute... :wink:
teso
Light Star
Light Star

Re: Nizke napatie na doske

Príspevok od používateľa teso »

dik

viacej menej take cosi som uz robil, zdroj by mal byt ok, pretoze na inych doskach ide v pohode a problem je, ze ta doska neni taktnuta... no co uz, tak s tym asi nic nenarobim
Napísať odpoveď