INFRA NA KOMP
INFRA NA KOMP
Neviete mi dakdo poradit kupil som si infra na komp a nejde mi vobec na ziadnom mobile neviete mi dakto poradit niaky program ktorym to nakopnem??diky moc 
No tak aky typ IRDA mam,to neviem ale skusim zistis,a mobil mam Sony Ericsson k508i...ob3l1x napísal:ide o to ake telefony to IRDA podporuje ... potom treba nahodit drivery ... a nakoniec je dobre mat na PC nejaky program pre ten dany mobil kedze si nenapisal typ IRDA ani mobilu tak sa velmi radit neda ...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ake ovladace myslis ??lebo mne to tiez ked som kupil na zaciatku infra a robil som to prvy krat tak mi to tak spravilo ze mi nahodilo ze iny pocitac je v dosahu ale uz do nejde a neviem precoaudiotrack napísal:nahodil si ovládače? lebo ja čo mám irda cez usb tak ho iba vsuniem a keď priložim mobil tak mi hneď vypíše že našiel sa nový PC v blízkosti (alebo také dačo) Žiaden soft som nepotreboval.
No viem ze nepotrebujem program ale ked pripojim infra tak mi nexce najst mobil a neviem preco a to iste je aj z kablom tak ja to uz nechapemmyšiačik napísal:na infra nepotrebujes program aspon nie pro WinXp mne to fakalo v pohode ked som si ho pozical od jedneho spoluziaka. Teraz ficim na modromzube ale hlavne pozivam kabel ktory som dostal k telefonu
-
cORP.
Addict
pocuj chalan ja mam presne ten typ mobilu co ty a tiez mi nesiel irda vobec nereagoval na pc takze osm ho bol vratit dali mi inaci a uz fici v pohode musis len hladat napr ten co mne ide zasa nokiam moc nevonia neviem cim to ale asi skorej pouzitym cipom moje irda ma chipset sigmatel tak skus zohnat nejak ys tymto chipom a malo by ist
No tak neviem co s tym,ale chapes prvy tyzden mi to islo a potom uz nie ??tak neviem no nic serem na toINDIGOcorp. napísal:pocuj chalan ja mam presne ten typ mobilu co ty a tiez mi nesiel irda vobec nereagoval na pc takze osm ho bol vratit dali mi inaci a uz fici v pohode musis len hladat napr ten co mne ide zasa nokiam moc nevonia neviem cim to ale asi skorej pouzitym cipom moje irda ma chipset sigmatel tak skus zohnat nejak ys tymto chipom a malo by ist
-
Seymour
Medium Star
Ja mam infra sigmatel a chuti mu vsetko, nokia, motorola, siemens, sagem... Pre svoju tehlicku mam nokia pc suite (k stiahnutiu na nokia.com) a na ostatne som pouzival oxygen phone manager (alebo tak nejako). A infra sa installuje tak, ze by to po pripojeni do PC malo hned nainstallovat podporu USB 2 Ir, potom je treba nainstallova samotne infra (je treba pouzit ovladac z cd, inak to nikdy nepojde lebo Microshit windoze to akosi nevie ovladat). Restart PC a pustit infra na mobile, potom by to zas malo chciet nainstallovat windoze podporu pre komunikaciu s tehlami a fashion phone. Taka mala matura