INFRA NA KOMP

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
System99
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

INFRA NA KOMP

Príspevok od používateľa System99 »

Neviete mi dakdo poradit kupil som si infra na komp a nejde mi vobec na ziadnom mobile neviete mi dakto poradit niaky program ktorym to nakopnem??diky moc :D
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

ide o to ake telefony to IRDA podporuje ... potom treba nahodit drivery ... a nakoniec je dobre mat na PC nejaky program pre ten dany mobil kedze si nenapisal typ IRDA ani mobilu tak sa velmi radit neda ...
System99
Medium Expert
Medium Expert

ob3l1x napísal:ide o to ake telefony to IRDA podporuje ... potom treba nahodit drivery ... a nakoniec je dobre mat na PC nejaky program pre ten dany mobil kedze si nenapisal typ IRDA ani mobilu tak sa velmi radit neda ...
No tak aky typ IRDA mam,to neviem ale skusim zistis,a mobil mam Sony Ericsson k508i...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

nahodil si ovládače? lebo ja čo mám irda cez usb tak ho iba vsuniem a keď priložim mobil tak mi hneď vypíše že našiel sa nový PC v blízkosti (alebo také dačo) Žiaden soft som nepotreboval.
System99
Medium Expert
Medium Expert

audiotrack napísal:nahodil si ovládače? lebo ja čo mám irda cez usb tak ho iba vsuniem a keď priložim mobil tak mi hneď vypíše že našiel sa nový PC v blízkosti (alebo také dačo) Žiaden soft som nepotreboval.
Ake ovladace myslis ??lebo mne to tiez ked som kupil na zaciatku infra a robil som to prvy krat tak mi to tak spravilo ze mi nahodilo ze iny pocitac je v dosahu ale uz do nejde a neviem preco :(
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

no ja mam nokia 6020 a spytam sa ze zakolko by som kupil infra do compu?
johny17
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny17 »

neviem presnu cenu ale minimalne asi 600 Sk...ak som povedal hlupost sorry
myšiačik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa myšiačik »

na infra nepotrebujes program aspon nie pro WinXp mne to fakalo v pohode ked som si ho pozical od jedneho spoluziaka. Teraz ficim na modromzube ale hlavne pozivam kabel ktory som dostal k telefonu :!:
System99
Medium Expert
Medium Expert

johny17 napísal:neviem presnu cenu ale minimalne asi 600 Sk...ak som povedal hlupost sorry
Ja som kupoval infra okolo 500 SK takze v pohode 8)
System99
Medium Expert
Medium Expert

myšiačik napísal:na infra nepotrebujes program aspon nie pro WinXp mne to fakalo v pohode ked som si ho pozical od jedneho spoluziaka. Teraz ficim na modromzube ale hlavne pozivam kabel ktory som dostal k telefonu :!:
No viem ze nepotrebujem program ale ked pripojim infra tak mi nexce najst mobil a neviem preco a to iste je aj z kablom tak ja to uz nechapem :cry:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

pocuj chalan ja mam presne ten typ mobilu co ty a tiez mi nesiel irda vobec nereagoval na pc takze osm ho bol vratit dali mi inaci a uz fici v pohode musis len hladat napr ten co mne ide zasa nokiam moc nevonia neviem cim to ale asi skorej pouzitym cipom moje irda ma chipset sigmatel tak skus zohnat nejak ys tymto chipom a malo by ist
System99
Medium Expert
Medium Expert

INDIGOcorp. napísal:pocuj chalan ja mam presne ten typ mobilu co ty a tiez mi nesiel irda vobec nereagoval na pc takze osm ho bol vratit dali mi inaci a uz fici v pohode musis len hladat napr ten co mne ide zasa nokiam moc nevonia neviem cim to ale asi skorej pouzitym cipom moje irda ma chipset sigmatel tak skus zohnat nejak ys tymto chipom a malo by ist
No tak neviem co s tym,ale chapes prvy tyzden mi to islo a potom uz nie ??tak neviem no nic serem na to :evil:
Seymour
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Seymour »

Ja mam infra sigmatel a chuti mu vsetko, nokia, motorola, siemens, sagem... Pre svoju tehlicku mam nokia pc suite (k stiahnutiu na nokia.com) a na ostatne som pouzival oxygen phone manager (alebo tak nejako). A infra sa installuje tak, ze by to po pripojeni do PC malo hned nainstallovat podporu USB 2 Ir, potom je treba nainstallova samotne infra (je treba pouzit ovladac z cd, inak to nikdy nepojde lebo Microshit windoze to akosi nevie ovladat). Restart PC a pustit infra na mobile, potom by to zas malo chciet nainstallovat windoze podporu pre komunikaciu s tehlami a fashion phone. Taka mala matura :lol:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ako ja nevravim ze moj sigmatel nesiel on ide na vsetkom ja som to zle povedal myslel som ty mze nokia je divna co sa tyka tohoto ale islo poslat . sorac zla interpretacia odomna
Napísať odpoveď