prosim niekoho keby mi tento postup objasnil...
pls.
pekne popisane..gfru napísal:......
ked mala kamoska letiet do Irska pred rokom chcela si dat na seba tanga,ktore maju obidva diely spojene kovovymi kruzkami,lebo bola zvedava ze ci by ju colnici donutili vyzliect sabrm napísal:pekne popisane..Suhlas.. akurat dodam, ze je tam aj kontrola - detektor kovov. Takze je asi vhodne si dopredu pozriet, co mas na sebe kovove. Aj ked mne to vobec nepomaha, kolkokrat som letel a siel cez detektor kovov (alebo v budovach sudov atd).. tolkokrat som pistal a to som vsetko dal prec (hodinky, okuliare, kluce, opasok, doklady, gombicky boli umelohmotne, nausnice nemam).. musim dakedy zajst za daktorom, nech mi spravi rtg, ci som ako maly nezjedol nieco kovove..
urcite ano sak je to kov ako kov....len v pripade bot je ten kov v tych topankach tj nei na povrchu...jackb napísal:ked mala kamoska letiet do Irska pred rokom chcela si dat na seba tanga,ktore maju obidva diely spojene kovovymi kruzkami,lebo bola zvedava ze ci by ju colnici donutili vyzliect saale tusim to potom radsej neurobila...
by ma zaujimalo ci na detektore piska aj opiercingovany clovek,alebo punker/nacko v botach s ocelovou spicou...
To co si napisal by nerobil ani Mr. BeanLinkman napísal:a este by som dodal
- nevykrikuj , nespravaj sa hlucne
- nepoži pred cestou alkoholicke napoje
- dufam ze niesi moc pri sebe lebo taki ludia u niektorych cestovkach musia platit za dvoch
- nepoži alkohol pred cestou
- netvar sa na letisku ze mas zbran
- neobliekaj si turban a ani podobne veci
nj,pit by nemal iba v tom pripade ze je clenom Al-Kaijdy a bude musiet prevziat kontrolu nad lietadlomprosex napísal:linkman: par hodin pred odletom domov som bol opity ako hovado, sice som trochu pospal ale aj tak ma krutilo, tak neviem preco by nemohol alkohol, ved napokon aj v lietadle sa podava bez problemov a na letisku pokial viem tak fukat nedavaju. Jedine ak si to myslel tak ze by mu mohlo byt zle
daco mi hovor ja som cakal na svoju raz 35min lenze to bolo v Dominikanskej Republike kde mas pristavacie haly zo slamy+drevo a miestnost tak istoprosex napísal:linkman: par hodin pred odletom domov som bol opity ako hovado, sice som trochu pospal ale aj tak ma krutilo, tak neviem preco by nemohol alkohol, ved napokon aj v lietadle sa podava bez problemov a na letisku pokial viem tak fukat nedavaju. Jedine ak si to myslel tak ze by mu mohlo byt zle
btw. batozina vacsinou vychadza na pasoch a moja vzdy isla ako posledna a naposledy som cakal asi 20 minut a stale nic. Vsetci uz mali svoju batozinu len ja som stale cakal na svoju cestovku. Uz som mal chut ist sa niekoho spytat ked zrazu sa objavila
preboha to si sa kam dostal? nemas nejake foto nahodou?Dead_Warrior napísal:daco mi hovor ja som cakal na svoju raz 35min lenze to bolo v Dominikanskej Republike kde mas pristavacie haly zo slamy+drevo a miestnost tak istoresp skoro cele letisko drevo+slava a z vnutra podoprete dakou zeleznou konstrukciou(aby to neodfuklo asi)