Need For Speed: Carbon
-
slide
Star
- Kontaktovať používateľa:
mozno je vela hier s touto tematikou ale tato je najlepsiaslotamarian napísal:![]()
podla mna tam uz nebude nic originalne lebo je uz tolko hier s takouto tematikou NFS, Midnight club, atd... V Most wantede mi chybali take malickosti ako napr. vymena vyfuku, spätných zrkadiel... ale ak to rozbehnem na mojej plechovke tak si to zahram...
-
BigSnake353
-
tom.tom11
Star
ak chces motorky tak si pockaj na Test Drive unlimited.....V nfs carbon nemaju byt motorky.....BigSnake353 napísal:mohly by tam byt motorky !!! starne my chýba neaká super hra z motorkamy endrura alebo crosky!!!
tešim sa na nove NFS ale už ma to nebavi stale to iste je to o ničom !!
najlepsie bolo NFSu2. nfsMW a prestalo bavit asi tak po 2týžnoch stalke to iste !!!!
Kód: Vybrať všetko
www.needforspeed.sk-
BigSnake353
-
ezechiel88
Star
To je pravda!ezechiel88 napísal:Preco seci nadavate na tu hru ked to tu este nikto nehral ?
NFS seria sice upada to je pravda ale ja sa riadim heslom "Nesud knihu podla obalu"
pre tych co vravia, ze posledne NFS su tie iste: Tak to sa mi nezda...
A potom Collin Mcrae Rally 1,2,3,4,5, Settlers 1-6, NHL, FIFA....a kopu dalsich
To, ze sa NFS podobaju, to bude v tom, ze majzu ten isty nazov
Jednoducho, vzdy to bude o tuningovanych autach...co ste mysleli, ze dalsia cast bude o vesmirnych lodiach?
-
tom.tom11
Star
urcite to rozchodis ak si rozbehol aj MOST WANTED....
chodte nasu tam ingame videa a screenshoty.....je vidno ze bude len noc a auto sa nebude dat rozbit
chodte na
Kód: Vybrať všetko
www.needforspeed.skprofik napísal:jasne ze sa tesimuz sa neviem dockat kedy si to zahram ale je to este dost dlha doba do jesene
hej a ked tak my posli str. s kade to budes stahovat ked to budevydane e-mail [email protected] pls.
no videl som ingame video a vyzeralo v podstate rovnako ako underground 2
aj ked to bolo iba jedno video ale aj tak. mali by spojit nfsu + juiced + policia + aspon nejaka realistika... bo ked vidim jak v tom videu auto kosi znacky jednu za druhou bez toho aby to nejako ovplyvnilo jeho jazdu je mi divne 
ale skusim to ajtak
ale skusim to ajtak