Cviky na vertikalny vyskok (do vysky)
-
kwn
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Cviky na vertikalny vyskok (do vysky)
hm......ospravedlnujem a ak tu uz nieco take je ale ja som tu nic take nenasiel a moc by mi to pomohla tak pls hodte mi sem nejake lenky a navody ako si zlepsim vertikalny vyskok momentalne mam 75-80 cm a ete som neposiloval a xem si ho zlepsit ptz som dost krpaty za kazdu radu dakujem 
-
kukiak
Addict
Ani nevies co to airalert je a bude to pitchovat...skus to cele urobit, potom nieco vrav...dair napísal:tazko nieco ine riesit ako svihadlo a stlolicku alebo skoky na mieste, je to len pemanentne trenovanie ako v kazdom inom sporte a nie ako tu lamka povyse..... 10 tyzdnov bla bla bla velke davkybla bla som nevydrzal.... sa preber...
-
kukiak
Addict
Ak si to este nevidel, kuk http://ballersforum.ic.cz/viewforum.php?f=2kwn napísal:ale sa tu nemusite hadat ja som xel radu a nie aby ste sa hadali
-
dair
Guru wannabe
no jasne, chudacik, mas ledva 16 rokov (co som pohopil v inej teme) a ty si tu na mna hubu budes otvarat.kukiak napísal:Ani nevies co to airalert je a bude to pitchovat...skus to cele urobit, potom nieco vrav...
A ano na rovinu povedane ak si nevydrzal si CHUDAK lebo o tom treningy su. NEMAS VOLU tak si mozes ist past kravy za dom na luku....
Fakt mam najradsej take lamy ako si ty, vidia and1 videjko, zasurfuju tri krat po nete, babka im posle z USA shortky a uz si myslia ze vedia hrat basket a pritom nevedia zakladnu techniku....
ano sa preber kamo.... treningom sa dostavas vyssie po centimetroch ale nie z tyzdna na tyzden....
-
kukiak
Addict
jo jasne Dair...Vravim ti robil si to ? vies co to aspon je ? Stavim sa ze viem hrat basket urcite lepsie jak ty...Heh air alert vydrzalo cely program urobit 10% ludi. Vravim ze je to blbost nie je to zamerane na svalovu vybusnost, vyskok pomocou svalstva celeho tela, ale len noh. Napisal som mu ze je lepsie skakat kazdy den na svihadle 20 min (ako ja) a nema po par mesiacoch problem zavesit (ako ja)
-
dair
Guru wannabe
AIR alert nie je zamerane uplne na vybusnost ale skor na silu noh....
Momentalne riesim ine treningy ale o chvilu sa stahujem a tak dufam ze bude viacej casu a zameram sa opet na vertikal....
A tvoje vytahovanie ze vies hrat lepsie je nic viac len vytahovanie... nebud na smiech... ale ak chces tak po vikende idem do Prahy takze na 100 pro stretnem staru crew a na Prazacke alebo Sparte ma urcite najdes....
Ale tebe taky street vela nepovie lebo ta tipujem na namysleneho nedorastenca co som mu prave kusok urazil jeho hrdost a uz len z dovodu prebiehajucej puberty sa musis vytahovat a do druhych podskakovat...

Momentalne riesim ine treningy ale o chvilu sa stahujem a tak dufam ze bude viacej casu a zameram sa opet na vertikal....
A tvoje vytahovanie ze vies hrat lepsie je nic viac len vytahovanie... nebud na smiech... ale ak chces tak po vikende idem do Prahy takze na 100 pro stretnem staru crew a na Prazacke alebo Sparte ma urcite najdes....
Ale tebe taky street vela nepovie lebo ta tipujem na namysleneho nedorastenca co som mu prave kusok urazil jeho hrdost a uz len z dovodu prebiehajucej puberty sa musis vytahovat a do druhych podskakovat...

-
kukiak
Addict
Sry chlape ale zacal si s tyn ty..Poznamky o zakladnej technike, babke z ameriky atd...Cize vytahovat si sa zacal ty...Presne to som napisal aj ja ze AA nie je zamerane na vybusnost...viem studoval som viacero stranok a skusenosti s tymto treningom a je to skor komercna zalezistost, vysledok nie je taky ako sa vsade pise a reklamuje.
-
dair
Guru wannabe
no preto som aj ten AA neporadil lebo mam lepsie skusenosti s niecim inym.... a za tym ze ak nevydrzis trenovat tak ti to je vsetko akurat tak na <> si stojim a ti to povie kazdy...kukiak napísal:Sry chlape ale zacal si s tyn ty..Poznamky o zakladnej technike, babke z ameriky atd...Cize vytahovat si sa zacal ty...Presne to som napisal aj ja ze AA nie je zamerane na vybusnost...viem studoval som viacero stranok a skusenosti s tymto treningom a je to skor komercna zalezistost, vysledok nie je taky ako sa vsade pise a reklamuje.
a btw ako som sa ja vytahoval s technikou a tvojou babkou z ameriky???
jedine vytahovanie vidim ako ze ty "vies urcite" lepsie hrat basket, co vzhladom na to ze ma nepoznas mozes brat IBA ako vytahovanie...
takze skludni hormon a radsej sa bavme urovni ako dospeli...
-
audiotrack
VIP
-
dair
Guru wannabe
heh
(btw to nebolo vytahovanie len poznamka o ludoch co nemam rad) neber to osobne 
Do Blavy nejdem z coho tri krat happy nie som aj ked kamosi idu, neprihlasil som sa s nimi lebo najprv som myslel ze v sobotu letim prec a kedze sa to zmenilo idem do Berlina na vikend cize mam smolu... tusim ze budu hrat ako METAXA team.. co je nas "mlady" odrast... taka dalsia generacia po tej mojej
cize drzte palce

Do Blavy nejdem z coho tri krat happy nie som aj ked kamosi idu, neprihlasil som sa s nimi lebo najprv som myslel ze v sobotu letim prec a kedze sa to zmenilo idem do Berlina na vikend cize mam smolu... tusim ze budu hrat ako METAXA team.. co je nas "mlady" odrast... taka dalsia generacia po tej mojej