a nevie niekto, kedy zacnu davat druhu seriu aj na jo*ke??? a asi vas neodhovorim od toho, aby ste vopred rozpravali dej. ale ved o to tu ide!rofl
LOST
Zajímavou zprávu přinesl server Darkhorizons. Jeden z tvůrců seriálu, Damon Lindelof, prohlásil, že plánují seriál na čtyři, maximálně pět sezón a vše chtějí završit celovečerním filmem! Zároveň Lindelof uvedl, že se obává toho, aby producenti nechtěli seriál dříve ukončit či naopak natahovat a tak chce jasně naplánovat děj na konečný počet sezón. Jestli se jeho slova splní, dočkáme se konce tedy maximálně za tři roky a film by tak šel do kin v roce 2009 či 2010.juro145 napísal:tento serial je pecka, nepoxybne, len by ma zaujimalo, kolkoze ma serii.
-
jamess
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
preco tam bola sa nedozvies, zrejme az v 3 serii, a k tej ane lucii, mne sa viac lubi katejackb napísal:thx,idem stiahnut zaverecny 2diel...ale mam este otazku: preco bola Libi (ci ako sa to pise) v tej istej cvokarni co Hugo?
ale ten Michael je fest kkt,teda IMO, zastreli tu najkrajsiu babu v seriali - Annu Luciu
-
cestovatel
Expert
necital som celu temu ale hadam to tu nie je, nejaky manik kukal Lost zaber po zabere a nasiel DOST zaujimave skutocnosti, tu je jeho blog http://themisfitishere.blogspot.com/
-
jamess
Light Professional
vacsina z tych jeho superobjavov su uplne kravoviny, alebo veci ktore sa nechtiac dostali do epizod, bez toho aby o tom tvorcovia vedeli, nieco ako hodinky v Troji, lenze ten tipek za tym hlada sprisahanie Others apod. niektore veci mozno objavil, to hej, ale zvysok....Stopa napísal:necital som celu temu ale hadam to tu nie je, nejaky manik kukal Lost zaber po zabere a nasiel DOST zaujimave skutocnosti, tu je jeho blog http://themisfitishere.blogspot.com/
a inak je to podla mna uplny pako, pretoze to co rbi on ze fanaticky pozera snimku za snimkou, a este superzoomom vsetko obzera, to je viac chore ako opsadnutost panom prstenov podla mna...
Ako casto to chodi? O kolkej? Som nevedel ze opakuju 2. seriuDjKubik napísal:Prvu seriu som videl na jojke a druha teraz zacina zasa na axn ! kazdy vecer tak pozeramJe to haluzovina ! nUz som videl zatial aj posledny diel
sice to neni posledny diel ale zatial je to posledny dile !!!!!! doporucujem to vsetkym
jasne ze vacsina su kraviny, napriklad to, ze zobral zaber kde niekto zmurkol a napisal, ze to ludia z Dharmy robia nejake uspavacie experimentyjamess napísal:vacsina z tych jeho superobjavov su uplne kravoviny, alebo veci ktore sa nechtiac dostali do epizod, bez toho aby o tom tvorcovia vedeli, nieco ako hodinky v Troji, lenze ten tipek za tym hlada sprisahanie Others apod. niektore veci mozno objavil, to hej, ale zvysok....
a inak je to podla mna uplny pako, pretoze to co rbi on ze fanaticky pozera snimku za snimkou, a este superzoomom vsetko obzera, to je viac chore ako opsadnutost panom prstenov podla mna...
-
jamess
Light Professional
akurat ze to co trafi spravne aj tak prebere od inychStopa napísal:jasne ze vacsina su kraviny, napriklad to, ze zobral zaber kde niekto zmurkol a napisal, ze to ludia z Dharmy robia nejake uspavacie experimentyale par zaujimavosti sa tam najde, napr s tym oblakom a ekom alebo vsadepritomne loga dharmy
-
r3sp3ct
Light Professional
ÁNO, vedel som, že spolu chodia, ale aj to, že každý sa z nich smeje, že kraska a zviera (trpaslík)jackb napísal:ja som sa cez dabing dako preniesol...2. som videl z ceskyk a bolo to trochu lepsie...
btw: vedeli ste ze predstavitel Charlieho hral v LOTR?![]()
vedeli ste ze predstavitelka Kate a predstavitel Charlieho spolu chodia?
-
r3sp3ct
Light Professional
http://lost.cz/herec.asp?id=dominic-monaghanjackb napísal:Sam? zeby? mohol by niekto upnut jeho foto...