LOST

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
noldor
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa noldor »

tento serial je pecka, nepoxybne, len by ma zaujimalo, kolkoze ma serii.
a nevie niekto, kedy zacnu davat druhu seriu aj na jo*ke??? a asi vas neodhovorim od toho, aby ste vopred rozpravali dej. ale ved o to tu ide!rofl :lol:
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

juro145 napísal:tento serial je pecka, nepoxybne, len by ma zaujimalo, kolkoze ma serii.
Zajímavou zprávu přinesl server Darkhorizons. Jeden z tvůrců seriálu, Damon Lindelof, prohlásil, že plánují seriál na čtyři, maximálně pět sezón a vše chtějí završit celovečerním filmem! Zároveň Lindelof uvedl, že se obává toho, aby producenti nechtěli seriál dříve ukončit či naopak natahovat a tak chce jasně naplánovat děj na konečný počet sezón. Jestli se jeho slova splní, dočkáme se konce tedy maximálně za tři roky a film by tak šel do kin v roce 2009 či 2010.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

no dopozeral som 2.seriu...
a je cas na teoretizovanie: co ma Desmodova ex- s Ostrovom?
co sa stalo s Lockom,Desmondom a Ekom?
btw: da sa ta stanica (abc) dako chytit cez digitalny satelit? nemyslim upc.
uz sa tesim na 3.sesonu...
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

jackb napísal:thx :) ,idem stiahnut zaverecny 2diel...ale mam este otazku: preco bola Libi (ci ako sa to pise) v tej istej cvokarni co Hugo?
ale ten Michael je fest kkt,teda IMO, zastreli tu najkrajsiu babu v seriali - Annu Luciu :evil:
preco tam bola sa nedozvies, zrejme az v 3 serii, a k tej ane lucii, mne sa viac lubi kate :P
cestovatel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cestovatel »

jackb napísal: ale ten Michael je fest kkt,teda IMO, zastreli tu najkrajsiu babu v seriali - Annu Luciu :evil:
suhlasim anna lucia to tam poriadne ozivila ...... ale dufam ze ked ten ostrov je taky carovny a liecivy ci co tak ze ju vylieci a ze si ju tam budeme moct pozriet :P
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

necital som celu temu ale hadam to tu nie je, nejaky manik kukal Lost zaber po zabere a nasiel DOST zaujimave skutocnosti, tu je jeho blog http://themisfitishere.blogspot.com/
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Stopa napísal:necital som celu temu ale hadam to tu nie je, nejaky manik kukal Lost zaber po zabere a nasiel DOST zaujimave skutocnosti, tu je jeho blog http://themisfitishere.blogspot.com/
vacsina z tych jeho superobjavov su uplne kravoviny, alebo veci ktore sa nechtiac dostali do epizod, bez toho aby o tom tvorcovia vedeli, nieco ako hodinky v Troji, lenze ten tipek za tym hlada sprisahanie Others apod. niektore veci mozno objavil, to hej, ale zvysok....
a inak je to podla mna uplny pako, pretoze to co rbi on ze fanaticky pozera snimku za snimkou, a este superzoomom vsetko obzera, to je viac chore ako opsadnutost panom prstenov podla mna...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Cele som si to tu precital, celu druhu seriu celu videl aj s prvou a ostava mi len tesit sa tretiu. A ako tu zu bolo spomenute, dufam, ze 4 bude maximum, bo uz to zacina stracat predsalen to caro, ktore ten serial mal v uvode.
DjKubik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DjKubik »

Prvu seriu som videl na jojke a druha teraz zacina zasa na axn ! kazdy vecer tak pozeram :) Je to haluzovina ! nUz som videl zatial aj posledny diel :D sice to neni posledny diel ale zatial je to posledny dile !!!!!! doporucujem to vsetkym 8)
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

DjKubik napísal:Prvu seriu som videl na jojke a druha teraz zacina zasa na axn ! kazdy vecer tak pozeram :) Je to haluzovina ! nUz som videl zatial aj posledny diel :D sice to neni posledny diel ale zatial je to posledny dile !!!!!! doporucujem to vsetkym 8)
Ako casto to chodi? O kolkej? Som nevedel ze opakuju 2. seriu
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

jamess napísal:vacsina z tych jeho superobjavov su uplne kravoviny, alebo veci ktore sa nechtiac dostali do epizod, bez toho aby o tom tvorcovia vedeli, nieco ako hodinky v Troji, lenze ten tipek za tym hlada sprisahanie Others apod. niektore veci mozno objavil, to hej, ale zvysok....
a inak je to podla mna uplny pako, pretoze to co rbi on ze fanaticky pozera snimku za snimkou, a este superzoomom vsetko obzera, to je viac chore ako opsadnutost panom prstenov podla mna...
jasne ze vacsina su kraviny, napriklad to, ze zobral zaber kde niekto zmurkol a napisal, ze to ludia z Dharmy robia nejake uspavacie experimenty :lol: ale par zaujimavosti sa tam najde, napr s tym oblakom a ekom alebo vsadepritomne loga dharmy
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Stopa napísal:jasne ze vacsina su kraviny, napriklad to, ze zobral zaber kde niekto zmurkol a napisal, ze to ludia z Dharmy robia nejake uspavacie experimenty :lol: ale par zaujimavosti sa tam najde, napr s tym oblakom a ekom alebo vsadepritomne loga dharmy
akurat ze to co trafi spravne aj tak prebere od inych :lol:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Ja som druhú sériu nevidel vôbec :) čo sa prvej týka... hmm čo ja viem, ako písal hojko dabing oničom, čiže som z toho nemal nejaký extra zážitok :cry:
jackb
Redeemer
Redeemer

ja som sa cez dabing dako preniesol...2. som videl z ceskyk a bolo to trochu lepsie...
btw: vedeli ste ze predstavitel Charlieho hral v LOTR? :shock:
vedeli ste ze predstavitelka Kate a predstavitel Charlieho spolu chodia?
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:ja som sa cez dabing dako preniesol...2. som videl z ceskyk a bolo to trochu lepsie...
btw: vedeli ste ze predstavitel Charlieho hral v LOTR? :shock:
vedeli ste ze predstavitelka Kate a predstavitel Charlieho spolu chodia?
ÁNO, vedel som, že spolu chodia, ale aj to, že každý sa z nich smeje, že kraska a zviera (trpaslík) :)
jackb
Redeemer
Redeemer

don.carleone.sk napísal:ÁNO, vedel som, že spolu chodia, ale aj to, že každý sa z nich smeje, že kraska a zviera (trpaslík) :)
to hej,to tak byva ked je baba vyssia.viem ake to je..tiez niesom daky obor :oops:
ale ani za toho neviem koho hral v LOTR...zeby 4. skreta z lava :lol:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Zdá sa mi, že toho, čo išiel s Frodom (aspoň dúfam, to meno) a sa plavili na loďke v prvom diely :)
jackb
Redeemer
Redeemer

don.carleone.sk napísal:Zdá sa mi, že toho, čo išiel s Frodom (aspoň dúfam, to meno) a sa plavili na loďke v prvom diely :)
Sam? zeby? mohol by niekto upnut jeho foto...
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:Sam? zeby? mohol by niekto upnut jeho foto...
http://lost.cz/herec.asp?id=dominic-monaghan 8)
jackb
Redeemer
Redeemer

Obrázok Obrázok
v LOTR hral "Merryho"...
Napísať odpoveď