Facku by som v ziadnom pripade necakal, to uz by musela byt riadna truba, ktora by ti za toto vylepila. A keby ti vylepila, tak by uz fakt za to nestalaqwerty-xyz napísal:povies jej ze sa ti uz dlhsie paci..a chcel by si s nou castejsie chodit vonku..a ona ked nie je tupá tak to pochopi......ked je tupá...tak to bude trocha tazsie.....
a hlavne cakaj ze ti nemusi povedat ano......
moze byt facka.....ale nemusi
Ako zacat chodit s babou?
Re: Ako zacat chodit s babou?
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
keby ti za toto vylepila, tak jej treba vylepit naspat, nech sa uvedomiSmarton napísal:Facku by som v ziadnom pripade necakal, to uz by musela byt riadna truba, ktora by ti za toto vylepila. A keby ti vylepila, tak by uz fakt za to nestala
-
cORP.
Addict
neodporucam pitat sa podobne veci zenskej cez sms ja som to raz spravil a myslim ze prave preto to nevyslo asi ju aj nastval oze som sa to spital cez sms a doftedy sme boli v jeden jpartii ale teraz sa sami sebe uz dost vyhybame .
a mna to totalne stve ale je to uz rok co som s nou neprehovoril pretoze neviem co jej mam na to povedat a ona sa nam vt\yhyba takze fakt bud do oci alebo ako hore uvedeny chalani radia treba cas a spolocne chodenia von ja to tak skusam mozno vyde 
Tak to si vystihol kamo...Traktorista napísal:keby ti za toto vylepila, tak jej treba vylepit naspat, nech sa uvedomi
-
R1k1nko
Darca
poradte aj mne ... 1.) mam prezvonit prvy ?
dnes sme boli na kupku a caste pohladi do oci !!! dost casto !!
inak vcera nahy v sprche ale nic nebolo
( preto sme boli v sprchach lebo bola burka tak sme kazdy sa schovaval kam mohol ... a my sme sli na zenske WECKO kde su aj sprchy (4 boxi) a tam sme si dali stavku ze ci mame na to sa vyzliect bol som aj s kamosom ... + jeho spoluziacka a dak sme sli dole plavky ! ale neviem .... teraz ze co mam robit .. bo ju chem MOC mam cakat ? alebo co ? 
inak vcera nahy v sprche ale nic nebolo
ak ta chce aj ona tak bude cakat tak isto ako ty, tak necakaj a prezvon ju. Mozno zoznes uspech, mozno nie...R1k1nko napísal:poradte aj mne ... 1.) mam prezvonit prvy ?
inak vcera nahy v sprche ale nic nebolo( preto sme boli v sprchach lebo bola burka tak sme kazdy sa schovaval kam mohol ... a my sme sli na zenske WECKO kde su aj sprchy (4 boxi) a tam sme si dali stavku ze ci mame na to sa vyzliect bol som aj s kamosom ... + jeho spoluziacka a dak sme sli dole plavky ! ale neviem .... teraz ze co mam robit .. bo ju chem MOC mam cakat ? alebo co ?
-
R1k1nko
Darca
hm dik.. ale ja som taky nerozhodny ! shit.. tot je celkom ine ako z inymi cajami !! ( shit) lebo tato je zo z naseho mesta... a tie ostane tak to bolo ine.... celkom ma to sere ( ze neviem co mam robit ) a mam taky cudny pocit v bruchu !Smarton napísal:NO to uz sa musis rozhodnut sam co urobis.....
v kazdom pripade jej napr. prezvon a uz nech ta ani nenapadne jej za hodinu znovu prezvanat alebo na dalsi den... vysles jej nenapadny signal ze o nu stojis a dalej sa musis tvarit ze ju mas na salame proste ju ignoruj pokial ona neurobi druhy krok. Ak jej zacnes ako chory stale prezvanat zacne ju to nudit, bude ta povazovat za trapneho a bude ju to casom otravovat. Ale aj tak by som uprednostnil zavolat jej.
-
pinacolada
Guru wannabe
raz som stretol zensku na diske.padli sme si do oka hned.sme sa obymali a za ruky a osahavacky ale nic viac ani ku*venie ani nic.ale ani som viac nechcel lebo som ju videl prvy krat.potom som jej na druhy den poslal sms ci nezajdeme nekde vonku a ona ze oks ale ne ftedy ale dakedy potom.potom som ju volal este zoparkrat ale vzdy ze "niekedy potom" a podobne vyhovorky.please dakto skuseny poradte ze kde som spravil chybu?lebo to bola zenska co za to stoji a nechcem pri nejakej dalsej co za to stoji spravit tu istu chybu 
-
r3sp3ct
Light Professional
Asi bola spitá, alebo nadrogovaná.... a keď bola v nálade, chcela sa na diske zabávaťpinacolada napísal:raz som stretol zensku na diske.padli sme si do oka hned.sme sa obymali a za ruky a osahavacky ale nic viac ani ku*venie ani nic.ale ani som viac nechcel lebo som ju videl prvy krat.potom som jej na druhy den poslal sms ci nezajdeme nekde vonku a ona ze oks ale ne ftedy ale dakedy potom.potom som ju volal este zoparkrat ale vzdy ze "niekedy potom" a podobne vyhovorky.please dakto skuseny poradte ze kde som spravil chybu?lebo to bola zenska co za to stoji a nechcem pri nejakej dalsej co za to stoji spravit tu istu chybu
-
pinacolada
Guru wannabe