Bažant Pohoda 2006

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
allias
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Bažant Pohoda 2006

Príspevok od používateľa allias »

Tak kto sa ide pozriet do Trencina na Pohodu? Dufam, ze aspon Trencania. Rozmyslam, ze tam vybehnem, ale mam ist aj do Prahy.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

jakoze velmi skoro si zalozil temu, ked je to uz dnes :) som z Trencina, lenze nemam liter na vstupne :roll:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

O par hodin vyrazam z domu, neviem sa dockat. :)
Drago
Guru
Guru

p4ra napísal:O par hodin vyrazam z domu, neviem sa dockat. :)
skoda ze tento rok neprivideli dakeho vyznamneho hosta...pre teba p4ra ram bude A.M.O a Vec co ? :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Drago napísal:skoda ze tento rok neprivideli dakeho vyznamneho hosta...pre teba p4ra ram bude A.M.O a Vec co ? :)
Pre mna osobne to budu:

- GZA
- Stereo MCs
- Gipsy
- PSH (dufam, ze budu dobri)
- Scratch Perverts
- Andy C
- Im Cyber & Katcha
- Break Dance Battle
- Coldcut
- Vec
- Darren Emerson

To tak najviac, na co sa tesim..
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Drago napísal:jakoze velmi skoro si zalozil temu, ked je to uz dnes :) som z Trencina, lenze nemam liter na vstupne :roll:
Ved si ju mohol zalozit aj ty.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tak som doma z toho osialu. :) Co povedat? V skratke Pohoda zase raz nesklamala. Vela ludi, silna organizacia, perfektne pocasie (aj trosicku vela Slnka - spaleny som :oops: ), vyborna muzika.. Fakt len chvalu by som mohol..

Co ma osobne najviac uputalo, tak boli jednoznacne Scratch Perverts - NEUVERITELNA DVOJICA nazivo ich pocuvat. Samsung Stage bol vymakany do poslednej bodky (ozvucenie, osvetlene, projekcia..), ale co ma v nom zamrzelo bolo, ze zrusili Break Dance Battle takmer pred samotnym finale, ale Laci nesklamal a vymyslel nahradu - vonku na letisku, bez muziky za tleskotu ludi - pecka najvacsia!

Unikatni boli Stereo MCs. Vyborny zvuk, show, pesnicky, kt. ma asi kazdy fanusik Stereo MCs rad, proste goooooood.

Co sa tyka HH, tak jednoznacne najlepsi a tu nedebatujem GZA s kumpanmi, potom Afu-Ra. Velke sklamanie Vec-ko, nie, ze by bol zly, ale mal prechlastany hlas, kt. ho neposluchal, tak to nestalo za vela. AMO - velmi ich nemusim, az na 2-3 veci od nich. Hazard bol ale neskor dobry v Oaza FM stage, kde zahral zopar peciek.

Dalo by sa toho pisat fakt vela, proste to vyslo a myslim si, ze kazdy kto tam bol, nemusi lutovat... O rok zase raz...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Prave som dorazil, boze ja som ale vytrety :aasmile27: mam pocit, ze mi niekto nasral do hlavy
C954
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa C954 »

Vraj niekoho pripučila konštrukcia nejakého stage-u... a na následky poranení... IN MEMORIAM :cry:
--
inak najlepší bol kinematograf, tento rok mi chybal kofola vláčik, najlepší stage bol Teatro Tatro a najhoší Oáza_FM - ako v stajni. A Viktorovi H. to zo začiatku veľmi nešlo. Aj tak najlepší bol ten dedko čo tancoval s cigaretou smerom k hradu, hneď za Oázou... bol super no :)
--
Slniečka bolo dosť, no nebolo také vedro ako minulý rok. No tento rok som si všimol viac stanov a stratégiu v parkovaní áut. Bolo zadržaných 7 vodičských oprávnení na základe riadenia auta pod vplyvom alkoholu.
--
Strašne som závislý na slovenskú muzičku a jej zástupcov bolo málo, veľmi málo. Akurát môžem radiť HEX. Ostatné také nezaujímavé. :wink:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

skocil niekto bungee?
C954
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa C954 »

Ja žiaľ nie... ale mal som možnosť byť hore v košíku... v červenom. Biely sa mi zdal akosi malý. A vodič červeného žeriavu LiebHerr bol vonkoncom milý, skočili sme na kofolu i na cigánsku pečienku... inak najlepšia bola tá baba (v sobotu) čo zaplatila, vytiahli ju hore a keď už bola hore tak na ňu skočil strach a tak sa bála, že plakala. Všetci ju vypískali... aj ja :lol: dúfam, že to nebolo dakoho priateľka z hojka lebo ma trescne :D minulý rok som skákal, bolo to pri Radiu_FM a bolo to FM. Teraz to bol Kelly´s (keksy a nie bicykle, ako som spočiatku myslel)... tento rok som mal štastie skladať rameno žeriavu. Presne minúta a dvadsaťtri sekúnd :P
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

Moj prvý ročník pohody bol úžastný. Skvelý ľudia(fakt čo som ja všetko pozažíval), po <> hudba, pekné baby, a vlastne všetko. A.M.O nesklamali, COldcut prekvapili(ku koncu tam prišiel aj Viktor Hazard - a stál predo mnou waaa), Polemic som si užil.. fajne som si zaskákal.V samsungu som sa vybláznil do rána. Bola to pecka. najviac sa mi páčilo keď v piatok pustil dj NIRVANU. Bolo to skvelé. Musím pochváliť všetkých úplne lebo akcia čo strach..
Stan sme mali rozlozeny v mestecku za armadou a ešte tak sproste, že celý čas som počul generátor. I keď mi to nevadilo šak som tam nebol často. Hajzle. No čo už bolo tam 25000 ludi. Inak to asi nebude. (ako povedal Mišo K.: kým nebude mat kazdy vlastny zachod tak nikto nebude spokojný).To je asi tak všetko. Domov som si doniesol silný emotívny zážitok a sklenku kúpenú v stánku ktorý sa volal Sklo.
Drago
Guru
Guru

booze aj ja by som siel...to musia byt zazitky :cry: najviac by som sa tesil na Stereo MCs
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

atrey: Ta Nirvana od Scratch Perverts bola premakana a necakana, ze? :)

Add Toi Toi - myslim si, ze organizatori si dali zalezat riadne na tych zachodoch, ved stale behali, cistili ich, makali, co to len dalo, urcite je to lepsie kazdym rokom.
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

inac Nirvanu hral aj DJ od Dizzee Rascal..

dobra bola pohoda,hubdu som nevidel ziadnu az na D.Emersona a Schimeka,trochu ma nasralo ze Toky+Loktibrada boli posunuti na 23-30 a som sa to dozvedel o 3 tej.A sere ma ze DNB som tiez cely zmeskal.
nevadi budu aj dalsie festivaly.
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Saq.utd > Ale ziadny nieje taky ako je POHODA!!
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

atrey napísal:Saq.utd > Ale ziadny nieje taky ako je POHODA!!
neboj sa nic...
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Foto Bažant Pohoda 2006

Ľudkovia a mohli by ste sem nahadzat aj nejake fotky. Bud co mate vlastne alebo aj linky na fotky. Ja som toho moc nenasiel
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Foto Bažant Pohoda 2006

Príspevok od používateľa R1k1nko »

atrey napísal:Ľudkovia a mohli by ste sem nahadzat aj nejake fotky. Bud co mate vlastne alebo aj linky na fotky. Ja som toho moc nenasiel
www.pokec.sk ! tak tam ich je asi 300
alebo : http://pokeclive.azet.sk/partyAlbum.phtml?&idAction=14 (priami link)
Napísať odpoveď