Bažant Pohoda 2006
Bažant Pohoda 2006
Tak kto sa ide pozriet do Trencina na Pohodu? Dufam, ze aspon Trencania. Rozmyslam, ze tam vybehnem, ale mam ist aj do Prahy.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Pre mna osobne to budu:Drago napísal:skoda ze tento rok neprivideli dakeho vyznamneho hosta...pre teba p4ra ram bude A.M.O a Vec co ?
- GZA
- Stereo MCs
- Gipsy
- PSH (dufam, ze budu dobri)
- Scratch Perverts
- Andy C
- Im Cyber & Katcha
- Break Dance Battle
- Coldcut
- Vec
- Darren Emerson
To tak najviac, na co sa tesim..
-
p4ra
Redeemer
Tak som doma z toho osialu.
Co povedat? V skratke Pohoda zase raz nesklamala. Vela ludi, silna organizacia, perfektne pocasie (aj trosicku vela Slnka - spaleny som
), vyborna muzika.. Fakt len chvalu by som mohol..
Co ma osobne najviac uputalo, tak boli jednoznacne Scratch Perverts - NEUVERITELNA DVOJICA nazivo ich pocuvat. Samsung Stage bol vymakany do poslednej bodky (ozvucenie, osvetlene, projekcia..), ale co ma v nom zamrzelo bolo, ze zrusili Break Dance Battle takmer pred samotnym finale, ale Laci nesklamal a vymyslel nahradu - vonku na letisku, bez muziky za tleskotu ludi - pecka najvacsia!
Unikatni boli Stereo MCs. Vyborny zvuk, show, pesnicky, kt. ma asi kazdy fanusik Stereo MCs rad, proste goooooood.
Co sa tyka HH, tak jednoznacne najlepsi a tu nedebatujem GZA s kumpanmi, potom Afu-Ra. Velke sklamanie Vec-ko, nie, ze by bol zly, ale mal prechlastany hlas, kt. ho neposluchal, tak to nestalo za vela. AMO - velmi ich nemusim, az na 2-3 veci od nich. Hazard bol ale neskor dobry v Oaza FM stage, kde zahral zopar peciek.
Dalo by sa toho pisat fakt vela, proste to vyslo a myslim si, ze kazdy kto tam bol, nemusi lutovat... O rok zase raz...
Co ma osobne najviac uputalo, tak boli jednoznacne Scratch Perverts - NEUVERITELNA DVOJICA nazivo ich pocuvat. Samsung Stage bol vymakany do poslednej bodky (ozvucenie, osvetlene, projekcia..), ale co ma v nom zamrzelo bolo, ze zrusili Break Dance Battle takmer pred samotnym finale, ale Laci nesklamal a vymyslel nahradu - vonku na letisku, bez muziky za tleskotu ludi - pecka najvacsia!
Unikatni boli Stereo MCs. Vyborny zvuk, show, pesnicky, kt. ma asi kazdy fanusik Stereo MCs rad, proste goooooood.
Co sa tyka HH, tak jednoznacne najlepsi a tu nedebatujem GZA s kumpanmi, potom Afu-Ra. Velke sklamanie Vec-ko, nie, ze by bol zly, ale mal prechlastany hlas, kt. ho neposluchal, tak to nestalo za vela. AMO - velmi ich nemusim, az na 2-3 veci od nich. Hazard bol ale neskor dobry v Oaza FM stage, kde zahral zopar peciek.
Dalo by sa toho pisat fakt vela, proste to vyslo a myslim si, ze kazdy kto tam bol, nemusi lutovat... O rok zase raz...
Vraj niekoho pripučila konštrukcia nejakého stage-u... a na následky poranení... IN MEMORIAM 
--
inak najlepší bol kinematograf, tento rok mi chybal kofola vláčik, najlepší stage bol Teatro Tatro a najhoší Oáza_FM - ako v stajni. A Viktorovi H. to zo začiatku veľmi nešlo. Aj tak najlepší bol ten dedko čo tancoval s cigaretou smerom k hradu, hneď za Oázou... bol super no
--
Slniečka bolo dosť, no nebolo také vedro ako minulý rok. No tento rok som si všimol viac stanov a stratégiu v parkovaní áut. Bolo zadržaných 7 vodičských oprávnení na základe riadenia auta pod vplyvom alkoholu.
--
Strašne som závislý na slovenskú muzičku a jej zástupcov bolo málo, veľmi málo. Akurát môžem radiť HEX. Ostatné také nezaujímavé.
--
inak najlepší bol kinematograf, tento rok mi chybal kofola vláčik, najlepší stage bol Teatro Tatro a najhoší Oáza_FM - ako v stajni. A Viktorovi H. to zo začiatku veľmi nešlo. Aj tak najlepší bol ten dedko čo tancoval s cigaretou smerom k hradu, hneď za Oázou... bol super no
--
Slniečka bolo dosť, no nebolo také vedro ako minulý rok. No tento rok som si všimol viac stanov a stratégiu v parkovaní áut. Bolo zadržaných 7 vodičských oprávnení na základe riadenia auta pod vplyvom alkoholu.
--
Strašne som závislý na slovenskú muzičku a jej zástupcov bolo málo, veľmi málo. Akurát môžem radiť HEX. Ostatné také nezaujímavé.
Ja žiaľ nie... ale mal som možnosť byť hore v košíku... v červenom. Biely sa mi zdal akosi malý. A vodič červeného žeriavu LiebHerr bol vonkoncom milý, skočili sme na kofolu i na cigánsku pečienku... inak najlepšia bola tá baba (v sobotu) čo zaplatila, vytiahli ju hore a keď už bola hore tak na ňu skočil strach a tak sa bála, že plakala. Všetci ju vypískali... aj ja
dúfam, že to nebolo dakoho priateľka z hojka lebo ma trescne
minulý rok som skákal, bolo to pri Radiu_FM a bolo to FM. Teraz to bol Kelly´s (keksy a nie bicykle, ako som spočiatku myslel)... tento rok som mal štastie skladať rameno žeriavu. Presne minúta a dvadsaťtri sekúnd 
Moj prvý ročník pohody bol úžastný. Skvelý ľudia(fakt čo som ja všetko pozažíval), po <> hudba, pekné baby, a vlastne všetko. A.M.O nesklamali, COldcut prekvapili(ku koncu tam prišiel aj Viktor Hazard - a stál predo mnou waaa), Polemic som si užil.. fajne som si zaskákal.V samsungu som sa vybláznil do rána. Bola to pecka. najviac sa mi páčilo keď v piatok pustil dj NIRVANU. Bolo to skvelé. Musím pochváliť všetkých úplne lebo akcia čo strach..
Stan sme mali rozlozeny v mestecku za armadou a ešte tak sproste, že celý čas som počul generátor. I keď mi to nevadilo šak som tam nebol často. Hajzle. No čo už bolo tam 25000 ludi. Inak to asi nebude. (ako povedal Mišo K.: kým nebude mat kazdy vlastny zachod tak nikto nebude spokojný).To je asi tak všetko. Domov som si doniesol silný emotívny zážitok a sklenku kúpenú v stánku ktorý sa volal Sklo.
Stan sme mali rozlozeny v mestecku za armadou a ešte tak sproste, že celý čas som počul generátor. I keď mi to nevadilo šak som tam nebol často. Hajzle. No čo už bolo tam 25000 ludi. Inak to asi nebude. (ako povedal Mišo K.: kým nebude mat kazdy vlastny zachod tak nikto nebude spokojný).To je asi tak všetko. Domov som si doniesol silný emotívny zážitok a sklenku kúpenú v stánku ktorý sa volal Sklo.
Foto Bažant Pohoda 2006
Ľudkovia a mohli by ste sem nahadzat aj nejake fotky. Bud co mate vlastne alebo aj linky na fotky. Ja som toho moc nenasiel
-
R1k1nko
Darca
Re: Foto Bažant Pohoda 2006
www.pokec.sk ! tak tam ich je asi 300atrey napísal:Ľudkovia a mohli by ste sem nahadzat aj nejake fotky. Bud co mate vlastne alebo aj linky na fotky. Ja som toho moc nenasiel
alebo : http://pokeclive.azet.sk/partyAlbum.phtml?&idAction=14 (priami link)