ta kniha? vola sa run to the hills podla tej pesničky na platni Iron Maiden. Da sa zohnat v knih kupectve tak ako ja. Alebo na internete. A neviem či by to mali v knižnici, pochybujem že by tam mali neaku metalovu kapelu
Famine napísal:Mne sa viac lubia tie Stevove eposy ako Rime Of The Ancient Mariner, To tame a land, Alexander The Great....
a inač pred dvoma dnami som dočital bibliografiu Iron Maiden run to the hills, dost dobre čitanie pre fans Ironov. Viem o nich viac veci jak začinali. LEn tam mohlo byt viac fotiek.
Viem aj ja ako zacinali.Po mne su najlepsie The Trooper , Hallowed Be Thy Name, The Number Of The Beast , Brave New World , Dance Of Death ... Proste vsetky
Na ja sa moc nevyznam v tom aky je rozdiel medzi Black, Death, Trash....metalom. Proste pocuvam co sa my paci. napr taky RAMMSTEIN, LINKIN PARK, NIGHTWISH ale teraz najviac SYSTEM OF A DOWN.
Famine napísal:Mne sa viac lubia tie Stevove eposy ako Rime Of The Ancient Mariner, To tame a land, Alexander The Great...
moj clovek ale po textovej stranke uprednostnujem skor take zlozitejsie veci s vacsou myslienkou alebo este uplne klasicke super neprekonatelne veci ako KING DIAMOND a tie jeho hororove pribehy ale podla mna jeden z najlepsich pribehov vobec maju dream theater na albume Scenes from a memory
ako som uz dade spominal... system rulezz.. a momentalne som zamerany na korna a trocha death-dark tranquillity.. a inak.. hammerfall, children of bodom, stratovarius moze byt, crystal ball, a este selico ine
Vesper napísal:moj clovek ale po textovej stranke uprednostnujem skor take zlozitejsie veci s vacsou myslienkou alebo este uplne klasicke super neprekonatelne veci ako KING DIAMOND a tie jeho hororove pribehy ale podla mna jeden z najlepsich pribehov vobec maju dream theater na albume Scenes from a memory
a co hovoris na novy singel The "Reincarnation Of Benjamin Breeg"? som to počul raz ale musim si to viackrat vypočut
Famine napísal:a co hovoris na novy singel The "Reincarnation Of Benjamin Breeg"? som to počul raz ale musim si to viackrat vypočut
inac zabudol si napisat o akej kapely je ten singel lebo v mojom prispevku toho bolo spominaneho viac... ale aj tak som ho este urcite nepocul ak zozenies tak daj vediet kde si ho nasiel
Vesper napísal:inac zabudol si napisat o akej kapely je ten singel lebo v mojom prispevku toho bolo spominaneho viac... ale aj tak som ho este urcite nepocul ak zozenies tak daj vediet kde si ho nasiel
Iron Maiden to by si mal vedet o tom sa všade pisalo a koncom augusta alebo začiatkom septembra maju vydat album. Tu maš tu pesničku