Orange HipHopFest

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Pojdete na Orange HipHopFest?

Ano
12
15%
Nie
53
65%
Možno
17
21%

Celkom hlasov: 82

umk4s
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa umk4s »

will.i.am napísal:zaujimave. hlavne ze tam chyba legenda - VEC, alebo napriklad taky Helico
povedz bozsky povedz...komu by uz len chybal helico???ten jeho album som pocul, ale doteraz neviem preco to spravil :?: :?: :?:
A ta uputavka v TV je celkom fesna!...a zas sa rytmo nahrabe :P potom uz bude moct "repuvat" o tom, ze mal aj prvy festival :D
C954
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa C954 »

HipHop brutálne neznášam a ešte viac poskytovateľa POMARANČ :D
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

will.i.am : Co som cital tak Vec tam nesiel koli Midimu lebo vie ako to ceel bolo tak ako ako by som to nazval z ochoty k nemu tam nejde...
zelo12000
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelo12000 »

verím tomu, že raz niekto zabije rytmusa... inak ludia som pisal s tipkom zo senca majú výsť zvuky ulice 4 :shock: :shock:

// rytmus stál pri zrode hip hopu... pre tých čo sa vyznajú v hip hope, vypočujte si jeho staré pásky zo zvukov ulice - nemajú ani hlavu ani pätu, žiadne rými ani nič nech ide do prdele. hip hop si myslím že je najlepší ked je underground viď čierna éra, 3h atd ale tých je na slovensku najmenej (škoda)
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

zelo12000 napísal:inak ludia som pisal s tipkom zo senca majú výsť zvuky ulice 4 :shock: :shock:
jedine tak vo sne... david vravel ze ludia mali skor negativny ohlas ohladom zu 4 takze asi tazko... vyjst ma zla kombinacia, mdz-kari a rb
zelo12000
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ViRuS napísal:jedine tak vo sne... david vravel ze ludia mali skor negativny ohlas ohladom zu 4 takze asi tazko... vyjst ma zla kombinacia, mdz-kari a rb
no neviem ten chalan vravel o ZU, ze vravel s davidom... ale aj tak sa na zlu kombinaciu tesim :D
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

siel by som, keby som niekde blizsie byval
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

nebude tento festival moc komercny ??? :?
zelo12000
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

R1k1nko napísal:nebude tento festival moc komercny ??? :?
heh tak tomu ver... :twisted:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

R1k1nko napísal:nebude tento festival moc komercny ??? :?
Bude komercne znamy, ale to neznamena, ze tam nebude kvalita najvacsia. Tak to ma byt.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

teraz neviem ci mam ist.. aj by som siel kese su auto je .. ale ci bude FUN je to len prvy rocnik. ci to nebude nejake take .... nudne ...
a ja mam EUROTEL a nie globtel ( soory za stare nazvy ale ja som si na to zvykol ) :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tak prave dorazil domov. 2 dni tucneho hip-hopu, skvela party. Dobre zeny, dobra muzika, dobry zvuk, dobra zabava. Tak, ako to ma byt. Festival mal aj nejake minusy:

- stanove mestecko bolo na katastrofalnom mieste (kopec, obrovske kamene, daleko od diania), tak sme boli nuteni sa prestahovat pred samy vchod niektori
- maly pocet zachodov a ich slaba udrzba
- JEDINY bufet s jedlom na vsetko s malym mnozstvom jedla
- nie prave najlepsie pocasie (za to organizator nemoze)
- ziadne sprchy, umyvadla alebo cisterny s vodou na umytie zubov
- este by sa nieco naslo, ale je to 1. rocnik..

Aj napriek minusom, tento festival bol peckovy a som rad, ze som sa zucastnil. Big respect Bolesna Braca, NS, DM, Indy & Wich, Kontrafakt a ostatni!

Cya o rok!
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

jak som chcel ist...ale nevyslo mi to :(
nabuduci rok to hadan uz vide...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tu su nejake fotky. Sorry za kvalitu, ale kvoli velkosti som zmensoval. Ked sa mi podari a hlavne bude chciet, skonvertujem aj video z kamery, cca. 1h 15min., kde je H16, KF, Bolesna Braca, Indy & Wich atd... A hodim to na lamky.net
Prílohy
Nazov Stavby.jpg
Nazov Stavby.jpg (216.58 KiB) 1328 zobrazení
Miki Mora.jpg
Miki Mora.jpg (286.37 KiB) 1327 zobrazení
Mestecko #03.jpg
Mestecko #03.jpg (265.15 KiB) 1327 zobrazení
Mestecko #02.jpg
Mestecko #02.jpg (217.8 KiB) 1327 zobrazení
Mestecko #01.jpg
Mestecko #01.jpg (242.12 KiB) 1327 zobrazení
H16.jpg
H16.jpg (213.34 KiB) 1328 zobrazení
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

to video by bolo fajn.. :)
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

jo to by bolo moc dobre.. dik.
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Kedy to video hodis na lamky? uz sa nemozem dockaaaat :twisted:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Chalani, sorry, ale prave som zistil, ze nemam doma DV kabel, cize to video tak skoro nebude. :( Az sa vratim z dovolenky, tak potom mozno nieco vymyslim. Sorry este raz. :(
rockonhustla
Light Star
Light Star

Re

Príspevok od používateľa rockonhustla »

will.i.am napísal:zaujimave. hlavne ze tam chyba legenda - VEC, alebo napriklad taky Helico
Inak nepojdem, hlavne preto, ze tuto hudbu velmi nemusim. Ja uznavam hip-hop v style Black Eyed Peas
To je pop, nie ziadny hip-hop.
rockonhustla
Light Star
Light Star

Re

Príspevok od používateľa rockonhustla »

Tomasito napísal:Komercny = zacieleny na obchodny zisk na ukor filozofie, t.j. v HH slangu “produkt“... tlacenie sa do povedomia najpocetnejsej skupine ludi na trhu akymkolvek sposobom (mnohokrat smiesna poza, ktoru vsak deti zeru, modne prehliadky, firemne akcie, boj o pozicie v pop hitparadach etc.). Okrem inych crew na SVK HH scene svojho casu pojem “nekomercny rap“ casto citovala aj dnes znama ikona komercneho rapu- Patres (KF), drbat uz pomaly zacina aj chalanom z H16, na ktorych som donedavna vsadzal kartu (vid. plagaty- zlate zuby, drahe auta + paradoxy). Podobat sa silou mocou Amerike, ktora je na mile vzdialena nasej scene je fuckt dost funny (hold, zrejme dan subkultury). Avsak, jedna vec je komercia, druha ospevovanie konzumneho sposobu zivota ako nejakej modly (vid. “mame retaze, auta, zeny, drogy, sme slavni“, “shake the ass“ a toto vsade a dokola). Ked to porovnam s filozofiou ulice a najma jednotou HH takych 8 rokov dozadu, tak dnes je to casto o tucnom privitivizme a spominanom modleni sa ku konzumu, akciach, kde sa deti oblecu do drahych veci a idu ocumovat kto je viac in, aby mali svoje vzory a na dalsej akcii sa tymto vzorom este viac podobali + tie drsne vyrazy ktore idu cloveka mnohokrat roztrhat od smiechu etc. Hold, najpocetnejsia skupina na trhu- deti a pubertaci to vsak zeru a filozofiu dnesneho HH zacinaju tvorit dukaty, co je zrejme nezvratny vyvoj, kedze HH je “in“, na nasej scene diktuje pozer Patres a dukaty su tvrda droga. Chlapci musia zrejme vytriezvet z opice komercneho uspechu a potom sa mozno vratia k folozofii kritickych pohladov na spolocnost (cest vynimkam!).

BTW. Bavim sa, ked sa ma 20 rocny chlapec prostrednictvom svojich textov snazi oslovit “synak“ a spusti radobyohurujuce zazitky, ktore ma polovica ludi z BA za sebou od svojich 16tich... dalsi dokaz toho, ze sucasny HH je v prvom rade pre deti, ktore len zacinaju spoznavat svet okolo seba a pubertakov, ktori v HH nehladaju ziadnu filozofiu (o5 cest vynimkam!). Howg
S väčšinou čo si napísal s tebou súhlasím, ale nesúhlasím s tým, že súčasný hip-hop je pre deti. Nemôžeš predsa všetkých rapperov "hádzať do jedného vreca". Niektorí robia veci pre deti aby zarobili, iní nie a tých počúvam.
Napísať odpoveď