Ten kto miluje hip-hop, tak v jeho zbierke by nemal chýbať Kontrafakt a terajšia novinka od Rytmusa - Bengoro. Kontrafakt robí ten najlepší hip-hop na Slovensku. Žiadny slovenský hip-hoperi ich neprekonajú aj keď sa o to snažia. Môj názor
koho sme este nedaju??,
K teme:absolutne ich nemusiim hraju to na deti nadavkami....Zoberte si co by zostalo v pesnicke,keby to cenzurovali...?Nepodporujem... Tolko moj nazor..
Piešťanskí cigáni. Nič viac, nič menej. Akurát tak vedia sprejovať po uliciach, robiť bordeľ, vulgárne sa vyjadrovať a poskakovať. To čo produkujú je nemožné nazvať hudba. A hip-hop (to znamená poskakuj tu a tu) vrcholne neznášam.
tych nadavok maju viac nez dost,ale Rytmus ma na svojom najnovsom albume prekvapil pesnickou Mama,som len pozeral na winamp ze co to je ,ale normalne sila
Hmm, mňa zaujal Pravdivý príbeh, zdalo sa mi, ako keby to nebol iba text, ale výpoveď Rytmusa o živote matky (môj názor) inak ma album nejak nezaujal... viac ma chytil album H16
don.carleone.sk napísal:Hmm, mňa zaujal Pravdivý príbeh, zdalo sa mi, ako keby to nebol iba text, ale výpoveď Rytmusa o živote matky (môj názor) inak ma album nejak nezaujal... viac ma chytil album H16
jj,aj to bol fajn...
a H16 to je fakt sila...ale aj AMO sa da...ale H16 u mna zo slovenskeho H-H vedie...hlavne Zarabaj kes sa mi paci
Mňa zas najviac na tom cigánskom albume prekvapila pesnička o istom spevákovi z IMT SMILE. Dosť ho v celej pesničke urazil a uráža aj naďalej. Stručný význam jeho pesničiek: "Choďte všetci do p°°° matky a za°ebte sa čo najhlbšie a tam si nehaj tento hip-hop lebo kontrafakt je era"...