Aby nestala rec...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
tommyyy
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tommyyy »

ked sa mi uz take nieco stane.....tak to zahovorim ze magicke ticho....a zase som ho do...ebal ja...... :) a potom sa to uz nejako rozbehne......dufam :?
davoos
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa davoos »

Holubar napísal:ked je u jedneho partnera poldecakov privela a u druheho ziaden, dialog sa zmeni na monolog :)
ale zase som to nemyslel ze nejak sa tam ozeriem :lol: :lol:
ja som myslel 1-2. :wink:
camelka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa camelka »

caesar1987 napísal:spytaj sa ze aky mala den, alebo sa jej spytaj ci si neda este nieco na pitie... alebo povedz, ze musis ist na zachod a ked sa vratis tak povedz nejaku halusku (napr ze na tom zachode sa nedalo dychat, ze bol tam rad alebo podobne)....
vzdy sa da rec nejak rozhybat... :D :D :D
haha :D len davaj pozor aby ti medzitym ked budes na zachode neusla :D
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

heh, no tato tema uz je asi pomaly abudnuta, ale mam jednu otazku, co robit??? ak dievca vam v kuse hovori, ze preco si taky tichy??? niejak si stichol??? co sa stalo??? ale pritom sa snazite rozpravat a dokonca by vam aj povedala nieco take, ze NO AK SI UZ NIC NEMAME POVEDAT, TAK ... a nedopovedala, ale koniec si uz asi viete predstavit :cry:
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

no ja som mal podobny poblem ked sme zacali s mojou terajsou priatelkou spolu chodit...Tiez sa ma "stale" pytala ze preco som ticho a ze nech jej nieco poviem...zo zaciatku to bolo dost blbe ale potom som jej vysvetlil ze ja som taka tichsia povaha, ale ze sa budem snazit...kedze ona je dost "ukecana" tak to je v pohode...ale casom som sa pri nej naucil rozpravat naozaj aj o "hovne".
takze sa neboj rozpravaj o hocicom hlavne nech nieste ticho...
fuler13
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa fuler13 »

fuuuha, tak to sa mi este fakt nestalo...ale ked s tym mas problem, tak skus si dopredu premysliet, o com by si sa s nou asi mal bavit (viem, znie to divne, ale moze to pomoct) 8)
ja mam overene, ze na baby zabera, ked sa rec toci okolo nich, vies, proste sa jej vkuse pytas nieco o nej, alebo sa rozpravate o veciach, ktore zaujimaju JU a nie teba...a to nemyslim reci typu- Aky je tvoj najoblubenejsi film? - to je dost mimo...
a uplne najhorsie je byt takyto- :oops: ani takto to nie je nic moc
:smt025 :smt007
good luck!
Gabika91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabika91 »

Ked nastane ticho tak vezmi nohy na plecia a utekaj čo najrýchlejšie :lol: ale ne povedz napr vtip ale nejaký fakt smiešný ne trapni!!
juju
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa juju »

ale ja jedno neovladam mam dobru kamosku s ktorou by som vedel prekecat cely den ale pri inych ma nic nenapada....
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

juju napísal:ale ja jedno neovladam mam dobru kamosku s ktorou by som vedel prekecat cely den ale pri inych ma nic nenapada....
toto poznam aj ja a velmi dobre, to mozno bude aj v tom, ze ta dobra kamoska je viac zhovorciva a ine zas nie. V takomto pripade treba vziat iniciativu do vlastnych ruk :wink:
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

to ticho ani ja neznášam. Stalo sa mi, že som šiel s jednou babou a skoro na včetko čo som sa jej pýtal povedala : ano, nie alebo sa zasmiala.. no proste hrôza, takže to nebolo ani ale skor trápenie .....
asi po hodke som ju naložil do auta odviezol domov, dal pusu a viac som už ju nikam nevolal i ked sa mi strašne páčila :lol:
Scharman
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Scharman »

No to je dost blbe ale sekni nejaku hlasku ako napr:2deci trapnej chvyle a nahod nejaku temu :)
r4wMUnt34q
Star
Star

Re: Aby nestala rec...

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Sajmon napísal:teoreticky:
pozvete dievca na rande a postupne sa chcete zoznamit...co spravit v ten moment ked zrazu je ticho nikto nic nehovori,nenapada vas nijaka tema atd.. :D
Aky sampon pouziva.. Co sa jej paci a nepaci na chalanoch (moja oblubena na pokeci).. Ci ma rada cokoladu, popripade aku.. Co rada je, pije.. Nejake vesele spomienky na detstvo.. Ci vie nejaky cudzi jazyk, pripadne kolko sa ho uci.. Ci chodi na Pokec, alebo sem :).. Ci ma ICQ.. Keby vie, ze sa jej ma narodit postihnute dieta, ci by si ho nechala, alebo ci by sla na potrat (ale treba zacat, ze "Hmm.. mozem sa ta nieco spytat ?", lebo vyvalit to na nu moze vyzerat divne :D).. Co by robila keby ju chalan podviedol.. Ked ma este nieco napadne, tak dopisem...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

r4wMUnt34q napísal:Aky sampon pouziva.. Ci ma rada cokoladu, popripade aku.. Co rada je, pije.. Ci vie nejaky cudzi jazyk, pripadne kolko sa ho uci.. Ci chodi na Pokec, alebo sem :).. Ci ma ICQ.. Keby vie, ze sa jej ma narodit postihnute dieta, ci by si ho nechala, alebo ci by sla na potrat (ale treba zacat, ze "Hmm.. mozem sa ta nieco spytat ?",
tieto otazky mi pripadaju trapnejsie ako to ticho :)
k teme
BOOM napísal:Podla mna ak s babou nemate o com hovorit tak to mozes zabalit
asi tak..
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

ked je ticho ako ked pocut aj cvrlikanie tak treba sa zmoc a nieco zaujimave povedat skor by som so povedal niaky kompliment ale bo nieco na :D
r4wMUnt34q
Star
Star

Pedrosino napísal:ked je ticho ako ked pocut aj cvrlikanie tak treba sa zmoc a nieco zaujimave povedat skor by som so povedal niaky kompliment ale bo nieco na :D
Ano, ale zalezi na tom, kde ste, lebo nie vsade pocut cvrlikat cvrcky a nie vzdy je prilezitost na bozkavanie.. S komplimentom suhlasim :)
Švíík napísal:lebo mi pripadaju trapne, moj nazor ...
Naozaj neviem preco, ved su to uplne normalne veci pre boha..
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Tak pojdem na rande s dievcatom a zacnem sa jej vypytovat aky ma sampon, aku jedava cokoladu to beriem pre 7 rocne deti ..
A najlepsia otazka na zaciatok vztahu - co spravis ked Ta niekto podvedie , veru normalne otazky :wink: moj nazor
kachna
King
King

hm

Príspevok od používateľa kachna »

Švíík napísal:Tak pojdem na rande s dievcatom a zacnem sa jej vypytovat aky ma sampon, aku jedava cokoladu to beriem pre 7 rocne deti ..
A najlepsia otazka na zaciatok vztahu - co spravis ked Ta niekto podvedie , veru normalne otazky :wink: moj nazor
heh tak to mas pravdu

mne sa staloze som strasne chcel jedno dievca a sme sa aj stretavali cez prazdniny kazdy 2hy den ale potom som to zabalil z dovodu ze si s nou nemam co povedat.. bola velmi ticha a skoro nic som z nej nedostal... asi som robil ja chybu ze som sa chcel len rozpravat :cry:

teda ked sa nemate o com bavit tak to sekni alebo ako uz niekto spominal napis si tahaky (jj ako sajfa ale len nepoplet poradie karticiek) ak tomu chces dat este sancu :) cez den sa stane isto nieco smiesne tak si to zapis aby si nezabudol a potom to mozes povedat tej holke aby rec nestala...
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

dam jej pusu.ved tym sa neda nic pokazit.
r4wMUnt34q
Star
Star

Švíík napísal:Tak pojdem na rande s dievcatom a zacnem sa jej vypytovat aky ma sampon, aku jedava cokoladu to beriem pre 7 rocne deti ..
Nie, pojdes na rande s dievcatom, budes sa jej vypytovat otazky (podla svojho gusta) a tak (tema je "Aby nestala rec") a ked rec bude na chvilku stat, tak podla mna je vzdy lepsie dat take otazky ako som napisal, nez tam sediet jak 5 penazi a citit sa trapne kvoli tichu.
pecko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pecko »

Ak niekto videl PULP FICTION tam to bolo super povedane:"Vies kedy si spoznal niekoho vynimocneho?Vtedy ak si s nim dokazes uzivat to ticho."
Napísať odpoveď