Aby nestala rec...
-
camelka
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
hahacaesar1987 napísal:spytaj sa ze aky mala den, alebo sa jej spytaj ci si neda este nieco na pitie... alebo povedz, ze musis ist na zachod a ked sa vratis tak povedz nejaku halusku (napr ze na tom zachode sa nedalo dychat, ze bol tam rad alebo podobne)....
vzdy sa da rec nejak rozhybat...![]()
![]()
-
matus121
Light Professional
heh, no tato tema uz je asi pomaly abudnuta, ale mam jednu otazku, co robit??? ak dievca vam v kuse hovori, ze preco si taky tichy??? niejak si stichol??? co sa stalo??? ale pritom sa snazite rozpravat a dokonca by vam aj povedala nieco take, ze NO AK SI UZ NIC NEMAME POVEDAT, TAK ... a nedopovedala, ale koniec si uz asi viete predstavit 
no ja som mal podobny poblem ked sme zacali s mojou terajsou priatelkou spolu chodit...Tiez sa ma "stale" pytala ze preco som ticho a ze nech jej nieco poviem...zo zaciatku to bolo dost blbe ale potom som jej vysvetlil ze ja som taka tichsia povaha, ale ze sa budem snazit...kedze ona je dost "ukecana" tak to je v pohode...ale casom som sa pri nej naucil rozpravat naozaj aj o "hovne".
takze sa neboj rozpravaj o hocicom hlavne nech nieste ticho...
takze sa neboj rozpravaj o hocicom hlavne nech nieste ticho...
fuuuha, tak to sa mi este fakt nestalo...ale ked s tym mas problem, tak skus si dopredu premysliet, o com by si sa s nou asi mal bavit (viem, znie to divne, ale moze to pomoct)
ja mam overene, ze na baby zabera, ked sa rec toci okolo nich, vies, proste sa jej vkuse pytas nieco o nej, alebo sa rozpravate o veciach, ktore zaujimaju JU a nie teba...a to nemyslim reci typu- Aky je tvoj najoblubenejsi film? - to je dost mimo...
a uplne najhorsie je byt takyto-
ani takto to nie je nic moc
good luck!
ja mam overene, ze na baby zabera, ked sa rec toci okolo nich, vies, proste sa jej vkuse pytas nieco o nej, alebo sa rozpravate o veciach, ktore zaujimaju JU a nie teba...a to nemyslim reci typu- Aky je tvoj najoblubenejsi film? - to je dost mimo...
a uplne najhorsie je byt takyto-
good luck!
-
Mr.Jack
Light Star
to ticho ani ja neznášam. Stalo sa mi, že som šiel s jednou babou a skoro na včetko čo som sa jej pýtal povedala : ano, nie alebo sa zasmiala.. no proste hrôza, takže to nebolo ani ale skor trápenie .....
asi po hodke som ju naložil do auta odviezol domov, dal pusu a viac som už ju nikam nevolal i ked sa mi strašne páčila
asi po hodke som ju naložil do auta odviezol domov, dal pusu a viac som už ju nikam nevolal i ked sa mi strašne páčila
-
r4wMUnt34q
Star
Re: Aby nestala rec...
Aky sampon pouziva.. Co sa jej paci a nepaci na chalanoch (moja oblubena na pokeci).. Ci ma rada cokoladu, popripade aku.. Co rada je, pije.. Nejake vesele spomienky na detstvo.. Ci vie nejaky cudzi jazyk, pripadne kolko sa ho uci.. Ci chodi na Pokec, alebo semSajmon napísal:teoreticky:
pozvete dievca na rande a postupne sa chcete zoznamit...co spravit v ten moment ked zrazu je ticho nikto nic nehovori,nenapada vas nijaka tema atd..
tieto otazky mi pripadaju trapnejsie ako to tichor4wMUnt34q napísal:Aky sampon pouziva.. Ci ma rada cokoladu, popripade aku.. Co rada je, pije.. Ci vie nejaky cudzi jazyk, pripadne kolko sa ho uci.. Ci chodi na Pokec, alebo sem.. Ci ma ICQ.. Keby vie, ze sa jej ma narodit postihnute dieta, ci by si ho nechala, alebo ci by sla na potrat (ale treba zacat, ze "Hmm.. mozem sa ta nieco spytat ?",
k teme
asi tak..BOOM napísal:Podla mna ak s babou nemate o com hovorit tak to mozes zabalit
-
r4wMUnt34q
Star
Ano, ale zalezi na tom, kde ste, lebo nie vsade pocut cvrlikat cvrcky a nie vzdy je prilezitost na bozkavanie.. S komplimentom suhlasimPedrosino napísal:ked je ticho ako ked pocut aj cvrlikanie tak treba sa zmoc a nieco zaujimave povedat skor by som so povedal niaky kompliment ale bo nieco na
Naozaj neviem preco, ved su to uplne normalne veci pre boha..Švíík napísal:lebo mi pripadaju trapne, moj nazor ...
hm
heh tak to mas pravduŠvíík napísal:Tak pojdem na rande s dievcatom a zacnem sa jej vypytovat aky ma sampon, aku jedava cokoladu to beriem pre 7 rocne deti ..
A najlepsia otazka na zaciatok vztahu - co spravis ked Ta niekto podvedie , veru normalne otazkymoj nazor
mne sa staloze som strasne chcel jedno dievca a sme sa aj stretavali cez prazdniny kazdy 2hy den ale potom som to zabalil z dovodu ze si s nou nemam co povedat.. bola velmi ticha a skoro nic som z nej nedostal... asi som robil ja chybu ze som sa chcel len rozpravat
teda ked sa nemate o com bavit tak to sekni alebo ako uz niekto spominal napis si tahaky (jj ako sajfa ale len nepoplet poradie karticiek) ak tomu chces dat este sancu
-
r4wMUnt34q
Star
Nie, pojdes na rande s dievcatom, budes sa jej vypytovat otazky (podla svojho gusta) a tak (tema je "Aby nestala rec") a ked rec bude na chvilku stat, tak podla mna je vzdy lepsie dat take otazky ako som napisal, nez tam sediet jak 5 penazi a citit sa trapne kvoli tichu.Švíík napísal:Tak pojdem na rande s dievcatom a zacnem sa jej vypytovat aky ma sampon, aku jedava cokoladu to beriem pre 7 rocne deti ..
A najlepsia otazka na zaciatok vztahu - co spravis ked Ta niekto podvedie , veru normalne otazkymoj nazor