Tak s tymto nesuhlasiim pretoze taketo veci by sa mali vybavovat z ocu do ocuhalfend napísal:LOL tak to je ubohe.... Proste se s ni seznamis a po nejake dobe ush se nebudes stydet proste jji reknes : "Hej nechtela by si se mnou chodit"... Doporucuji to udelat ces ICQ nebo SMS protoze se ji nemusis divat do oci a je to v pohode
Ako zacat chodit s babou?
-
Začiatok Konca
Professional
tu mate navoda ako zbalit a chodit s babou a vsetko okolo toho... je to fakt solidne odporucam stiahnut to... nesu to ziadne priblble dristy..
http://rapidshare.de/files/26061705/Jak ... y.rar.html
-
matus121
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
no neviemskenner napísal:tu mate navoda ako zbalit a chodit s babou a vsetko okolo toho... je to fakt solidne odporucam stiahnut to... nesu to ziadne priblble dristy..
jeeezis riki co robis
mal by som ta dobre zdrb*t ,, ale neham si to napotom ked sa stretneme 
btw : skenner - je to mrte dik...a neni to warez,, ne vsetko na rapidshare je warez
ale mohol si to napisat aj takto : www.qark.net
btw : skenner - je to mrte dik...a neni to warez,, ne vsetko na rapidshare je warez
-
R1k1nko
Darca
takze dnes som bol snou na kupku a asi 45 min som jeje nepovedal ani slovo . a cely den mozno len par viet.. * a ospravedlnil som sa jej za tie SMS co som pisal. ked som si vypil... tak co asi som to dosral ? dnes som sa nezmohol na rozhovor snou .. STRASNE MA TO SERE> boli sme stiria takze ticho aspom nebolo ( dve baby a dvaja chalani )
btw Storm Keeper ako urazku to vobec neberem ... klidek
takze teraz radte co a jak ...
PS: toxikoman stebou ked sa stretnem tak ty mi ju preberes !

btw Storm Keeper ako urazku to vobec neberem ... klidek
takze teraz radte co a jak ...
PS: toxikoman stebou ked sa stretnem tak ty mi ju preberes !
Ja som bol raz s kamošmi na Strážske Hľadá SuperHviezdu > mali sme VIP listky
lebo kamośova mama robila diplomy
. Tak sme tam sedeli a zrazu prišli mažoretky a zrazu som ju uvidel...Jednu čajku...hrozne sa mi zapačila...a od vtedy ju furt niekde stretam...(včera 3x) aj na kupalisku kupalisku. Len problem je ze je o 2roky staršia a furt chodi s neakými kamarátkami
A mne je len tak blbé za ňou prisť a caw, jak sa máš...
Hmm neviem čo s tym, vždy na ňu myslim...
Hmm neviem čo s tym, vždy na ňu myslim...
Lord_3D - hehe ''na kupalisku na kupalisku'' vidim ze stoho uz aj kokces braxo
,, musis sa prekonat a dojst za nimy a opytat sa ze ci neni mazoretka ze ti je povedoma...ze na take pekne holky sa vzdy pametas...ale musis to zahrat velmi dobre..a hlavne vtipne,, ne zas trapne...ak chapes..di na vec 
PS : Ludia ked pisete ako zbalit tu alebo hentu holku tak skuste ju odfotit nejak tajne a poslite ju sem..aby sme sa kukli co lowite
ale len vazne ,, nestahujte z netu obrazky 
PS : Ludia ked pisete ako zbalit tu alebo hentu holku tak skuste ju odfotit nejak tajne a poslite ju sem..aby sme sa kukli co lowite
-
Vesper
Professional
nechcem byt skepticky ale nemas ani najmensiu nadej... ked raz baba povie ze si kamos tak to je akoby povedala ze nemas ani tu najmensiu sancu aby si s tebou zacala ale nechce ti ublizit lebo ta ma rada... mozno sa na svete vyskytlo niekedy niekolko vynimocnych pripadov ale fakt tomu never ze aj u teba to tak bude... proste ked si raz kamarat tak si nenavratne strateny a mozes sa kludne zacat pozeraz po inej...jack100 napísal:ja som sa spital jednej babi cez icq a ona mi na to povedala ze ma berie ako kamosa. poradte ako hu mam ziskat?
...to znelo fakt dost negativne
-
R1k1nko
Darca
toxikoman si nepoucitelny !Toxikoman napísal: PS : Ludia ked pisete ako zbalit tu alebo hentu holku tak skuste ju odfotit nejak tajne a poslite ju sem..aby sme sa kukli co lowiteale len vazne ,, nestahujte z netu obrazky
inak k mojmu story : takze dnes som bol snou zas ..a dnes sa to uz sypalo kecami .... cize sme si kecali absolutna pohoda .. som rad. ze to tak dopadlo... len vaham ze ci ju dnes vecer prezvonit ?!
btw: toxikoman dufam ze ides ... ved ty vies kam !!
tak tak, neexistuje nic horsie (v tomto pripade) ako ked ti holka povie, ze ta ma rada ako kamosa.Vesper napísal:nechcem byt skepticky ale nemas ani najmensiu nadej... ked raz baba povie ze si kamos tak to je akoby povedala ze nemas ani tu najmensiu sancu aby si s tebou zacala ale nechce ti ublizit lebo ta ma rada... mozno sa na svete vyskytlo niekedy niekolko vynimocnych pripadov ale fakt tomu never ze aj u teba to tak bude... proste ked si raz kamarat tak si nenavratne strateny a mozes sa kludne zacat pozeraz po inej...
-
camelka
Medium Expert
vidim ze kazdy z vas sa uz niekedy stal "kamosom" .. nj je to tak .. aj ja uz mam niekolko takych kamosov, cize to mozem potvrdit a poradit, ze sa obzeraj za inou ak chces nieco viac ...Vesper napísal:nechcem byt skepticky ale nemas ani najmensiu nadej... ked raz baba povie ze si kamos tak to je akoby povedala ze nemas ani tu najmensiu sancu aby si s tebou zacala ale nechce ti ublizit lebo ta ma rada... mozno sa na svete vyskytlo niekedy niekolko vynimocnych pripadov ale fakt tomu never ze aj u teba to tak bude... proste ked si raz kamarat tak si nenavratne strateny a mozes sa kludne zacat pozeraz po inej...
Počuj cez ICQ sa jej to pítať je to fakt že ubohe...Normálne si s ňou dohodni stretko a skušaj to Ďalej..ale nieže sa stretnete a hned na ňu vybehneš že-Chceš somnou chodiť?Nie...Proste tomu daj volný priebeh..rozprávajte sa ono to pride samo..snaž sa u nej zabodovať ke´d budete spolu..Baby maju radi ke´d si "haluzák"..Takže sa snaž a uvidíš malo yb to pomôcť a po istom čase sa ti možno podarí s ňou začať chodiť..Len to nepokaz ke´d už budeš s ňou..jack100 napísal:ja som sa spital jednej babi cez icq a ona mi na to povedala ze ma berie ako kamosa. poradte ako hu mam ziskat?
ja som sa už pokušal urobiť foto ale neako sa mi nedarí...Toxikoman napísal:Lord_3D - hehe ''na kupalisku na kupalisku'' vidim ze stoho uz aj kokces braxo,, musis sa prekonat a dojst za nimy a opytat sa ze ci neni mazoretka ze ti je povedoma...ze na take pekne holky sa vzdy pametas...ale musis to zahrat velmi dobre..a hlavne vtipne,, ne zas trapne...ak chapes..di na vec
PS : Ludia ked pisete ako zbalit tu alebo hentu holku tak skuste ju odfotit nejak tajne a poslite ju sem..aby sme sa kukli co lowiteale len vazne ,, nestahujte z netu obrazky
PS: diky za radu...