Ste proti konzumacii mäsa?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

ZenniX napísal:tak mu odpovedz ze aj ked ho nepotrebujeme tak hoo budeme jest pre chut
Ved z toho on tazi svoje argumenty...akurat, ze napr. pri mne to absolutne nie je pravda. Keby som mal pred sebou rezen uvareny vo vode, bez akejkolvek prichute a vedla neho hranolky s kecupom tie najlepsie ake su a mal by som si vybrat, zozerem ten rezen, lebo viem, ze mi da, co potrebujem- bielkoviny...inak by som to samozrejme zozral vsetko :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Holubar napísal:byvaly spoluziak je vegos, jeho argumenty su asi take, ze:pre cloveka nie je prirodzene jest maso (vraj je to aj vedecky dokazane), ze maso nepotrebujeme na prezitie, ze ludia nejedia maso lebo ho potrebuju ale preto ze im chuti a dalsie taketo somariny, nech si to uzije, ja si idem dat kuracia rezne, nech mi rastu svaly :)
Lebo opice jedia banany a praclovek lovil mamuta, protoz v dobe ladovej banany nerastli. Spoluziak nech sa vrati na strom a ja mam chut na tie tvoje rezne :? :cry:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Som proti tym co su proti konzumacii masa :shock:
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Ja mäso konzumujem a nenam nič proti tým čo ho konzumuju ani nič proti tým čo ho nekonzumuju...Každý ma vlastný rozum, a nech si konzumuje čo chce
Natha
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Natha »

Vesper napísal:4 Natha ludia proti konzumacii masa?! :lol: :lol: :lol: trapny vymysel niekoho koho nebavilo zit stereotypne a teraz ho budu tuto trapne dievcatka obhajovat... k*rva ved keby si o tom nepocula tak ti to ani na um nezide lebo je to proste UPLNE proti prirodzenosti cloveka... maso rulezzz :smt006
to nie je wymysel a wobec to nie je o stereotypnosti..ide o zwierata..o tom to wsetko je....jasne su wegetariani ktori sa len hraju welki imidzaci ale su aj taki ktori to robia pre nieco...pre lepsie zaobxadzanie so zwieratami a lasku....

// Nepis W miesto V, X miesto CH a nauc sa citovat prispevky (vid. Pravidla fora + Citovanie prispevkov). Tomasito
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

maso je najdolezitejsi clanok potravy... :wink:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Natha napísal:to nie je wymysel a wobec to nie je o stereotypnosti..ide o zwierata..o tom to wsetko je....jasne su wegetariani ktori sa len hraju welki imidzaci ale su aj taki ktori to robia pre nieco...pre lepsie zaobxadzanie so zwieratami a lasku....
to ze si v restauracii nedam bravcovy rezen ale salat s uhorkou a mrkvou neviem ako pomoze zvieratam. Behaj po bitunkoch a tam sa snaz presvedcit ludi aby lepsie zaobchadzali so zvieratami a nie tu...
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Masozruti, kvoli Vam musia niekoho zabit, aby ste si mohli napchat brucha. :aasmile19:
Natha
Novice
Novice

prosex napísal:to ze si v restauracii nedam bravcovy rezen ale salat s uhorkou a mrkvou neviem ako pomoze zvieratam...

preco si vsetci myslia ze vegetariani jedia len salaty a zeleninu?Paneboze..jeme vsetko okrem masa...je kopa jedla na vyber...existuju specializovane predajne kde maju vela dobrych veci...od parkov az po rezne...zo soje ovsem...a chuti to podobne...mne osobne to chuti..soja obsahuje vela zeleza ktore je v mase..je dolezita pre vegetarianov...no ale naco sa o takomto rozpravat ked niekto nechce vediet....
pinco
Darca
Darca

Natha napísal:preco si vsetci myslia ze vegetariani jedia len salaty a zeleninu?Paneboze..jeme vsetko okrem masa...je kopa jedla na vyber...existuju specializovane predajne kde maju vela dobrych veci...od parkov az po rezne...zo soje ovsem...a chuti to podobne...mne osobne to chuti..soja obsahuje vela zeleza ktore je v mase..je dolezita pre vegetarianov...no ale naco sa o takomto rozpravat ked niekto nechce vediet....
kusok to aj precitaj a ak ti nestaci raz tak druhykrat... tak sorry myslel som papate len rastlinky spokojna? Myslis ze tu rastlinku to neboli ked ju odtrhnes?
kvint3
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kvint3 »

Natha napísal:preco si vsetci myslia ze vegetariani jedia len salaty a zeleninu?Paneboze..jeme vsetko okrem masa...je kopa jedla na vyber...existuju specializovane predajne kde maju vela dobrych veci...od parkov az po rezne...zo soje ovsem...a chuti to podobne...mne osobne to chuti..soja obsahuje vela zeleza ktore je v mase..je dolezita pre vegetarianov...no ale naco sa o takomto rozpravat ked niekto nechce vediet....
Suhlasim Natha.
V mäse neni nic, co by bolo pre zivot nevyhnutne a nic co je niecim inym nenahraditelne. Samozrejme kazde telo je individulane, aj Linda McCartneyova (manzelka Paula McCartneyho) bola vegetarianka a zomrela na rakovinu, ale dolezite je v akom veku sa dany stravovaci navyk zacne praktizovat. V kazdom pripade je jasne, ze denna konzumacia masa je nebezpecna. Zakial je telo mlade a silne, vybojuje zdravie, ale cim dalej tym bude slabsie. A urcite nikto z nas by nechcel chorobu ako je napriklad DNA, ktora je sposobovana prave pravidelnou a zvysenou konzumaciu masa :wink:

Ludia, teraz ked je leto, treba konzumovat vela suroveho a cerstveho ovocia a zeleniny, nech si telo odddychne od kazdodenneho zapasu s mastymi a vyprazanymi vecami :wink:
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

kinjeril napísal:J A toboz neuznavam tych, co prestali jest maso len qoli tomu, ze videli, ako zvierata "koncia"... Jednoducho to tak je.
Heh chcel by som ich vidiet co by odpovedali vegetariani tym ludom (neviem ako sa volaju), ktori su proti jedeniu zeleniny a uznavaju zeleninu ako zivu bytost .
Natha
Novice
Novice

prosex napísal:kusok to aj precitaj a ak ti nestaci raz tak druhykrat... tak sorry myslel som papate len rastlinky spokojna? Myslis ze tu rastlinku to neboli ked ju odtrhnes?

a rastlina sa na teba aj pozera a zmurka ocami ze?
pinco
Darca
Darca

Natha napísal:a rastlina sa na teba aj pozera a zmurka ocami ze?
dobre uznavam mas pravdu zeleninka na mna nezmurka... a aky je tvoj postoj k masu z ryb a roznych morskych prises lebo stretol som aj takych "vegetarianov" ktori do kravy nezahryzli ale ryba im nevadila a podla nich to nie je maso...
Natha
Novice
Novice

prosex napísal:a aky je tvoj postoj k masu z ryb a roznych morskych prises lebo stretol som aj takych "vegetarianov" ktori do kravy nezahryzli ale ryba im nevadila a podla nich to nie je maso...

presne taky ako k masu...pravy vegetarian neje ani ryby...a samozrejme ze to je maso..
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Natha napísal:presne taky ako k masu...pravy vegetarian neje ani ryby...a samozrejme ze to je maso..
A ty teda nejes maso preto, ze ti je luto tych zvierat?
Natha
Novice
Novice

Holubar napísal:A ty teda nejes maso preto, ze ti je luto tych zvierat?

da sa to tak povedat :wink:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Natha napísal:da sa to tak povedat :wink:
Stretol som sa s nazorom, ze clovek ma pravo zjest maso iba vtedy, ak je sam schopny to zviera zabit...Stotoznujes sa?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Urcite nie som proti. Ja mam moc rad maso :) .

Aj ked nemam nic proti vegetarianom, je to ich sposob zivota, ktory si vybrali.
Natha
Novice
Novice

Holubar napísal:Stretol som sa s nazorom, ze clovek ma pravo zjest maso iba vtedy, ak je sam schopny to zviera zabit...Stotoznujes sa?

Je to zaujimavy nazor ale to nedava zmysel..vela ludi je maso ale zabit by to zviera nedokazali...ja som jedavala maso a nedokazala by som zabit...teraz uz maso nejem a ani nemam chut:)
Napísať odpoveď