mek napísal:zivot zanikne uz do 1 miliardy rokov, dovtedy sa bude na Zemi stale oteplovat, az tu z toho ostane len taky oskvarok a potom to bude 4 miliardy rokov stat az kym nezanikne aj Slnko a neznici Zem uplne
mek napísal:zivot zanikne uz do 1 miliardy rokov, dovtedy sa bude na Zemi stale oteplovat, az tu z toho ostane len taky oskvarok a potom to bude 4 miliardy rokov stat az kym nezanikne aj Slnko a neznici Zem uplne
Niekde som pocul ze slnko ak bude mat pred koncom sa zacne zvecsovat a zvysi intenzitu ziarenia. Takze urobi zo Zeme horuce neobyvatene miesto ako je napr. Merkur. Jedinou nadejou ludstva, ak sa samozrejme neznici svojou hlupostou, je kolonizacia inych planet mimo slnecnu sustavu.
Frikso napísal:Keby sa odpadky vynasali do vesmiru, tak sa to potom iba zdupe a da sa tam byvat, ale neviem si predstavit ten smrad
Uz teraz je na orbite Zeme riadny bordel. Neviem ci je to zrovna dobry napad vyhadzovat smeti do vecmiru. Bolo by to drahe a za niekolko 100rokov by tam bolo toho tolko ze by sa to nedalo zniest. Podla mna to neje dobry napad.
A preco to davat na orbit Udas tomu pociatocnu rychlost a pojde to dovtedy, kym sa nedostane do nejakeho pola. Mozno by to objavila ina civilizacia a cumeli na to, ze co to prislo alebo by sa to vratilo a my by sme tym dokazali ze vesmir je gulaty ale to je trocha prehnane a OT
halfend napísal:Co si myslite neni moznost nevim takze proste reknete co si myslite...
// Anketu upravil Tomasito
myslím že je nekonečný...a že čo je za ním a také veci, tak mám pocit že aj keby to niekto vedel ( čo určite nik nevie ) tak ľudský mozok je ešte tak nedokonalý ( pri svojej dokonalosti ) , že by to nikto z nás nepochopil...
Nic nie je nekonecne nechapem preco o tom stale hovorite. Tak ako kazda vec sa z niecoho sklada tak ma njaku najmensiu casticu co je aj vedecky dokazane.
Apollo napísal:Nic nie je nekonecne nechapem preco o tom stale hovorite. Tak ako kazda vec sa z niecoho sklada tak ma njaku najmensiu casticu co je aj vedecky dokazane.
Netrep kraviny, aj keby vesmir nekonecny nebol, co je zanim? A co je za zase zatym? Takto mozes nekonecne uvazovat. A vidis, tvoja teoria ze nic nieje nekonecne je milna. Su veci ktore si nevysvetlime. Napr. vznik vesmiru. Z coho vznikol? Z molekul? A tie z coho? Alebo vesmir stvoril Boh? A ten kedy vznikol? Su dve nepochpitelne teorie a pre jednu sa musis rozhodnut.
Apollo napísal:Tak ako kazda vec sa z niecoho sklada tak ma njaku najmensiu casticu co je aj vedecky dokazane.
Vsetko sa sklada z najmensiej castice? Ale ved svetlo je vlnenie, ci castica, ci oboje? no?
Ale je jasne ze vesmir je konecny, nepozerali ste Babylon 5? Tam ty typci predsa odisli okraj vesmiru (ci za.. uz sa nepamatam)
No podla mna je nekonecny, akurat sa v nom po velkom tresku rozpina hmota. Mozno je vo vesmire takychto velkych treskov viac... alebo nekonecne vela.