Rady typu skoč do Orang-u si nechajte pre seba. Jednoducho to potrebujem vedieť. Ak máte niekto nejaké letáčiky, kde by to bolo písané, bol by som moc vďačný.
2 otázky ohľadom predĺženia zmluvy v Orange
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
2 otázky ohľadom predĺženia zmluvy v Orange
Rady typu skoč do Orang-u si nechajte pre seba. Jednoducho to potrebujem vedieť. Ak máte niekto nejaké letáčiky, kde by to bolo písané, bol by som moc vďačný.
Re
1) v reklame hovoria: UZ OD JEDNEJ KORUNY, takze pre teba tych 1 000 nieco
2)nikam neskac, opytaj sa tety na 905ke,ale o ziadnej akcii, ze by davali fony skor som nepocul.zrejme mala ow.
2)nikam neskac, opytaj sa tety na 905ke,ale o ziadnej akcii, ze by davali fony skor som nepocul.zrejme mala ow.
-
daniel.daniel
Medium Star
-
mikkimikki
Medium Professional
1. v reklame vzdy davaju tu najizsiu cenu telefou aby nalakali co ajviac ludi
2. ked som sa bol posledne pitat v orange-i zekedy mi koci viazanost a mozem si zobrat telefon taq mi povedali ze si ho mozem vziat po zaplateni poslednej faktory ... cize ak ju zaplatis mesiac pre kocncom viazaosti mozes si fou zobrat ten mesiac dopredu ... ale ak by si nahodou zistil ze to ide aj 3 mesiace dopredu (co p[ochybujem ... preco by potom davali skratenie o 6 mesiacov ked si das orage world) taq napis
2. ked som sa bol posledne pitat v orange-i zekedy mi koci viazanost a mozem si zobrat telefon taq mi povedali ze si ho mozem vziat po zaplateni poslednej faktory ... cize ak ju zaplatis mesiac pre kocncom viazaosti mozes si fou zobrat ten mesiac dopredu ... ale ak by si nahodou zistil ze to ide aj 3 mesiace dopredu (co p[ochybujem ... preco by potom davali skratenie o 6 mesiacov ked si das orage world) taq napis
-
daniel.daniel
Medium Star
-
audiotrack
VIP
-
mikkimikki
Medium Professional
-
audiotrack
VIP
nie neskúšal, ale ak by bol za 1 tak ho hneď beriem, lebo má edge čo potrebuje kôli kompatibilite netu. Lepšie ako ťahať zadacom a kartu do natasu nemám. Tak by som to využil. A má aj iné funkcie čo mi celkom vyhovujú a iné v takej cene ich nemajú. Ak poznáš nejaký iný čo má edge a karty a nestojí viac ako liter, tak daj vedieť.mikkimikki napísal:aj ja by som chcel vediet odkila to vies ... inak ty si uz skusal tu W300 lebo podla ma ma take blbe tlacitka na numerickej klavesnici
-
daniel.daniel
Medium Star
-
audiotrack
VIP