2 otázky ohľadom predĺženia zmluvy v Orange

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

2 otázky ohľadom predĺženia zmluvy v Orange

Príspevok od používateľa audiotrack »

:arrow: V reklame je Sony Ericsson W300i za korunu, ale na nete je za 1490 (pre paušál 60). Chcem vedieť, či to nie je aktualizované, lebo na nete je za korunu len pre paušály VIP500 a VIP1000. Ja si myslím, že paušál 60 je považovaný ako reprezentatívny, a teda reklama by sa mala vzťahovať na tento program. V tých písmenkach dole v reklame nič okolo toho nepíšu. Koľko ma teda výjde?
:arrow: Pri predlžovaní zmluvy sa dá doba viazanosti skrátiť o jeden mesiac. Namiesto toho aby som mal minulý paušál 24 mesiacov, som si mohol zobrať nový telefón už o 23 mesiacov. Teraz mi kamarátka hovorila, že ona si brala už o 3 mesiace skôr. Bohužial som sa zabudl spýtať či náhodou nemá orange world, lebo vtedy je viazanosť iba na 18 mesiacov. Môžem si teda teraz zobrať mobil, ak mi podľa papierov končí zmluva až v októbri?

Rady typu skoč do Orang-u si nechajte pre seba. Jednoducho to potrebujem vedieť. Ak máte niekto nejaké letáčiky, kde by to bolo písané, bol by som moc vďačný.
jaso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Re

Príspevok od používateľa jaso »

1) v reklame hovoria: UZ OD JEDNEJ KORUNY, takze pre teba tych 1 000 nieco
2)nikam neskac, opytaj sa tety na 905ke,ale o ziadnej akcii, ze by davali fony skor som nepocul.zrejme mala ow.
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa daniel.daniel »

1. ten SE je za 1SK pre VIP 500 a 1000 ved v reklame sa vzdy hovory uz od jednej koruny
2. neviem to na 100% ale zda sa mi ze uz sa daju zobrat telefony o 3 mesiace skor. skus zavolat na 905 alebo lepsie osobnemu fakturantovi ktory je uvedeny na fakture lebo na 905 pracuju lamery
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

1. v reklame vzdy davaju tu najizsiu cenu telefou aby nalakali co ajviac ludi

2. ked som sa bol posledne pitat v orange-i zekedy mi koci viazanost a mozem si zobrat telefon taq mi povedali ze si ho mozem vziat po zaplateni poslednej faktory ... cize ak ju zaplatis mesiac pre kocncom viazaosti mozes si fou zobrat ten mesiac dopredu ... ale ak by si nahodou zistil ze to ide aj 3 mesiace dopredu (co p[ochybujem ... preco by potom davali skratenie o 6 mesiacov ked si das orage world) taq napis
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

tak uz som zistil ze si mozes zobrat telefon o 3 mesiace skor je to na 100%
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

daniel.daniel napísal:tak uz som zistil ze si mozes zobrat telefon o 3 mesiace skor je to na 100%
volal si na 905? píšu na nete? skade vieš.. no škoda že ku korunke ešte musím priložiť ďalších 1489 :(
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

audiotrack napísal:volal si na 905? píšu na nete? skade vieš.. no škoda že ku korunke ešte musím priložiť ďalších 1489 :(
aj ja by som chcel vediet odkila to vies ... inak ty si uz skusal tu W300 lebo podla ma ma take blbe tlacitka na numerickej klavesnici
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

mikkimikki napísal:aj ja by som chcel vediet odkila to vies ... inak ty si uz skusal tu W300 lebo podla ma ma take blbe tlacitka na numerickej klavesnici
nie neskúšal, ale ak by bol za 1 tak ho hneď beriem, lebo má edge čo potrebuje kôli kompatibilite netu. Lepšie ako ťahať zadacom a kartu do natasu nemám. Tak by som to využil. A má aj iné funkcie čo mi celkom vyhovujú a iné v takej cene ich nemajú. Ak poznáš nejaký iný čo má edge a karty a nestojí viac ako liter, tak daj vedieť. :wink: a design? no ten mi trochu vadí, ale ako sa hovorí: časom si aj na jed zvykneš
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

prepacte mi ale troska som sa sekol tie tri mesiace platia iba pre tych ktorym konci pausal do konca septembra zdroj mobilmania.sk. ten W300i ma fakt otrasnu klavesnicu
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

a sakra, je po plánoch. No díkes všetkým, môže sa zamknúť. A mikkimikki: ak nájdeš nejakký ten phone, tak daj vedieť aj cez ss alebo icq, oki? thx :wink:
Napísať odpoveď