PACO8 napísal:Ja mam Intel 3GHz a som s nim nad mieru spokojny mam kamosov co maju AMD 3GHz a na moj sa ani nechytaju takze pre mna neny o com a vyuzivam ho hlavne na hry,filmy a nejaku tu hudbu
podla toho aky mas intel 3Ghz,tak tu neplet sam seba
na hry ze je lepsi Intel?fiiiha to mi je novina
ked uz niekto napise ze NENY,tak to uz svedci o nom aky je trkvas
na filmy ti staci hocijaky 1Ghz pocitac a hudbu ani nehovorim
Caute. Chystam sa poskladat si novy comp a rozmyslam nad AMD. Doteraz verny intelu, zacinal som na DX2 486 66Mhz - teraz mam celeron
Kukam, ze teraz vsetci lubia AMD, rad by som pocul rozumne navrhy - nieco rychle a spolahlive aby to zvladalo mutimedia a internet a pod..
Ake mate skusenosti + aku dosku k akemu procaku idealne dik
Intel necem, ten uz mam, rad by som AMD na multimedia, internet, programming samozrejme aj aby hry zvladal, ale ja sa velmi nehravam, takze tam nemam velky narok..
Ten procak s doskou aby bol do tych 11 000sk, brat budem zrejme z Agemu.. Ostatne komponenty nebudu pre mna problem..
Frikso napísal:Caute. Chystam sa poskladat si novy comp a rozmyslam nad AMD. Doteraz verny intelu, zacinal som na DX2 486 66Mhz - teraz mam celeron
Kukam, ze teraz vsetci lubia AMD, rad by som pocul rozumne navrhy - nieco rychle a spolahlive aby to zvladalo mutimedia a internet a pod..
Ake mate skusenosti + aku dosku k akemu procaku idealne dik
PACO8 napísal:Ja mam Intel 3GHz a som s nim nad mieru spokojny mam kamosov co maju AMD 3GHz a na moj sa ani nechytaju takze pre mna neny o com a vyuzivam ho hlavne na hry,filmy a nejaku tu hudbu
No ta to je sila! Takú sprostosť som už dlho nepočula. Medzi Intel 3GHz a AMD 3GHz je DOSŤ VEĽKÝ ROZDIEL... AMD je podstatne výkonejšie. Už len z toho dôvodu, že AMD procaky, ktoré bežia s frekvenciou 3 GHz, sú drahé jak sviňa (a aj rovnako výkonné). Napríklad taký Athlon 64 FX-60 - beží na frekvencii 2,6 GHz a ŽIADNY Intelácky (myslím, že najvyššia frekvenvia je 3,8 GHz) procak pre Desktop sa mu nevyrovná.
Cassy napísal:No ta to je sila! Takú sprostosť som už dlho nepočula. Medzi Intel 3GHz a AMD 3GHz je DOSŤ VEĽKÝ ROZDIEL... AMD je podstatne výkonejšie. Už len z toho dôvodu, že AMD procaky, ktoré bežia s frekvenciou 3 GHz, sú drahé jak sviňa (a aj rovnako výkonné). Napríklad taký Athlon 64 FX-60 - beží na frekvencii 2,6 GHz a ŽIADNY Intelácky (myslím, že najvyššia frekvenvia je 3,8 GHz) procak pre Desktop sa mu nevyrovná.
kolega asi myslel intel 3GHz a amd 3000+(teda na 1,8GHz) dosť ludi si to myli. a hlavne lami
nevidim na tom nic zle, snazi sa o tom aj AMD ale bohuzial nedokaze poskytnut taky servis a stabilitu ako Intel a mozno ani take ceny.
konieckoncov toto iste robia po svete aj ine znacky (Coca Cola, Pepsi, atd.)
t0m4s3 napísal:Teso strategiu "Konaju sice nespravne, ale robia to aj ini..." tu neskusaj ani nahodou
Ja som nepovedal, ze to je nespravne. Ja som povedal, ze na tom nevidim nic zle!
Je to klasicky postup pri distribucii. Zaviazes sa jednomu dodavatelovi za nizsie ceny a nebudes predavat inych vyrobcov. Nie len Coca Cola a Pepsi ale aj stavebny material, cestovne kancelarie, galanterie, potraviny ... tak isto to moze robil Intel alebo AMD.
BAD NEWS pre atlonistov. intel vas rozsekal na cucky:
Ich nove jadro core duo vytrieskalo v testoch vsetky atlony.
som zastanca ATLONA ... toto som len skopcil z naseho fora ( v nasom meste )
R1k1nko napísal:BAD NEWS pre atlonistov. intel vas rozsekal na cucky:
Ich nove jadro core duo vytrieskalo v testoch vsetky atlony.
som zastanca ATLONA ... toto som len skopcil z naseho fora ( v nasom meste )
Chlapci prichadzaju zle casi pre amd, intel sa konecne spametal a tak sa zacal tvrdy boj ....no ak mam posudit kt procak je ten najlepsi tak jednoznacne Intel!!!(Core 2 Duo "Conroe") a amd si to uvedomuje coho dokazom je aj nedavne znizovanie cien cpu
Loucher napísal:Chlapci prichadzaju zle casi pre amd, intel sa konecne spametal a tak sa zacal tvrdy boj ....no ak mam posudit kt procak je ten najlepsi tak jednoznacne Intel!!!(Core 2 Duo "Conroe") a amd si to uvedomuje coho dokazom je aj nedavne znizovanie cien cpu
Preco zle casy? Ved silnejsia konkurencia len bude este viac motivovat amd, aby urobilo cpu este lepsie.. a kym sa tak nestane, tak amd procaky budu jednoducho este lacnejsie.. myslim, ze urcite kazdy z toho bude mat uzitok.. ci uz intelak v podobe vykonnejsieho conroa.. alebo amdeckar v podobe lacnejsieho procaku..
(btw.. osobne uz sporim peniazky na vianoce na conroa)