Ako zacat chodit s babou?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Toxikoman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Toxikoman »

Vesper - uplne stebou suhlasim...ale tak kamarat ako kamarat :) kamarat nasype kamaratke troxa afrodiziaka a uz nebude kamarat len :) hh ,,

R1k1nko - samozrejme ze idem..:D a inak uz by si jej fotku mohol poslat :)

dekarbon - myslis ze ubohe ? podla mna nevhodne a neucinne...
neppo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa neppo »

kua ja som bol min. tyzden v suranoch a stretol som tam super kocku ktora robila v bufete... ani neviem pomaly ako sa volala, kolko mala rokov ale fotku s nou mam :D sice len na mobile ale aj to je nieco... pani to bola najkrajsia baba na celom svete...

P.S.: ak ste niekto zo Surian a poznate tam nejake baby co robia v bufetoch tak sa mi plz ozvyte 8)
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

vies co??? skoc tam este viackrat a skus sa viac zoznamit :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Chod tam castejsie, kupuj si stale to iste a ked Ti to uz da aj sama od seba tak bodujes :D .
fifaman456
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa fifaman456 »

Ja mam jednu kamaratku ktora bola mojou spoluziackou na ZS a hrozne sa mi paci...ale jednoducho jej to neviem povedat,ona ma berie ako nejakeho tvrdasa...rockera a tak.Poradte mi co jej mam povedat.Diky
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

fifaman456 napísal:Ja mam jednu kamaratku ktora bola mojou spoluziackou na ZS a hrozne sa mi paci...ale jednoducho jej to neviem povedat,ona ma berie ako nejakeho tvrdasa...rockera a tak.Poradte mi co jej mam povedat.Diky
příjmeš moji růži? :flower:
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

Najvacsia sranda je ked sa vas to spyta baba.
Alebo vam napise sms: "Cau, nechcel by si so mnou chodit?"
Vacsinou o take nestojim... Ja rad dobijam srdcia krasok :D

Najlepsie je ked ju pozves pozorovat hviezdy alebo podobne :P Potom uz len treba tie spravne slova a mas to v kapse(aspon ja hej :P ).
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

jasné, potom začneš napríklad takto: to je krása, škoda že je ten mesiac iba jeden..
:lol: ale nie, hviezdy sú dobrý nápad. Je to romantické, a teraz v týchto horúčavach je jasná obloha a aj noci sú príjemné. Fakt super nápad.
notrit
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa notrit »

audiotrack: :smt082 ty ma zabíjaš tými hláškami
lama2d: no len na tie správne slová treba mať už grif :?
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

nordkapp_pb napísal:... samozrejmä ze do oci !!! ... ved to je zaklad .. a ja myslim ze nemusis vobec vravet ci chce s tebou chodit ... normalne sa v tom uistis .. spytaj sa jej ci by s tebou nechcela skocit do kina alebo na zmrzku ( ak ju stretavas vzdy v partii, tak nezabudni dodat nieco v zmysle len mi dvaja :-D ) ... ak zabere na toto, nevahaj ju v kine chytit za ruku .... potom nejaka letme pusa ked ju pojdes odkopnut domov ... ... proste chod nato pekne pomalicky ....
jasne toto je dobry napad :wink:
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

nordkapp_pb napísal:... samozrejmä ze do oci !!! ... ved to je zaklad .. a ja myslim ze nemusis vobec vravet ci chce s tebou chodit ... normalne sa v tom uistis .. spytaj sa jej ci by s tebou nechcela skocit do kina alebo na zmrzku ( ak ju stretavas vzdy v partii, tak nezabudni dodat nieco v zmysle len mi dvaja :-D ) ... ak zabere na toto, nevahaj ju v kine chytit za ruku .... potom nejaka letme pusa ked ju pojdes odkopnut domov ... ... proste chod nato pekne pomalicky ....
mno matej teda som prekvapeny pretoze zdielas presne rovnaky nazor ako ja:-) mas u mna male bez vyznamne plus:D
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

To mate dobre....Mne jedna napisala cez Skype ze ci s nou nechcem chodit..To bolo fakt romanticke :cry:
Model
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Model »

Baxxter99 napísal:To mate dobre....Mne jedna napisala cez Skype ze ci s nou nechcem chodit..To bolo fakt romanticke :cry:
na take baby kasli vtierave :lol: radsej dobijaj zenske srdcia :wink:
pidrik
Expert
Expert

re

Príspevok od používateľa pidrik »

hmm cez sms alebo icq je to dosti onicom, ale do oci ked to povies tak su to bobky(strach), spojeny s ocakavanim a s patricnou hanbou(t.j. chytis fabru) :D
midnight_man
Guru
Guru

Re: re

Príspevok od používateľa midnight_man »

pidrik napísal:hmm cez sms alebo icq je to dosti onicom, ale do oci ked to povies tak su to bobky(strach), spojeny s ocakavanim a s patricnou hanbou(t.j. chytis fabru) :D
Hm najlepsie je ked sa zacne najprv cez to ICQ,,,skype,,atd,,a potom sa pokracuje ,,stretnutie a tak,, podla mna ;)
mi-chau
Darca
Darca

Re: re

Príspevok od používateľa mi-chau »

midnight_man napísal:Hm najlepsie je ked sa zacne najprv cez to ICQ,,,skype,,atd,,a potom sa pokracuje ,,stretnutie a tak,, podla mna ;)
:smt017 len krutim hlavou kam to vsetko smeruje, neviem ci som taky staromodny ale... proste mi to tam nesedi, proste by som to takymto stylom nechcel. Kde vsade je teraz technika...

edit: ospravedlnujem sa za OT ale potreboval som si nahlas povzdychnut
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

midnight tak ak si to myslel vazne...neviem neviem...naozaj technika uz je vsade okolo ale su iste veci, ktore by mali ostat medzi ludmi vzdy osobne, a toto je jedna z nich. Ak si to myslel tak, ze je to lahsie tak suhlasim, ale ak si myslel, ze je to lepsie, tak to ani nahodou.
midnight_man
Guru
Guru

all

Vigor napísal:midnight tak ak si to myslel vazne...neviem neviem...naozaj technika uz je vsade okolo ale su iste veci, ktore by mali ostat medzi ludmi vzdy osobne, a toto je jedna z nich. Ak si to myslel tak, ze je to lahsie tak suhlasim, ale ak si myslel, ze je to lepsie, tak to ani nahodou.
ja som povedal ze ako prve "stretnutie" zoznamenie sa,,,veci typu "ahoj" "caw" ze su OK cez pokec,,a tak, nevravim ze to je lepsie,,ja som zastanca ze dolezite veci sa riesia osobne,,a to aj dodrzujemm..ale ako zoznamenie to nieje nic zle! .. Samozrejme ze osobne stretnutie ma svoje caro,,,
Freelan
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Freelan »

tu nejde o to ako to povedat ale co potom :wink: a toho sa boji asi vacsina chalanov ze mam pravdu lebo aj ked sa jej to opytas tak co potom ?
midnight_man
Guru
Guru

all

Freelan napísal:tu nejde o to ako to povedat ale co potom :wink: a toho sa boji asi vacsina chalanov ze mam pravdu lebo aj ked sa jej to opytas tak co potom ?
No neviem,,rozhodne niesom ten co by sa pytal "chces somnou chodit?" myslim ze to je pre "male deti",take otazky,,,ak sa dvaja rozpravaju a tak su spolu im to dojde samo ale take nieco ze proste prides a len tak ze sa oyptas,,,no hmm,neviem neviem,,ak sa daju dvaja "dokopy" co potom? potom by malo byt nieco krasne "chodenie" ;)
Napísať odpoveď