R1k1nko - samozrejme ze idem..
dekarbon - myslis ze ubohe ? podla mna nevhodne a neucinne...
jasne toto je dobry napadnordkapp_pb napísal:... samozrejmä ze do oci !!! ... ved to je zaklad .. a ja myslim ze nemusis vobec vravet ci chce s tebou chodit ... normalne sa v tom uistis .. spytaj sa jej ci by s tebou nechcela skocit do kina alebo na zmrzku ( ak ju stretavas vzdy v partii, tak nezabudni dodat nieco v zmysle len mi dvaja) ... ak zabere na toto, nevahaj ju v kine chytit za ruku .... potom nejaka letme pusa ked ju pojdes odkopnut domov ... ... proste chod nato pekne pomalicky ....
mno matej teda som prekvapeny pretoze zdielas presne rovnaky nazor ako ja:-) mas u mna male bez vyznamne plus:Dnordkapp_pb napísal:... samozrejmä ze do oci !!! ... ved to je zaklad .. a ja myslim ze nemusis vobec vravet ci chce s tebou chodit ... normalne sa v tom uistis .. spytaj sa jej ci by s tebou nechcela skocit do kina alebo na zmrzku ( ak ju stretavas vzdy v partii, tak nezabudni dodat nieco v zmysle len mi dvaja) ... ak zabere na toto, nevahaj ju v kine chytit za ruku .... potom nejaka letme pusa ked ju pojdes odkopnut domov ... ... proste chod nato pekne pomalicky ....
Hm najlepsie je ked sa zacne najprv cez to ICQ,,,skype,,atd,,a potom sa pokracuje ,,stretnutie a tak,, podla mnapidrik napísal:hmm cez sms alebo icq je to dosti onicom, ale do oci ked to povies tak su to bobky(strach), spojeny s ocakavanim a s patricnou hanbou(t.j. chytis fabru)
midnight_man napísal:Hm najlepsie je ked sa zacne najprv cez to ICQ,,,skype,,atd,,a potom sa pokracuje ,,stretnutie a tak,, podla mna
ja som povedal ze ako prve "stretnutie" zoznamenie sa,,,veci typu "ahoj" "caw" ze su OK cez pokec,,a tak, nevravim ze to je lepsie,,ja som zastanca ze dolezite veci sa riesia osobne,,a to aj dodrzujemm..ale ako zoznamenie to nieje nic zle! .. Samozrejme ze osobne stretnutie ma svoje caro,,,Vigor napísal:midnight tak ak si to myslel vazne...neviem neviem...naozaj technika uz je vsade okolo ale su iste veci, ktore by mali ostat medzi ludmi vzdy osobne, a toto je jedna z nich. Ak si to myslel tak, ze je to lahsie tak suhlasim, ale ak si myslel, ze je to lepsie, tak to ani nahodou.
No neviem,,rozhodne niesom ten co by sa pytal "chces somnou chodit?" myslim ze to je pre "male deti",take otazky,,,ak sa dvaja rozpravaju a tak su spolu im to dojde samo ale take nieco ze proste prides a len tak ze sa oyptas,,,no hmm,neviem neviem,,ak sa daju dvaja "dokopy" co potom? potom by malo byt nieco krasne "chodenie"Freelan napísal:tu nejde o to ako to povedat ale co potoma toho sa boji asi vacsina chalanov ze mam pravdu lebo aj ked sa jej to opytas tak co potom ?