ludia. idem si dat na triko obrazok, mam to spraveny v corel draw10. teepek co to bude robit sa tym zivi a ma nato nejaky stroj. a ked som mu to v co mam v coreli spravene poslal povedal ze to neni problem vytlacit na triko ale ze to musim prerobit na krivky ci co. vazne stym nemam ziadnu skusenost, opmoze mi niekto ? (ako to teda prevediem na tie krivky) diqi
toto: !!!!ale toto je vo formate jpg.. ak by sa nasiel niekto kto by to vedel spravit tak to poslem v tom corelovom formate alebo bmp aspon.. jpg je dost onicom
W@mp1R napísal:ludia. idem si dat na triko obrazok, mam to spraveny v corel draw10. teepek co to bude robit sa tym zivi a ma nato nejaky stroj. a ked som mu to v co mam v coreli spravene poslal povedal ze to neni problem vytlacit na triko ale ze to musim prerobit na krivky ci co. vazne stym nemam ziadnu skusenost, opmoze mi niekto ? (ako to teda prevediem na tie krivky) diqi
ak chceš, alebo ti ešte nikto nepomohol, tak mi to pošli v coreli na [email protected] ja to spravím a pošlen späť
Tazko to vysvetlovat takto na fore, ale toolsom, ktory vyzera ako pero, si nakreslis objekt. Nastavenim Bezierovych kriviek "doslichas" pozadovany tvar , kliknes na "velku" sipku v Tools menu a mas objekt...Na webe mas dost tutorialov na Corel Draw...skus checknut..