Live For Speed ( LFS )

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

p4ra napísal:Nie je tam otrasna grafika, to skor chalan ma slabsie PC.
no ale ajtak to neni ziadna supis grafika ,ale dasa .
mauec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mauec »

srraaaci...na fotkach je slabsia grafika lebo su zmensene fotky...ale v hre to vyzera inak...toto ej fotene iba z jedneho kruhu...je tam asi cez 50 okruhov rozne trate vsetko v smere a poritsmere....supa hra...
Prílohy
bez_názvu.JPG
bez_názvu.JPG (144.67 KiB) 1211 zobrazení
->slavo<-
Addict
Addict

citujem co napisal kakaroto na lamkach

Kód: Vybrať všetko

je to riadna sprostost akoze chceli urobit hru podobajucu sa realite??? na prvy pohlad som bol nadseny gradika v pohode ale pome k ovladaniu. Pacilo sa mi ze ovladat auto musite ako v skutocnosti ked si date manualnu prevodovku este aj spojku musite mackat aby ste zaradili no a tu je to sklamanie akoze idem 50km do obycajnej zakruty a vynasa ma ved to auto by malo mat nejaky grip, to stredoveky kociar mal lepsi hendling akoze pripada mi to ako na lade alebo ako na rafoch neviem si vysvetlit co tym chceli tvorcovia povedat zrejme nejaky sposob humoru ktoremu ja neviem prist na chut akoze vazne keby som tam na starej skodovke tak v zakrutach nemaju sancu lebo taku lahku a velku zakrutu musim prejst v pohode aj v 80Km/h rychlosti a nie ze v 50km/h ledva ledva to je blbost
a na 100% musim suhlasit lebo je to sveta pravda . :roll:
co si otom myslite vy drtici LFS? hmm chcem pocut vas nazor.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ten kakaroto ci co je nejaky herny vyvojar?recenzent gamestaru?prezident? or co??? preco by som mal reagovat na nazor, ktory nie je tvoj...ty tu svoje nazory uz prezentujes a z nich mam pocit, ze ta hra na tvojom HD nikdy nebola..tak wo co go??? :roll:
->slavo<-
Addict
Addict

miki24686 napísal:ten kakaroto ci co je nejaky herny vyvojar?recenzent gamestaru?prezident? or co??? preco by som mal reagovat na nazor, ktory nie je tvoj...ty tu svoje nazory uz prezentujes a z nich mam pocit, ze ta hra na tvojom HD nikdy nebola..tak wo co go??? :roll:
)
predstav si ze bola a taky isty nazor mam ajja ako napisal kakaroto takze tak.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

->slavo<- napísal:)
predstav si ze bola a taky isty nazor mam ajja ako napisal kakaroto takze tak.
preberte sa, ste len hraci zhyckani NFS a TRD, kde sa auta spravaju nerealne, skus v skutocnosti prejst takou rychlostou ako v NFS nejaku zakrutu a ked prezijes tak napis aka bola skoda na aute :lol:

Predpokladam, ze nikto z nas nemam pravo vyjadrovat sa k realnosti LFS, pretoze nikto neriadil auto na hranici moznosti, pripadne niekde na okruhu. Ale z toho, co mam nastudovane z teorie jazdenia po okruhu vidim, ze je LFS blizko realite. TRD 3 sa ani nehra na uplnu realitu, takze tuto hru mozme zo suboja o najrealnejsiu simulaciu vynechat. Dalsim(a asi jedinym) konkurentom LFS je R Factor, ale k tej hre som sa este akosi nedostal.

Koniec kecom, Slavo chod do svojej temy o TRD3 a nas nechaj na pokoji.
p4ra: tu su screeny v plnej kvalite http://www.liveforspeed.net/?page=screenshots to len slavo si musel rypnut :roll:
Ondrejko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ondrejko »

najlepsie obrazky z lfs v ramci CSR robi DoN z liveforspeed.cz

Kód: Vybrať všetko

http://don.vn.cz/lfspics.php
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Dik za obrazky, vcelku to ujde. Vyskusam a napisem svoje dojmi. :)

PS to ->slavo<-: Nepaci sa ti ta hra? Tak ju nehraj? Si odbornik? Recenzent? Nie si. Pochopili sme, ze sa ti nepaci ta hra, tak si zozen neaku inu a na nej sa vyzivaj, ale nespamuj...
=Erik=
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa =Erik= »

Mne sa ta hra celkom paci, ale keby tam bola lepsia grafika tak by som sa nenahneval teraz myslim, ze tam chyba 32bitove rozlisenie :roll:
Ondrejko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

=Erik= napísal:Mne sa ta hra celkom paci, ale keby tam bola lepsia grafika tak by som sa nenahneval teraz myslim, ze tam chyba 32bitove rozlisenie :roll:
tak to myslis zle.
grafika je celkom v pohode.
mauec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

grafiak sa mi paci...ale sraaci ja ked hrajem tu hru tak sa do nej tak vziej.teda do tej reality ovladania auta a sil auta atd,ze ta grafika mi tam asbolutne nevadi,praveze na to ze ta hra je zamerana hlave na uuuplnu realnost spravania sa auta v drifte alebo na okruhu je tam grafika peckova ;)
Ondrejko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

co sa tyka peknej grafiky ... musite mat AA a AF zapnute na maximum
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

stiahol som to s nejakym crackom a mam na vyber len jedno auto..co s tym hosi :oops: ?

edit/sorry nasiel som to :roll: :oops:
mauec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Mno tak co ??hrate to ? ako sa vam to paci?uz mate dufam vsetci licenciu a hrajete so vsetkymi autami a vsetkymi tratami :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

mauec napísal:Mno tak co ??hrate to ? ako sa vam to paci?uz mate dufam vsetci licenciu a hrajete so vsetkymi autami a vsetkymi tratami :)
licenciu netreba, ja hram uz pol roka demo a stale ma to bavi :wink:
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

ty mas unlocker s ktorym mozes hrat po nete? bo offline ma to uz nebavi. a na tu tocu- ved to nie je vobec realisticke. je to perfektna hra velmi zabavna atd. ale realita?... to fakt nie :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Eru napísal:ty mas unlocker s ktorym mozes hrat po nete? bo offline ma to uz nebavi. a na tu tocu- ved to nie je vobec realisticke. je to perfektna hra velmi zabavna atd. ale realita?... to fakt nie :?
S unlocknutou hrou sa da hrat na LAN (Antik v KE to tak praktizuje...), na lamkach o tom bola zmienka :roll: Na oficialne servery ta to nepusti, pretoze si to overuje licenciu na serveri tvorcov hry.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

no ja som to tiež checkol. graficky to ujde, aby nie na 6800gs :)
ale asi až táto hra mi ukázala, že ja neviem šoférovať, na PC :lol: už niečo načrtla hra RBR, alebo juiced, ale toto :cry:
toľko "hodiniek" som nevidel ani vtedy keď som sa pozeral na tie svoje, čo nosím na ruke. a k tej realite: ešte nie, ale vývojári tejto hry sú asi najbližšie.
mauec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

da sa to hrat po hamachi ale este neviem ako lebo sme to skusali a nejde to..tam treba nieco ale aj to zistim coskoro...Gothar sak na mojej stranke si stiahni LFS S2 a aj crack a mas vsetky auta vsetky trate....bude ta to bavit este viac a ked nie tak mozes hrat so starymi ako chces...ale uz kazdy hraje full verziu :) takze checkni www.mauec.szm.sk
Gothar
Moderátor
Moderátor

mauec napísal:da sa to hrat po hamachi ale este neviem ako lebo sme to skusali a nejde to..tam treba nieco ale aj to zistim coskoro...Gothar sak na mojej stranke si stiahni LFS S2 a aj crack a mas vsetky auta vsetky trate....bude ta to bavit este viac a ked nie tak mozes hrat so starymi ako chces...ale uz kazdy hraje full verziu :) takze checkni www.mauec.szm.sk
unlocknute to mam, ale nehravam velmi, Jedine sem tam pobeham so sauberom, ale inak stale iba XFG na Blackwood GP online :D
Napísať odpoveď