no ale ajtak to neni ziadna supis grafika ,ale dasa .p4ra napísal:Nie je tam otrasna grafika, to skor chalan ma slabsie PC.
Live For Speed ( LFS )
-
->slavo<-
Addict
citujem co napisal kakaroto na lamkach
a na 100% musim suhlasit lebo je to sveta pravda .
co si otom myslite vy drtici LFS? hmm chcem pocut vas nazor.
Kód: Vybrať všetko
je to riadna sprostost akoze chceli urobit hru podobajucu sa realite??? na prvy pohlad som bol nadseny gradika v pohode ale pome k ovladaniu. Pacilo sa mi ze ovladat auto musite ako v skutocnosti ked si date manualnu prevodovku este aj spojku musite mackat aby ste zaradili no a tu je to sklamanie akoze idem 50km do obycajnej zakruty a vynasa ma ved to auto by malo mat nejaky grip, to stredoveky kociar mal lepsi hendling akoze pripada mi to ako na lade alebo ako na rafoch neviem si vysvetlit co tym chceli tvorcovia povedat zrejme nejaky sposob humoru ktoremu ja neviem prist na chut akoze vazne keby som tam na starej skodovke tak v zakrutach nemaju sancu lebo taku lahku a velku zakrutu musim prejst v pohode aj v 80Km/h rychlosti a nie ze v 50km/h ledva ledva to je blbost
co si otom myslite vy drtici LFS? hmm chcem pocut vas nazor.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
->slavo<-
Addict
)miki24686 napísal:ten kakaroto ci co je nejaky herny vyvojar?recenzent gamestaru?prezident? or co??? preco by som mal reagovat na nazor, ktory nie je tvoj...ty tu svoje nazory uz prezentujes a z nich mam pocit, ze ta hra na tvojom HD nikdy nebola..tak wo co go???
predstav si ze bola a taky isty nazor mam ajja ako napisal kakaroto takze tak.
preberte sa, ste len hraci zhyckani NFS a TRD, kde sa auta spravaju nerealne, skus v skutocnosti prejst takou rychlostou ako v NFS nejaku zakrutu a ked prezijes tak napis aka bola skoda na aute->slavo<- napísal:)
predstav si ze bola a taky isty nazor mam ajja ako napisal kakaroto takze tak.
Predpokladam, ze nikto z nas nemam pravo vyjadrovat sa k realnosti LFS, pretoze nikto neriadil auto na hranici moznosti, pripadne niekde na okruhu. Ale z toho, co mam nastudovane z teorie jazdenia po okruhu vidim, ze je LFS blizko realite. TRD 3 sa ani nehra na uplnu realitu, takze tuto hru mozme zo suboja o najrealnejsiu simulaciu vynechat. Dalsim(a asi jedinym) konkurentom LFS je R Factor, ale k tej hre som sa este akosi nedostal.
Koniec kecom, Slavo chod do svojej temy o TRD3 a nas nechaj na pokoji.
p4ra: tu su screeny v plnej kvalite http://www.liveforspeed.net/?page=screenshots to len slavo si musel rypnut
-
Ondrejko
Light Star
najlepsie obrazky z lfs v ramci CSR robi DoN z liveforspeed.cz
Kód: Vybrať všetko
http://don.vn.cz/lfspics.php-
Key5ers0ze
Guru wannabe
S unlocknutou hrou sa da hrat na LAN (Antik v KE to tak praktizuje...), na lamkach o tom bola zmienkaEru napísal:ty mas unlocker s ktorym mozes hrat po nete? bo offline ma to uz nebavi. a na tu tocu- ved to nie je vobec realisticke. je to perfektna hra velmi zabavna atd. ale realita?... to fakt nie
-
krija
VIP
no ja som to tiež checkol. graficky to ujde, aby nie na 6800gs
ale asi až táto hra mi ukázala, že ja neviem šoférovať, na PC
už niečo načrtla hra RBR, alebo juiced, ale toto
toľko "hodiniek" som nevidel ani vtedy keď som sa pozeral na tie svoje, čo nosím na ruke. a k tej realite: ešte nie, ale vývojári tejto hry sú asi najbližšie.
ale asi až táto hra mi ukázala, že ja neviem šoférovať, na PC
toľko "hodiniek" som nevidel ani vtedy keď som sa pozeral na tie svoje, čo nosím na ruke. a k tej realite: ešte nie, ale vývojári tejto hry sú asi najbližšie.
-
mauec
Light Star
da sa to hrat po hamachi ale este neviem ako lebo sme to skusali a nejde to..tam treba nieco ale aj to zistim coskoro...Gothar sak na mojej stranke si stiahni LFS S2 a aj crack a mas vsetky auta vsetky trate....bude ta to bavit este viac a ked nie tak mozes hrat so starymi ako chces...ale uz kazdy hraje full verziu
takze checkni www.mauec.szm.sk
unlocknute to mam, ale nehravam velmi, Jedine sem tam pobeham so sauberom, ale inak stale iba XFG na Blackwood GP onlinemauec napísal:da sa to hrat po hamachi ale este neviem ako lebo sme to skusali a nejde to..tam treba nieco ale aj to zistim coskoro...Gothar sak na mojej stranke si stiahni LFS S2 a aj crack a mas vsetky auta vsetky trate....bude ta to bavit este viac a ked nie tak mozes hrat so starymi ako chces...ale uz kazdy hraje full verziutakze checkni www.mauec.szm.sk