LOST

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
mishenko
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Alebo aj Smiska, v CZ verzii LOTR. Akoze kto videl prvy diel Lostov a videl predtym LOTRa, tak hned musel vediet o koho ide. Ci to len ja si po jednom pozreti filmu pamatam hercov ? Je pravda, ze dost casto spoznavam hercov a viem si ich zaradit aj do predoslych filmov.
Jackb : Tie "novinky", co si tu riesil na predoslej strane sa tu riesili uz aj zo zaciatku threadu. Doporucujem precitat na lost.cz ku kazdemu dielu popis + doprovodne clanky a asi budes slintat s otvorenou pusou :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

mishenko napísal:Alebo aj Smiska, v CZ verzii LOTR. Akoze kto videl prvy diel Lostov a videl predtym LOTRa, tak hned musel vediet o koho ide. Ci to len ja si po jednom pozreti filmu pamatam hercov ? Je pravda, ze dost casto spoznavam hercov a viem si ich zaradit aj do predoslych filmov.
Jackb : Tie "novinky", co si tu riesil na predoslej strane sa tu riesili uz aj zo zaciatku threadu. Doporucujem precitat na lost.cz ku kazdemu dielu popis + doprovodne clanky a asi budes slintat s otvorenou pusou :D
no ked hovoris ze je to take huste tak si to pozrem,ale pochybujem...2, sesonu som videl takze neviem ci ma daky clanok moze posadit na zadok :roll:
a k pamataniu si hercov-dost zle vidim,takze sa mi dakedy stane ze na ulici nespoznam kamarata,a nie to este herca z filmu v inom filme :wink:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Možno tu už o tom bola reč, čítal som tento Topic celý, ale nejak som to nezaregistroval, ale mám otázku, o čom je vl. ten počítač, do ktorého dávajú tie kódy ? V jednej z častí, že ak by nedali ten kód, tak by došlo k zániku sveta :cry: pls. o čo sa jedná, pozerám to na AXN, ale som z toho dosť mimo, prvú sériu som videl po EN, a neskôr ten "slávny" SK dabing, na AXN je už dabing lepší, ale org. je org. a niektoré veci su dosť blbé, načo sú tým druhým deti ?
=Erik=
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa =Erik= »

don.carleone.sk napísal:Možno tu už o tom bola reč, čítal som tento Topic celý, ale nejak som to nezaregistroval, ale mám otázku, o čom je vl. ten počítač, do ktorého dávajú tie kódy ? V jednej z častí, že ak by nedali ten kód, tak by došlo k zániku sveta :cry: pls. o čo sa jedná, pozerám to na AXN, ale som z toho dosť mimo, prvú sériu som videl po EN, a neskôr ten "slávny" SK dabing, na AXN je už dabing lepší, ale org. je org. a niektoré veci su dosť blbé, načo sú tým druhým deti ?
Ja som este nedopozeral 2.seriu, ale myslim si , že tym detom neublizia, lebo ich prevychovaju na divochov ako su oni, a dospelaka asi tazko, a mozno su ty druhy pedofili a na stroskotancov ziarlia :lol:
A ktomu pc: myslim, ze ten pc presnejsie odcitavanie brani tomu aby z ostrova nieco vyslo do sveta :roll: Uz sa tesim ked dopozeram 2.seriu :oops:
=Erik=
Zablokovaný
Zablokovaný

heeeeeeeeeeeeeeeeej, vy ste zabudli na najlepsi serial na svete? musime to tu ozivit! :wink:

Tesite sa na novu seriu? ja uz zajtra, konecne dopozeram 2.seriu :D
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

=Erik= napísal:heeeeeeeeeeeeeeeeej, vy ste zabudli na najlepsi serial na svete? musime to tu ozivit! :wink:

Tesite sa na novu seriu? ja uz zajtra, konecne dopozeram 2.seriu :D
tak to sa tes ako blbo to skonci !! uplne na hovno po koko ( t) nevyriesenych veci tam bude. :?
Majo1986
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majo1986 »

r3sp3ct napísal:Možno tu už o tom bola reč, čítal som tento Topic celý, ale nejak som to nezaregistroval, ale mám otázku, o čom je vl. ten počítač, do ktorého dávajú tie kódy ? V jednej z častí, že ak by nedali ten kód, tak by došlo k zániku sveta :cry: pls. o čo sa jedná, pozerám to na AXN, ale som z toho dosť mimo, prvú sériu som videl po EN, a neskôr ten "slávny" SK dabing, na AXN je už dabing lepší, ale org. je org. a niektoré veci su dosť blbé, načo sú tým druhým deti ?
v tom bunkri je daky magnet ktory sa nabija a oni musia kazdych 108 minut stlacit to tlacitko a tym sa ten magnet vybije a to bolo pricinou havarie lietadla pretoze nezadali vcas kod a magnet sa az tak nabil ze strhol lietadlo co letelo asi nad ostrovom alebo ho dostalo do turbulenci inac je to v poslednej casti druhej serie zi s nami alebo umri sam :wink:
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Majo1986 napísal:v tom bunkri je daky magnet ktory sa nabija a oni musia kazdych 108 minut stlacit to tlacitko a tym sa ten magnet vybije a to bolo pricinou havarie lietadla pretoze nezadali vcas kod a magnet sa az tak nabil ze strhol lietadlo co letelo asi nad ostrovom alebo ho dostalo do turbulenci inac je to v poslednej casti druhej serie zi s nami alebo umri sam :wink:
A zase keď teraz "losties" nezadali ten kód včas tak asi pritiahli späť Desmonda, nie? :lol:
NEMESIS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEMESIS »

SLIMO napísal:Urcite to nema na THE SURVIVOR -najlepsia reality show aku som kedy videl-
no jj....the survivor bolo velmi gut...ale asi si si to pomylil ....lost je serial........survivor bola reality show....;)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Neviem ci to tu uz nahodou nebolo, ale tu je blog chlapika ktory si pozera kazde filmove policko oboch serii a objavil doooost zajimavych veci. Ak to tu uz bolo tak sorry.
http://themisfitishere.blogspot.com/
jackb
Redeemer
Redeemer

jin153 napísal:Neviem ci to tu uz nahodou nebolo, ale tu je blog chlapika ktory si pozera kazde filmove policko oboch serii a objavil doooost zajimavych veci. Ak to tu uz bolo tak sorry.
http://themisfitishere.blogspot.com/
IMO to tu uz bolo a povazujem za total crazy pozerat film po polickach :roll:
=Erik=
Zablokovaný
Zablokovaný

Nooo...dopozeral som.... 8)
Pochopil som dobre ak som pochopil, ze Desmond zomrel? (myslim, ze sa to tu nerozoberalo) A co vlasne spravil s tym klucom? :?

Uz sa tesim na november :oops: , podla mna DHARMA vie, ze su na ostrove Druhí aj, že stroskotalo lietadlo :shock:
qwerty-xyz

Re: LOST

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

kenny19 napísal:Sledujete tento serial? Je to bomba, uz dostal cenu emmy :) za najlepsi TV serial - dramu, perfektni herci, pribeh... zahada za zahadou. Napriklad ako niekto prezije pad lietadla ktore sa este pocas letu rozpadne na 3 casti - vid obrazok. Momentalne bezi druha seria. Je to dokonca lepsie nez Stargate (ale iba trochu). :)
ts,STARGATE STALE JE A BUDE JEDEN Z NAJLEPSICH SERIALOV a serial tohto typu ma nenadchne
mame teleskopy co na zemi zachytia v trave tenisovu lopticku,super navadzacie systemy a oni sa stratia tak ze ich nikto nenajde.........SALENINA
NEPOZERAM
:x
=Erik=
Zablokovaný
Zablokovaný

qwerty-xyz napísal:ts,STARGATE STALE JE A BUDE JEDEN Z NAJLEPSICH SERIALOV a serial tohto typu ma nenadchne
mame teleskopy co na zemi zachytia v trave tenisovu lopticku,super navadzacie systemy a oni sa stratia tak ze ich nikto nenajde.........SALENINA
NEPOZERAM
:x
:lol: :lol: :lol: Videl si vobec vsetky casti? Asi nevies o com to je... :roll:
Nebodaj ty si videl vsetko, vsetko vies, vsade si bol...
A ten serial co je podla teba najlepsi, mysklis, ze je realnejsi ako LOST :?
qwerty-xyz

=Erik= napísal::lol: :lol: :lol: Videl si vobec vsetky casti? Asi nevies o com to je... :roll:
Nebodaj ty si videl vsetko, vsetko vies, vsade si bol...
A ten serial co je podla teba najlepsi, mysklis, ze je realnejsi ako LOST :?
neni ale ma inu pointu,okrem toho vravim THE LOST nepozeram

:smt018
=Erik=
Zablokovaný
Zablokovaný

qwerty-xyz napísal:neni ale ma inu pointu,okrem toho vravim THE LOST nepozeram

:smt018
:lol: Ty si zabavnejsi stale viac a viac... :lol:
To nieje THE LOST :lol:, ale LOST :roll:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Inac koncia prazdniny deticky a blizi sa dalsia serie ako , pre mna naj Lost tak aj druhy naj Prison Break , fuuu to bude nadhera :aasmile29:
qwerty-xyz

=Erik= napísal::lol: Ty si zabavnejsi stale viac a viac... :lol:
To nieje THE LOST :lol:, ale LOST :roll:
diky,dakto musi robit aj srandu.
ALE VAZNE TEN SERIAL JE BLEEEE :smt078
SLIMO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SLIMO »

videl som aj druhu seriu aj prvu a je to supeeeer :D ...proste pecka
jackb
Redeemer
Redeemer

qwerty-xyz napísal:diky,dakto musi robit aj srandu.
ALE VAZNE TEN SERIAL JE BLEEEE :smt078
nepozeraj, nikto ta nenuti...
Napísať odpoveď