Jackb : Tie "novinky", co si tu riesil na predoslej strane sa tu riesili uz aj zo zaciatku threadu. Doporucujem precitat na lost.cz ku kazdemu dielu popis + doprovodne clanky a asi budes slintat s otvorenou pusou
LOST
Alebo aj Smiska, v CZ verzii LOTR. Akoze kto videl prvy diel Lostov a videl predtym LOTRa, tak hned musel vediet o koho ide. Ci to len ja si po jednom pozreti filmu pamatam hercov ? Je pravda, ze dost casto spoznavam hercov a viem si ich zaradit aj do predoslych filmov.
Jackb : Tie "novinky", co si tu riesil na predoslej strane sa tu riesili uz aj zo zaciatku threadu. Doporucujem precitat na lost.cz ku kazdemu dielu popis + doprovodne clanky a asi budes slintat s otvorenou pusou
no ked hovoris ze je to take huste tak si to pozrem,ale pochybujem...2, sesonu som videl takze neviem ci ma daky clanok moze posadit na zadokmishenko napísal:Alebo aj Smiska, v CZ verzii LOTR. Akoze kto videl prvy diel Lostov a videl predtym LOTRa, tak hned musel vediet o koho ide. Ci to len ja si po jednom pozreti filmu pamatam hercov ? Je pravda, ze dost casto spoznavam hercov a viem si ich zaradit aj do predoslych filmov.
a k pamataniu si hercov-dost zle vidim,takze sa mi dakedy stane ze na ulici nespoznam kamarata,a nie to este herca z filmu v inom filme
-
r3sp3ct
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Možno tu už o tom bola reč, čítal som tento Topic celý, ale nejak som to nezaregistroval, ale mám otázku, o čom je vl. ten počítač, do ktorého dávajú tie kódy ? V jednej z častí, že ak by nedali ten kód, tak by došlo k zániku sveta
pls. o čo sa jedná, pozerám to na AXN, ale som z toho dosť mimo, prvú sériu som videl po EN, a neskôr ten "slávny" SK dabing, na AXN je už dabing lepší, ale org. je org. a niektoré veci su dosť blbé, načo sú tým druhým deti ?
Ja som este nedopozeral 2.seriu, ale myslim si , že tym detom neublizia, lebo ich prevychovaju na divochov ako su oni, a dospelaka asi tazko, a mozno su ty druhy pedofili a na stroskotancov ziarliadon.carleone.sk napísal:Možno tu už o tom bola reč, čítal som tento Topic celý, ale nejak som to nezaregistroval, ale mám otázku, o čom je vl. ten počítač, do ktorého dávajú tie kódy ? V jednej z častí, že ak by nedali ten kód, tak by došlo k zániku svetapls. o čo sa jedná, pozerám to na AXN, ale som z toho dosť mimo, prvú sériu som videl po EN, a neskôr ten "slávny" SK dabing, na AXN je už dabing lepší, ale org. je org. a niektoré veci su dosť blbé, načo sú tým druhým deti ?
A ktomu pc: myslim, ze ten pc presnejsie odcitavanie brani tomu aby z ostrova nieco vyslo do sveta
-
Majo1986
Expert
v tom bunkri je daky magnet ktory sa nabija a oni musia kazdych 108 minut stlacit to tlacitko a tym sa ten magnet vybije a to bolo pricinou havarie lietadla pretoze nezadali vcas kod a magnet sa az tak nabil ze strhol lietadlo co letelo asi nad ostrovom alebo ho dostalo do turbulenci inac je to v poslednej casti druhej serie zi s nami alebo umri samr3sp3ct napísal:Možno tu už o tom bola reč, čítal som tento Topic celý, ale nejak som to nezaregistroval, ale mám otázku, o čom je vl. ten počítač, do ktorého dávajú tie kódy ? V jednej z častí, že ak by nedali ten kód, tak by došlo k zániku svetapls. o čo sa jedná, pozerám to na AXN, ale som z toho dosť mimo, prvú sériu som videl po EN, a neskôr ten "slávny" SK dabing, na AXN je už dabing lepší, ale org. je org. a niektoré veci su dosť blbé, načo sú tým druhým deti ?
-
LLucia
Star
A zase keď teraz "losties" nezadali ten kód včas tak asi pritiahli späť Desmonda, nie?Majo1986 napísal:v tom bunkri je daky magnet ktory sa nabija a oni musia kazdych 108 minut stlacit to tlacitko a tym sa ten magnet vybije a to bolo pricinou havarie lietadla pretoze nezadali vcas kod a magnet sa az tak nabil ze strhol lietadlo co letelo asi nad ostrovom alebo ho dostalo do turbulenci inac je to v poslednej casti druhej serie zi s nami alebo umri sam
-
jin
VIP
Neviem ci to tu uz nahodou nebolo, ale tu je blog chlapika ktory si pozera kazde filmove policko oboch serii a objavil doooost zajimavych veci. Ak to tu uz bolo tak sorry.
http://themisfitishere.blogspot.com/
IMO to tu uz bolo a povazujem za total crazy pozerat film po polickachjin153 napísal:Neviem ci to tu uz nahodou nebolo, ale tu je blog chlapika ktory si pozera kazde filmove policko oboch serii a objavil doooost zajimavych veci. Ak to tu uz bolo tak sorry.
-
qwerty-xyz
Re: LOST
ts,STARGATE STALE JE A BUDE JEDEN Z NAJLEPSICH SERIALOV a serial tohto typu ma nenadchnekenny19 napísal:Sledujete tento serial? Je to bomba, uz dostal cenu emmyza najlepsi TV serial - dramu, perfektni herci, pribeh... zahada za zahadou. Napriklad ako niekto prezije pad lietadla ktore sa este pocas letu rozpadne na 3 casti - vid obrazok. Momentalne bezi druha seria. Je to dokonca lepsie nez Stargate (ale iba trochu).
mame teleskopy co na zemi zachytia v trave tenisovu lopticku,super navadzacie systemy a oni sa stratia tak ze ich nikto nenajde.........SALENINA
NEPOZERAM
Re: LOST
qwerty-xyz napísal:ts,STARGATE STALE JE A BUDE JEDEN Z NAJLEPSICH SERIALOV a serial tohto typu ma nenadchne
mame teleskopy co na zemi zachytia v trave tenisovu lopticku,super navadzacie systemy a oni sa stratia tak ze ich nikto nenajde.........SALENINA
NEPOZERAM
Nebodaj ty si videl vsetko, vsetko vies, vsade si bol...
A ten serial co je podla teba najlepsi, mysklis, ze je realnejsi ako LOST